MrsMagoo

Uppgifter

Desiré ***********

Flashback,

Träffar: 3

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2019-11-29 kl. 21:43
  Permalink

  Skulle ni inte kunna göra en uppföljning om vilka alias MrsMagoo har varit aktiv med efter sitt mest kända? De som jag vet är Moosky och nu senast Erzebet. Går inte att bevisa så lätt, för mig iallafall, men skulle vara intressant om ni kunde forska vidare…

    [CITERA]

 • 2019-11-29 kl. 22:08
  Permalink

  namn:
  Skulle ni inte kunna göra en uppföljning om vilka alias MrsMagoo har varit aktiv med efter sitt mest kända? De som jag vet är Moosky och nu senast Erzebet. Går inte att bevisa så lätt, för mig iallafall, men skulle vara intressant om ni kunde forska vidare…

  Jo, vi står mitt upp i annat just nu men efter Jul någon gång skall vi försöka hinna med att titta på det. Vi har extremt mycket material om personen bakom MrsMagoo så det finns en del att leta igenom.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer