Psychopatic

Uppgifter

Richard **********
Personuppgifter
Flashback,


Widget not in any sidebars

 

Fler presenterade här

Träffar: 0

 •   
 •   
"Träffar:" "Facebook" och "Twitter" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2018-04-07 kl. 16:07
  Permalink

  Psychopatic aka Mulla Krekar har ju outat sig själv på Flashback med både namn (lite ovanligt efternamn) och bostadsort. Bättre kan ni. Eller ska vi vara imponerade av detta avslöjande som inte ens är ett avslöjande?

    [CITERA]

 • 2018-04-07 kl. 20:15
  Permalink

  Lars
  2018-04-07 at 16:07

  Psychopatic aka Mulla Krekar har ju outat sig själv på Flashback med både namn (lite ovanligt efternamn) och bostadsort. Bättre kan ni. Eller ska vi vara imponerade av detta avslöjande som inte ens är ett avslöjande?

  Ja, vi kan bättre än så och det har flera av de vi hittat erkänt. En av dem var han som hackade en av våra medlemmars mejladresser. Han trodde aldrig han kunde hittas och ännu mer överraskad blev han när vi kunde namnge alla hans andra alias på Flashback.

  Vad det gäller självoutade har det i vissa fall inte alltid varit så. Dessutom samlar vi på alla alias som vi ser outat sig själva också. Men vi ser ju inte allt så det finns säkert många fler. Men i vår samling finns det faktiskt inte så många som outat sig själva, kanske 5-10st av 1024 i vår (nuvarande) samling.

  ÅnkelGunnar, fd moderatorn, sade till oss att vi inte kan hitta honom, att det är omöjligt. Vi gjorde dock det omöjliga och hittade honom. Han är en fd militär som bor i centrala Malmö och heter Martin. vi har flera bilder på honom.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer