Flashback – Moderator ljuger helt öppet

Gromgutten, en Flashback – Moderator

och svensk boende i Oslo, ljuger i urklippet från Flashback. Han skriver alltså i princip att man bara får skvallra om företag inte om privatpersonerna bakom företagen. Detta är en stor lögn, han och Flashback tillåter i mycket stor utsträckning inte bara grovt förtal av privatpersonerna bakom företag utan än värre också grovt förtal av företagarnas familjer. Flashback står utan tvekan för de absolut flesta integritetsbrotten i Sverige utan motstycke. Flashback skiter alltså inte bara i sina egna regler de ljuger om dem också. Hur länge skall Flashback kunna hålla på att kränka folk ända in i döden?

Vad skall myndigheterna göra

Vi kan enkelt beskriva vad vår myndigheter gör åt detta men först vad de har att göra som är tvingande:

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12:
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

Alltså har var och en rätt till lagens skydd för ingripande mot sin integritet. Men till och med årsskiftet har de inte gjort ett enda dugg. Från årsskiftet 2017/2018 finns det tre nya lagar som man kan använda mot Flashback.
– BBS-lagen har ändrats till att forum också måste ta bort inlägg med integritetsbrott. Man skall alltså anmäla sådan brott så skall våra myndigheter tvinga Flashback att ta bort det.
– Nya förtalslagen är mycket tydligare nu och där anger man att det är olagligt att begå integritetsbrott. Man får alltså inte posta poserande bilder på andra utan utan deras medgivande och man får inte förtala någon speciellt inte sexuellt förtal. Man skall alltså anmäla sådan brott så skall våra myndigheter inleda utredning och ställa förövaren inför domstol.
– Till sist har vi nya PUL-lagen som säger att man inte får publicera personuppgifter för icke offentliga personer. Speciellt denna lag är mycket hård och går långt i sina krav. Bla skall de som håller personregister tillsätta ansvariga för att registren inte kan komma ut mm. Det finns en rad med regler man måste följa. Om man är uthängd på Flashback skall man alltså anmäla sådan brott så skall våra myndigheter inleda utredning och tvinga platsen där uthängningen skett att ta bort det. Om man inte gör detta kan ägaren till platsen där uthängningen sker tvingas till miljonböter.

Vad gör myndigheterna

Trots att de nya lagarna precis börjat gälla kan vi med en kort mening redan nu säga vad de kommer att göra: Inte ett skit!
För det första kommer de att säga att “vi kan inget göra för Flashback ligger inte i Sverige” trots att vi kan bevisa att det ligger i Sverige, för det andra kommer de säga om förtal att “Är inte påkallat av allmänt intresse, utredning inleds inte“. Om man meddelar aktuella myndigheter att de nya lagarna inte fungerar, “hur gör vi nu” får man ofta det eleganta men meningslösa svaret att “ring en advokat“, men vem har råd med en advokat? Som alla förtalade förstår så håller detta inte längre, något måste göras!

#Artikel12

Gruppen #Artikel12 har bildats för att lösa de problem som våra myndigheter högaktningsfullt skiter i vare sig det finns nya lagar eller inte. De nya lagarna är endast till för att visa EU och FN att de gör något, absolut inget annat. Allt kommer att förbli som före de nya lagarna. Därför måste vi börja freda oss själva mot pöbeln på nätet. Fungerar inte “Var och en har rätt till lagens skydd” har vi en mänsklig rättighet att freda oss mot godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem, korrespondens. angrepp på vår heder eller vårt anseende.
Det bästa sättet att använda den mänskliga rättigheten att freda oss är i grupp, så stor som möjligt men de flesta orkar inte göra något efter en total utslagning, därför nöjer vi oss med en blygsam storlek på gruppen men med de starkaste. Vi kommer att slå hårt mot Flashbacks alla delar, vi kommer inte låta någon sten ligga ovänd. Nu är det slut med daltandet!
Du som är förtalad och vill göra något kom med i vår grupp, det kan vara du som gör skillnad!

Anmäl dig här Skriv lite om dig själv och lämna med en länk till din Facebooksida, du får ett meddelande via Facebook när du är ansluten. Du själv behöver inte vara förtalad eller liknande, det räcker med att du vill jobba med oss mot Flashback eller kanske lämna ett bidrag.

REDAKTIONEN

Träffar: 5

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2018-01-19 kl. 02:10
  Permalänk

  Måste vara jobbigt att gnälla om detta år efter år.

    [CITERA]

 • 2018-01-19 kl. 12:42
  Permalänk

  Bosse:
  Måste vara jobbigt att gnälla om detta år efter år.

  Nej, det är inte alls jobbigt, tvärt om, det är både lätt och framför allt nödvändigt. De som hängs ut och får sina liv förstörda och i detta fall också sina företag förstörda. Gromgutten kan stoppa det om han vill men gör det inte det gör honom till medskyldig. Han har förstört andras liv och på samma sätt kan hans liv förstöras. Inte alls svårt att skapa en blogg anonymt och hänga ut killen bakom Gromgutten som en pedofil eller liknande ungefär som han låter psykiskt störda hänga ut oskyldiga eller skyldiga, lika illa vilket som. Men du kanske tycker det är ok att hänga ut folk hur som helst?

    [CITERA]

 • 2018-01-19 kl. 16:49
  Permalänk

  Angående “ring en advokat”, det skall tydligen finnas försäkringar mot näthat där försäkringsbolaget ombesörjer avindexering från Google och rättsskydd för advokatkostnader.

  Vet inte hur (om) det funkar, men kanske ett bra ämne för er nättidning att ta upp?

    [CITERA]

 • 2018-01-19 kl. 21:09
  Permalänk

  Klas:
  Angående “ring en advokat”, det skall tydligen finnas försäkringar mot näthat där försäkringsbolaget ombesörjer avindexering från Google och rättsskydd för advokatkostnader.

  Vet inte hur (om) det funkar, men kanske ett bra ämne för er nättidning att ta upp?

  Ja, det finns en sådan försäkring.
  Man har anmärkt på att den typ av försäkring cementerar näthat. Den är dessutom inte komplett, allt skit på Flashback finns kvar vare sig man har en försäkring eller inte. Avindexera ig på Google har många gjort men rätt som det är är träffarna tillbaka. En avindexering fungerar alltså mindre bra.

    [CITERA]

 • 2018-01-19 kl. 21:22
  Permalänk

  REDAKTIONEN: Nej, det är inte alls jobbigt, tvärt om, det är både lätt och framför allt nödvändigt. De som hängs ut och får sina liv förstörda och i detta fall också sina företag förstörda. Gromgutten kan stoppa det om han vill men gör det inte det gör honom till medskyldig. Han har förstört andras liv och på samma sätt kan hans liv förstöras. Inte alls svårt att skapa en blogg anonymt och hänga ut killen bakom Gromgutten som en pedofil eller liknande ungefär som han låter psykiskt störda hänga ut oskyldiga eller skyldiga, lika illa vilket som. Men du kanske tycker det är ok att hänga ut folk hur som helst?

  Ja men det ger ju inget. Några annonsörer har slutat annonsera, och det är allt. Flashback finns kvar trots att ni har försökt i flera år och förmodligen kommer fortsätta i flera år till. Samtidigt är Flashback kvar och kommer förmodligen vara kvar längre än den här nättidningen.

    [CITERA]

 • 2018-01-19 kl. 23:20
  Permalänk

  Bosse: Ja men det ger ju inget. Några annonsörer har slutat annonsera, och det är allt. Flashback finns kvar trots att ni har försökt i flera år och förmodligen kommer fortsätta i flera år till. Samtidigt är Flashback kvar och kommer förmodligen vara kvar längre än den här nättidningen.

  Läs på Flashback om detta. De har tappat från 8 milj i annonsintäkter till 4 milj under den tiden vi jobbat mot Flashback. Men jag håller med om att det gått sakta därför har vi inlett fas 2.

  admin på Flashback har bollat med medlemmarna om någons slagsbetalning för medlemskap för utan inkomster går inte Flashback att driva vidare, skriver han. Så nog har vi gjort skillnad och nu är vi många fler som jobbar på det.

    [CITERA]

 • 2018-01-20 kl. 00:03
  Permalänk

  De företag som väljer fortsatt samarbete med flashback borde bana syna och kolla upp hur seriösa det är. Oftast är det spelbolag som annonserar på flashback och är det något skumt med företagen kan man starta ett ämne på forumet och ifrågasätta varför flashback tillåter oseriösa företaf får annonsera?

    [CITERA]

 • 2018-01-20 kl. 01:50
  Permalänk

  Jan Axelsson:
  De företag som väljer fortsatt samarbete med flashback borde bana syna och kolla upp hur seriösa det är. Oftast är det spelbolag som annonserar på flashback och är det något skumt med företagen kan man starta ett ämne på forumet och ifrågasätta varför flashback tillåter oseriösa företaf får annonsera?

  Ja, tanken har tänkts. Kanske dags att damma av idén och köra?
  Tack för idén, kan komma väl till pass.

    [CITERA]

 • 2018-01-20 kl. 02:08
  Permalänk

  >admin på Flashback har bollat med medlemmarna om någons slagsbetalning för medlemskap för utan inkomster går inte Flashback att driva vidare, skriver han.

  Var?

  >De har tappat från 8 milj i annonsintäkter till 4 milj under den tiden vi jobbat mot Flashback.

  Enligt vem?

  Du tror alltså på allvar att du så småningom kommer att få Flashback att stänga. Det är hysteriskt roligt.

  Även om man kan MINSKA intäkterna så finns det en gräns som de inte kommer gå under. Det kommer *alltid* finnas företag som betalar bra för annonser på Flashback.

    [CITERA]

 • 2018-01-20 kl. 03:55
  Permalänk

  Damma av iden. Vad som annonseras på flashback ska admin vara ansvarig för och stå för.

    [CITERA]

 • 2018-01-20 kl. 07:47
  Permalänk

  REDAKTIONEN: Ja, det finns en sådan försäkring.
  Man har anmärkt på att den typ av försäkring cementerar näthat. Den är dessutom inte komplett, allt skit på Flashback finns kvar vare sig man har en försäkring eller inte. Avindexera ig på Google har många gjort men rätt som det är är träffarna tillbaka. En avindexering fungerar alltså mindre bra.

  Förvisso, men täcker inte försäkringen rättegångskostnaderna för att driva enskilt åtal? Tänkte mest på att ni nämnde att ingen har råd att anlita en advokat.

  Förresten, hur gick det för den förtalade företagaren TN mot journalisten HS som var på tapeten i höstas?

    [CITERA]

 • 2018-01-20 kl. 17:04
  Permalänk

  Bosse: Var?

  På Flashback!
  Härifrån och framåt diskuteras det, lägg märke admins intresse:
  https://www.flashback.org/p61367674#p61367674

  Enligt vem?

  admin på Flashback:
  Du får tycka vad du vill om nazisterna, men det är faktiskt – ironiskt nog – de och inte du som gör att forumet kan existera. De betalar för sin annnonsering, vilket gör att forumet kan bedrivas. Du “betalar” däremot genom att blockera annonserna, och därmed intäkterna. Så vore det inte för de du blockerade så fanns det inget forum“.
  https://www.flashback.org/sp49416123

  “Det är vår uppgift att göra sidan så bra som möjligt, men utan intäkter så kommer den inte överleva. Oavsett hur mycket vi vill det. ”
  https://www.flashback.org/sp61367674

  Sök på Google “Flashback media group” så ser du att de från 2014 minskat i intäkter.

  Du tror alltså på allvar att du så småningom kommer att få Flashback att stänga. Det är hysteriskt roligt.

  Vem har har sagt att vi skall stänga Flashback?

  Även om man kan MINSKA intäkterna så finns det en gräns som de inte kommer gå under. Det kommer *alltid* finnas företag som betalar bra för annonser på Flashback.

  Admin på Flashback:
  När Dagens Nyheter 2001 ringde upp alla annonsörerna på Flashback, eftersom Flashback utpekades stödja pedofiler (genom att ge dem yttrandefrihet) så hoppade nästan alla annonsörerna av. Ingen ville hängas ut av DN som pedofiler.

    [CITERA]

 • 2018-01-20 kl. 17:32
  Permalänk

  Jan Axelsson:
  Damma av iden. Vad som annonseras på flashback ska admin vara ansvarig för och stå för.

  Jag har läst igenom vad admin på Flashback sagt om saken. Det utmynnar i att han inte har problem med att låta vem som helst annonsera.

    [CITERA]

 • 2018-01-20 kl. 17:36
  Permalänk

  Klas: Förvisso, men täcker inte försäkringen rättegångskostnaderna för att driva enskilt åtal? Tänkte mest på att ni nämnde att ingen har råd att anlita en advokat.

  Förresten, hur gick det för den förtalade företagaren TN mot journalisten HS som var på tapeten i höstas?

  Jag tror de täcker typ 20% eller något sådant och det är behäftat med regler för när man får stämma någon.

  Hörde något om att det var hälften som ville fälla och hälften ville fria så domaren röst läggs alltid på fria. Tror det överklagats. Svenskt rättsväsende är helt under isen, att kalla någon psykopat till en myndighet måste bara följas av ett straff.

    [CITERA]

 • 2018-01-20 kl. 18:34
  Permalänk

  Fast det är ju DN som är bakom den minskningen, inte du.

  Om ditt mål inte ens är att stänga Flashback, utan endast att minska intäkterna utan att påverka existensen av forumet så är det ännu mer sorgligt enligt mig.

    [CITERA]

 • 2018-01-20 kl. 19:00
  Permalänk

  REDAKTIONEN: Jag tror de täcker typ 20% eller något sådant och det är behäftat med regler för när man får stämma någon.

  Hörde något om att det var hälften som ville fälla och hälften ville fria så domaren röst läggs alltid på fria. Tror det överklagats. Svenskt rättsväsende är helt under isen, att kalla någon psykopat till en myndighet måste bara följas av ett straff.

  20 % brukar vara självrisk, så 80 % täcker det. Advokaten ansöker om det hos försäkringsbolaget innan processen inleds.

  Såg nu att det blev två-två, men juristdomaren ville faktiskt fälla. Vid lika röster blir det som bekant friande, RB 29:3.

    [CITERA]

 • 2018-01-20 kl. 19:36
  Permalänk

  Bosse:
  Fast det är ju DN som är bakom den minskningen, inte du.

  Om ditt mål inte ens är att stänga Flashback, utan endast att minska intäkterna utan att påverka existensen av forumet så är det ännu mer sorgligt enligt mig.

  Ja, det är DN och det är DN som gjorde det för 17 år sedan. Du kanske inte förstod att det skulle vara ett bevis på att det går strypa intäkterna genom att stoppa annonser. Vi har jobbat med detta bara senaste åren och minskat intäkterna rejält och mer kommer.

  Målet är inte att stänga forumet utan hamna i ett bättre förhandlingsläge.

  Det sorgliga består i att vi inte längre kan leva ett normalt liv pga att de tillåter uthängningar och förtal.

    [CITERA]

 • 2018-01-20 kl. 19:40
  Permalänk

  Klas: 20 % brukar vara självrisk, så 80 % täcker det. Advokaten ansöker om det hos försäkringsbolaget innan processen inleds.

  Såg nu att det blev två-två, men juristdomaren ville faktiskt fälla. Vid lika röster blir det som bekant friande, RB 29:3.

  Man får läsa på lite om den där försäkringen men jag tror inte riktigt på konceptet, dessutom blir ju allt kvar på nätet.

  Ja, det blir friande vid lika. Vi får väl se om det överklagas, jag tror det.

    [CITERA]

 • 2018-01-20 kl. 22:26
  Permalänk

  Nej, att ni inte kan leva ett normalt liv beror på din besatthet. Att det finns några inlägg om dig på Flashback påverkar inte ditt liv det minsta, det är bara en sorglig bortförklaring.

    [CITERA]

 • 2018-01-21 kl. 02:19
  Permalänk

  Bosse:
  Nej, att ni inte kan leva ett normalt liv beror på din besatthet. Att det finns några inlägg om dig på Flashback påverkar inte ditt liv det minsta, det är bara en sorglig bortförklaring.

  Inte mig men min dotter, några inlägg säger du, det är mer än 10.000 inlägg. Räcker det?
  Jag är inte det minsta besatt men det är de som postar på Flashback, besatta bestar som lipar i telefon när man ringer upp dem. Fega krakar som spyr sin galla över oskyldiga så att de inte mer kan leva, flera av dem tar sina liv, fråga mig för jag räddade en av dem från att dö.

  Jag kommer inte att släppa fram dig här mer för vi har yttrandefrihet på RIKTIGT !!

    [CITERA]

 • 2018-04-27 kl. 10:54
  Permalänk

  Moderatorer tivingas att ljuga på Flashback och de tvingas att inte svara på alla PM. Jag vet detta för min kompis var moderator. Han säger att de är livegna och de kan bara göra vissa enkla modereringar. De större ändringarna måste de låta admin göra för de har ingen behörighet.

    [CITERA]

 • 2018-04-27 kl. 18:51
  Permalänk

  Fortress
  2018-04-27 at 10:54

  Moderatorer tivingas att ljuga på Flashback och de tvingas att inte svara på alla PM. Jag vet detta för min kompis var moderator. Han säger att de är livegna och de kan bara göra vissa enkla modereringar. De större ändringarna måste de låta admin göra för de har ingen behörighet.

  Det är också vad vi hört!

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer