barsk – Miljöpartist hatare på Flashback

Detta hände för ett tag sedan men vi vill visa att det också finns näthatare där man inte väntar sig detta.
Joakim Andersson hade uppdrag för Socialdemokraterna i kommunen men gick senare över till Miljöpartiet. I kommunen sitter han och tycker, fullt riktigt, att invandringen berikar vårt samhälle men när han drar kolsäcken över huvudet och blir anonym på Flashback växer hornen fram och där handlar det inte om berikande utan där handlar det om brutal ondska mot invandrare. Viktig att förstå är att Miljöpartiet är ett av de mest invandrarvänliga partierna i Sverige och där sitter han och talar för partiets linje medan han på kvällarna gör gemensam sak med nazzarna. Han har tydligen inga uppdrag för Miljöpartiet sedan årsskiftet. I så måtto är han inte Miljöpartist nu men han var det under de rasistiska skriverierna på Flashback.

Som miljöpartist skriver han i en insändare:

Många av kommunens invånare har rötter i andra länder. Detta är en rikedom som bidrar till ökat kulturutbyte, språkkunskaper och ger fördelar för exportföretag. Vi har ett gemensamt intresse av att skapa ett samhälle som är öppet och välkomnande för alla. Rasism, oavsett vem det riktar sig mot, har ingen plats i vårt Landskrona

Men som Barsk låter det så här:

Ett stort grattis till alla i Landskrona, en kriminell blatte mindre… Den bästa julklappen. Nu hoppas jag på en trevlig nyårspresent också.

Han nämner också den fina staden Landskrona:

Men till hösten ska jag i alla fall förhoppningsvis vara borta från Blattekrona. Den kan staden sitta här med sina kosvoalbaner.

Tycker om att stävja brott:

De våldtäktsberikande männen är /../

När Aftonbladet konfronterar Joakim säger han att de skall stämmas för dataintrång och att han har sin fria rätt att säga vad han vill. Känns det igen? Det är så de fega på Flashback svarar eller varianter på temat. Sedan börjar han yra om att han har fem olika konton. Hade de fortsatt skulle han säkerligen säga att han är fem personer som flexar mellan kontona, det är så de lömskaste av hatarna gör för att inte behöva stå för vad de skriver.

Nu får vi hoppas att miljöpartiet slänger ut honom i kylan!

Källa: Aftonbladet

Miljöpartietets dom är hård

Partisekreterare Anders Wallner:

Det är vidriga uttalanden!

Det är fruktansvärda, vidriga uttalanden han har gjort. Det är ett märkligt beteende att samtidigt berätta om vår politik utåt men ändå inte stå för det.

EU-parlamentarikern Peter Eriksson:

Det är fruktansvärt!

Jag tycker också det är konstigt att man väljer att engagera sig politiskt när man har åsikter som är precis tvärtom mot det partiet står för. Det är svårt att förstå. Jag ser ingen logik.

Vidare påtalar Eriksson det vi alla undrar och undrat länge:

Man undrar vad polisen håller med när det finns sådana uppenbara brott som begås i offentligheten.

Sedan har han samma förslag på ändring som många andra helt riktigt har:

Jag tycker att hela kulturen som växt fram där man helt anonymt kan säga vad som helst är helt orimlig. Det är inte acceptabelt att en offentlig plats som Flashback saknar ansvarig utgivare. Rasistiska uttryck, hets mot folkgrupp, förtal. Det måste finnas någon som tar ansvar för saker som uttrycks. Man måste skärpa regler för ansvarig utgivare.

Det verka som om Aftonbladet för det första slår tillbaka ordentligt mot alla som kallar tidningen för ”Aftonhoran” och andra nedsättande tillmälen men framför allt verkar det som om Aftonbladet får igång en diskussion om det verkligen får vara så här!

Källa: Aftonbladet

REDAKTIONEN

Träffar: 9

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2018-03-19 kl. 04:29
  Permalänk

  Nästan alla svenskar är sådana extrema rasister och nazister att de måste dölja sina åsikter genom att låtsas vara den direkta motsatsen. Även som anomyma i opinionsundersökningar spelar svenskarna en falsk roll av antirasister.
  Det förstår man när Sverige enligt opinionsundersökningar omtalas som det minst antisemitiska landet i Europa och resten av världen.
  Det är helt enkelt för bra för att vara sant, och helt orimligt med tanke på Sveriges nazistiska förflutna.
  Den intensiva kampanjen mot rasism, hat och “hets mot folkgrupp” som förs är alltför extrem för att vara trovärdig.
  Kriminaliseringen av åsikter är skapad av de allra värsta syndarna i syfte att sätta fast andra och utnyttja som syndabockar. De kan vara miljöpartister, eller tillhöra vilken organisation som helst. På så sätt vill de värsta lögnarna framstå som en slags religiös elit, överlägsna de som avslöjats som “hatare”.
  Den diskriminering av andra raser, som officiellt är förbjuden, ersätts istället av diskrimineringen av de utpekade rasisterna och hatarna. Det förbjudna hatet ersätts av hatet mot hatarna. Man ser också en tydlig religiös prägel i lagstiftningen där fokus flyttats från gärningar till tankar. Och även sinnestillståndet att hata räknas som brottsligt alternativt mental sjukdom.
  Läkares bedömningar har ju inga beviskrav, vilket kan vara praktiskt när brott ej kan styrkas.

  Sverige med sin traditionella vidriga alkoholkultur, mentalitet, rasism och allmänna vidskeplighet belastas nu också av en totalitär mytomami. Ett konsekvent ljugande om allt och alla, utan motstycke i historien. Media och internet har haft en dubbel roll som plattform för både den officiella desinformationen och de anonyma “hatbrotten” men det nya matriarkatet kommer att innebära slutet för allt förnuftigt tänkande när mänskligheten förvandlas till de apor som de en gång härstammade ifrån.
  Det är så illa ställt med svenska folket, att även den mest extrema muslimska massinvandring skulle framstå som en högutbildad kulturberikning.

    [CITERA]

 • 2018-03-19 kl. 07:10
  Permalänk

  Detta är vanligare än vad vi antar tror jag.
  Bra gjort SIG !! Väldigt bra!

    [CITERA]

 • 2018-03-19 kl. 09:46
  Permalänk

  Jan Fyhrholdt: Nästan alla svenskar är sådana extrema rasister och nazister att de måste dölja sina åsikter genom att låtsas vara den direkta motsatsen. Även som anomyma i opinionsundersökningar spelar svenskarna en falsk roll av antirasister. [..]

  I Sverige har vi en yttrandefrihet som i princip är totalt fri. Man kan yttra sig hur illa som helst utan att få ta några konsekvenser alls. Detta faktum lockar ut de element som aldrig annars vågar säga något till att utnyttja den friheten. Det skapar ett näthat som nästan inget annat land har. Men det är på väg förändringar som medför åtstramning av yttrandefriheten och det är hatarnas fel, det är de som hatat så mycket att myndigheterna ser sig tvingad att införa sådana begränsningar. Alltså, de som vill har helt fritt att uttrycka sig är det som är ansvariga för att de inte längre kan det. Vi kommer med tiden att hamna på Englands, Frankrikes och Tysklands nivå av yttrandefrihet för att få stopp på hatet mot privatpersoner.

  Vad det gäller rasism råder det jämställdhet. Enligt utredningar och opinionsundersökningar ligger alla länder i Europa på ungefär samma nivå och den är ca 50-60% som är för invandring och bara någon procentenhet som vill “slänga ut” invandrare.

  Som en liten notering kan jag säga att människorasen är bara en ras. Det finns alltså inga människoraser mer än människan.

    [CITERA]

 • 2018-03-19 kl. 09:48
  Permalänk

  Thony: Detta är vanligare än vad vi antar tror jag.
  Bra gjort SIG !! Väldigt bra!

  TACK!
  Alltid skönt med lite beröm!

  Sådana okända rasister som i sitt eget namn inte är rasister kallas för “smygrasister”. Sedan har vi hemmanivån, alltså de som sitter hemma och ser ner på invandrare, de kallas för “hobbyrasister”.

    [CITERA]

 • 2018-03-20 kl. 23:17
  Permalänk

  Det syns tydligt och väl att det rasistiska hatet har ökat i raketfart på nätet och i det verkliga livet, det verkar som att myndigheterna plötsligt blivit handfallen inför det rasistiska hatet som sprids som en löpeld inne på internet och i det verkliga livet ,det går inte en dag utan att man får se på nyheterna att rasistiska angreppet mot etniska grupper som judar,muslimer,romer,resandefolket,med flera har tagit sig i uttryck av hat,och hot samt trakasserier och förföljeser, våld med mera . Där borde myndigheterna skärpa straffen för brotten Hets mot folkgrupp,olaga hot mot folkgrupp,förföljeser av etniska grupper med mera.

    [CITERA]

 • 2018-03-20 kl. 23:30
  Permalänk

  Spion: Det syns tydligt och väl att det rasistiska hatet har ökat i raketfart på nätet och i det verkliga livet, det verkar som att myndigheterna plötsligt blivit handfallen inför det rasistiska hatet som sprids som en löpeld inne på internet och i det verkliga livet ,det går inte en dag utan att man får se på nyheterna att rasistiska angreppet mot etniska grupper som judar,muslimer,romer,resandefolket,med flera har tagit sig i uttryck av hat,och hot samt trakasserier och förföljeser, våld med mera . Där borde myndigheterna skärpa straffen för brotten Hets mot folkgrupp,olaga hot mot folkgrupp,förföljeser av etniska grupper med mera.

  Rasisterna kan bli räddningen för de uthängda och kränkta på nätet.
  Så här fungerar det:
  Rasiterna blir värre och värre, de verkar också bli lite fler så att det blir ännu värre. Folk klagar högt på detta och tidningar skriver mycket om det. Till slut blir det så mycket av det att Riksdagen tvingas vidtaga åtgärder. Man skärper lagar och regler, man kräver att domstolarna gör sitt jobb och använder de nya lagarna för att stoppa rasisterna. På köpet stoppas också mycket näthat och uthängningar. Flashback tvingas strama åt följandet av sina regler hårdare och plötsligt blir det lättare att både leva och vara på nätet. Detta tack vare rasisterna. Så konstigt det kan bli!

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer