Flashback – Drogförsäljning dödar ungdomar

“Jag saknar mamma, hon är i himlen”

Att det säljs droger genom Flashback är väl känt också att det förmodligen är Sveriges största försäljningssajt för droger och det sanktioneras från Flashbacks ledning. Bland annat deltar en av moderatorerna, BigFatCone genom videoinspelningar med beskrivningar hur man blandar droger osv. Det vi inte tidigare vetat är konsekvenserna av drogromantiken på Flashback.

Företag, Flashback och förödande konsekvenser

Flera företag har sålt och säljer fortfarande droger på Flashback, en del av dem säljer bara tillbehör. Det är till och med så att minst ett företag tillåtits göra reklam för sin verksamhet på Flashback, det företaget, Hemulen, står för minst 14 döda ungdomar, mer att läs om det här: Det säljs Spice som tagit livet av 14 ungdomar. Nu senast är det ett företag i Stockholm som ägs av två personer som är åtalade för att 8 personen mist sina liv under 2016 och 2017. Men det är inte hela sanningen för betydligt mer än de 8 personerna som åklagaren valt att använda i målet har avlidit. Under 2016 avled 74 personer av samma drog och under 2017 avled 101 personer. Det är alltså exakt samma drog som de 8 avlidit av som ingår i rättegången mot de två personerna. Mycket talar för att även de köpt från Stockholmsföretaget och mycket talar för att de köpt det via Flashback. Det innebär att bara denna drog med Flashbacks drogliberala inställning tagit 183 ungdomars liv. Man blir förfärad av antal döda ungdomar men då skall vi ändå veta att detta gäller bara en sorts drog, Fentanyl, som då inte klassats som olaglig. Frågan är hur många som egentligen dött genom att köpa droger via Flashback?

Är ni nöjda nu eller skall fler dö

Ni som styr Flashback forum, Jan Axelsson mfl är ni nöjda nu när yttrandefrihet på riktigt tagit 183 ungdomars liv, på riktigt? Förklara för denna pappa till en av barnen som avlidit varför det är så viktigt att hans son dött på riktigt av er yttrandefrihet. Eller du BigFatCone som medverkar till att romantisera droger genom att göra videofilmer om droger som medverkar till att ungdomar dör. Är du nöjd med yttrandefriheten som tar liv?

Flashback leder ungdomar rakt in i elände och död

Det råder ingen som helst tvekan till att Flashback är en marknadsplats för droger dessutom den största i Sverige. Man har försökt vilseleda våra myndigheter genom att säga att drogförsäljning inte är tillåten men man ser tydligt i inläggen att de gör affärer på Flashback och det är mestadels yngre personer. Vi har sett flera hundra domar i drogrelaterade rättegångar där de säger att de hittade sin “kran” på Flashback och att de gör upp affärer via PM. Räknar man samman alla inlägg och trådar här nedan blir det mer än 4.300.000 inlägg fördelat på mer än 155.000 delforum. Antal besökare som står här nedan är de som var inne när bilden togs kl: 01:30 på natten en Onsdag.

Ingen kan komma och säga att Flashbacks ägare och moderatorer inte är medskyldiga till människors död i överdoser eller farliga preparat så länge nedanstående delforum finns på Flashback och med den ofantliga mängd inlägg som finns där:

Läs mer:
Aftonbladet: Åtta har dött av drogen
Aftonbladet: En pappa som förlorade sin son
Aftonbladet: Fentanyl dödar lika många som heroin

REDAKTIONEN

Träffar: 25

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2018-03-01 kl. 12:08
  Permalänk

  Fantastiskt fint skrivet!

  Ni står nästan ensamma och gör ett så fint jobb för alla andra som varit utsatta för gangstrarna på nätet. Jag tar av mig hatten och bugar!!

    [CITERA]

 • 2018-03-01 kl. 18:36
  Permalänk

  Debian:
  Fantastiskt fint skrivet!

  Ni står nästan ensamma och gör ett så fint jobb för alla andra som varit utsatta för gangstrarna på nätet. Jag tar av mig hatten och bugar!!

  Oj, man tackar!
  Det värmde verkligen!

    [CITERA]

 • 2018-03-02 kl. 01:02
  Permalänk

  Men herreguud!
  Jag svimmar, så bra! Bilden med det gråtande barnet som längtar efter mamma och med den texten i artikeln är förtrollande. Ni är så jävla bra!
  Tack för att ni jobbar mot det svarta hålet på nätet, det gör att man får lust att hjälpa till.

    [CITERA]

 • 2018-03-02 kl. 02:01
  Permalänk

  Eva:
  Men herreguud!
  Jag svimmar, så bra! Bilden med det gråtande barnet som längtar efter mamma och med den texten i artikeln är förtrollande. Ni är så jävla bra!
  Tack för att ni jobbar mot det svarta hålet på nätet, det gör att man får lust att hjälpa till.

  Tack för berömmet!!
  Du kan anmäla dig här om du vill hjälpa till:
  #Artikel12 är en grupp som bekämpar förtal på nämnda forum och önskar er som medlem som ett moraliskt stöd eller för att jobba med oss mot Flashback. Besök oss här:
  https://www.facebook.com/groups/177532502991146/

    [CITERA]

 • 2018-03-08 kl. 00:01
  Permalänk

  ………………………………………
  Vill först kommentera denna person:
  Detta är en människa som inte själv förstår att han inte skall kränka folk. Normalt släpper vi inte fram sådana trasor till människor i dessa spalter. Vi raderar 30-40% av alla kommentarer för att de inte håller tillräcklig hög kvalité. Vi släpper fram denna för att ni andra skall få se hur trasigt de på Flashback tänker.
  /REDAKTIONEN
  ………………………………………

  Korkat skrivet, faktiskt. Var och en har ett personligt ansvar för vad den gör med sin kropp. Att någon gör en video om hur man intar amfetamin på ett säkert sätt betyder inte att han tvingar någon att köpa och överdosera på knark.

  Om jag köper droger och överdoserar så är JAG den enda som är ansvarig för det. Att lägga ansvaret på andra är rent efterblivet.

  Alkoholmissbruk dödar också människor, även ungdomar. Men jag ser ingen artikel härifrån där ni skriver att det är de som skapar videor om hur man blandar drinkar som är ansvariga. Även om dessa videor inte är riktade mot ungdomar (precis som drogvideorna du nämner) så är de ändå tillgängliga för ungdomar.

  “Under 2016 avled 74 personer av samma drog och under 2017 avled 101 personer. Det är alltså exakt samma drog som de 8 avlidit av som ingår i rättegången mot de två personerna. Mycket talar för att även de köpt från Stockholmsföretaget och mycket talar för att de köpt det via Flashback”

  De hade fått tag i drogerna oavsett om “Stockholmsföretaget” och Flashback fanns eller ej.

  Drogliberalism gör inte att fler personer tar droger, eller dör av droger. Det finns forskning som visar att dödsfallen minskar i många länder som avkriminaliserar droger. Att du tror att drogliberalism medför dödsfall beror helt enkelt på att du är för korkad för att förstå såna här komplicerade ämnen, och egentligen borde du inte skriva om det.

    [CITERA]

 • 2018-03-09 kl. 01:34
  Permalänk

  Bosse:
  Korkat skrivet, faktiskt.

  Det är din åsikt!

  Var och en har ett personligt ansvar för vad den gör med sin kropp. Att någon gör en video om hur man intar amfetamin på ett säkert sätt betyder inte att han tvingar någon att köpa och överdosera på knark.

  Den åsikten tycker jag att du skall testa på föräldrarna till någon av de som avlidit. Du kommer att bli överraskad av svaret, jag lovar!

  Om jag köper droger och överdoserar så är JAG den enda som är ansvarig för det. Att lägga ansvaret på andra är rent efterblivet.

  Så du tycker att det är efterblivet att vi skattebetalar inte tycker våra skatter skall gå till att hjälpa narkomaner när de överdoserat? Eller hjälpa dem när de vill bli fria från drogerna? Eller all uteblivna skatter för att det finns empatilösa monster som säljer droger till våra ungdomar som inte längre kan arbeta. Till detta kommer kostnader för sociala och alla andra kostnader som kommer till
  Så länge narkomaner belastar samhället på olika sätt har vi med det att göra, det är alltså inte en persons egen angelägenhet.
  Vi som tycker så här är ofta föräldrar som bryr oss om våra anhöriga och som anhörig tar man på sig ansvaret, speciellt om den nära anhöriga avlider.

  Alkoholmissbruk dödar också människor, även ungdomar. Men jag ser ingen artikel härifrån där ni skriver att det är de som skapar videor om hur man blandar drinkar som är ansvariga. Även om dessa videor inte är riktade mot ungdomar (precis som drogvideorna du nämner) så är de ändå tillgängliga för ungdomar.

  Kan du visa vad det sker på Flashback?
  Vi skrev denna artikel baserat på att den drog som tog livet av flera ungdomar har med Flashback att göra.
  I övrigt håller jag med om att alkohol också är skadligt. Själv dricker jag ingen alkohol.

  “Under 2016 avled 74 personer av samma drog och under 2017 avled 101 personer. Det är alltså exakt samma drog som de 8 avlidit av som ingår i rättegången mot de två personerna. Mycket talar för att även de köpt från Stockholmsföretaget och mycket talar för att de köpt det via Flashback”
  De hade fått tag i drogerna oavsett om “Stockholmsföretaget” och Flashback fanns eller ej.

  Men nu var det så!

  Drogliberalism gör inte att fler personer tar droger, eller dör av droger. Det finns forskning som visar att dödsfallen minskar i många länder som avkriminaliserar droger. Att du tror att drogliberalism medför dödsfall beror helt enkelt på att du är för korkad för att förstå såna här komplicerade ämnen, och egentligen borde du inte skriva om det.

  Du vet inte vad jag vet, vad jag sett och vad jag varit med om!
  Jag har jobbat med sådana frågor i viss utsträckning på mitt arbete så jag vet mycket väl vad jag talar om. Att drogmissbruk minskar i drogliberala länder är ju inte så konstigt eftersom det då inte längre anses vara ett missbruk att använda tillåtna droger. Att dödsfallen med droger skulle minska bara för att det är tillåtet är inte sant men svårt att slå hål på eftersom det finns massor av falska utredningar som visar så. Det fick vi lära oss på kurser jag gick i frågan.

  Drogliberalism skall bekämpas och jag hoppas verkligen att det aldrig blir legalt i vårt land. Jag älskar mina medmänniskor för mycket för att tycka det skall legaliseras. Jag tycker också att rökning och cigaretter skall förbjudas likaså alkohol. De sistnämnda är ju redan tillåtna så de kommer att ta många år att få bort, tyvärr.

  Till sist:
  Om du skall skriva här måste du radikalt ändra ditt ordförråd. Dessa är inte tillåtet att använda här:
  “Korkat skrivet”
  “är rent efterblivet”
  “du är för korkad för att förstå”
  och liknande.

    [CITERA]

 • 2018-03-09 kl. 04:57
  Permalänk

  …………………………….
  Vill först kommentera denna person:
  Detta är en människa som inte själv förstår att han inte skall kränka folk. Normalt släpper vi inte fram sådana trasor till människor i dessa spalter. Vi raderar 30-40% av alla kommentarer för att de inte håller tillräcklig hög kvalité. Vi släpper fram denna för att ni andra skall få se hur trasigt de på Flashback tänker.
  /REDAKTIONEN
  ……………………………………

  “Så du tycker att det är efterblivet att vi skattebetalar inte tycker våra skatter skall gå till att hjälpa narkomaner när de överdoserat?”

  Absolut, du är en [censurerat] som har den här åsikten. Du pratar om att du har empati, men anser att personer som har så svåra psykiska problem att de hamnat i drogmissbruk ska självdö? Du är en vidrig person, och inte bättre än näthatarna du skriver om. Självklart ska personer som har problem med droger och alkohol få hjälp. Och du säger att du inte vill betala för det? Som sagt, vidrig människosyn.

  “Den åsikten tycker jag att du skall testa på föräldrarna till någon av de som avlidit. Du kommer att bli överraskad av svaret, jag lovar!”

  Du menar att de skulle svara att deras son inte har något som helst ansvar för vad han själv gör? Intressant förresten att du har åsikten att den som överdoserar inte är ansvarig för det, och samtidigt ska man inte använda dina pengar till att hjälpa dem om de överdoserar.

  Du säger dessutom att du “älskar mina medmänniskor för mycket för att tycka det skall legaliseras”. Sammanfattningsvis så kan vi säga att de som överdoserar inte själva har något ansvar för det, du älskar dessa människor, men de bör dö och inte få någon hjälp av dina skattepengar? Du är en [censurerat].

  “Att drogmissbruk minskar i drogliberala länder är ju inte så konstigt eftersom det då inte längre anses vara ett missbruk att använda tillåtna droger.”

  Ursäkta men är du seriöst [censurerat]? Jo, missbruk räknas som missbruk även om det är lagligt att missbruka. Dessa missbrukare får hjälp i drogliberala länder. Dödsfallen minskar ofta i stater och länder som avkriminaliserar eller legaliserar droger.

  Att du enligt din uppfattning och dina erfarenheter anser att (trots forskning och hur det faktiskt ser ut i verkligheten) drogliberalism dödar kan man lämna utan hänseende med tanke på att du på riktigt tror att det är normalt för normala personer att skriva om [censurerat] och spara det på sin dator. Även om du är korkad nog att tro på lögnen om att texten är nedladdad: *Vem fan laddar ner en sådan text?* (Svar: Ingen gör så.)

    [CITERA]

 • 2018-03-09 kl. 05:15
  Permalänk

  ………………………………………
  Vill först kommentera denna person:
  Detta är en människa som inte själv förstår att han inte skall kränka folk. Normalt släpper vi inte fram sådana trasor till människor i dessa spalter. Vi raderar 30-40% av alla kommentarer för att de inte håller tillräcklig hög kvalité. Vi släpper fram denna för att ni andra skall få se hur trasigt de på Flashback tänker.
  /REDAKTIONEN
  ………………………………………

  Om du förresten tror att restriktiv narkotikapolitik innebär färre dödsfall så har du uppenbarligen inte ens försökt göra research.

  http://infographic.statista.com/normal/chartoftheday_10320_drug_deaths_in_europe_n.jpg

  Sverige är #2 i drogdödsfall i hela Europa (långt över genomsnittet) trots att det är olagligt. Det är långt över Portugal på fjortonde plats, som har avkriminaliserat ALLA droger för eget bruk.

  Troligen är du [censurerat] för att inse att statistiken och faktan talar tvärt emot vad du säger, men här har du det svart på vitt.

    [CITERA]

 • 2018-03-09 kl. 11:28
  Permalänk

  Vill först kommentera denna person:
  Detta är en människa som inte själv förstår att han inte skall kränka folk. Normalt släpper vi inte fram sådana trasor till människor i dessa spalter. Vi raderar 30-40% av alla kommentarer för att de inte håller tillräcklig hög kvalité. Vi släpper fram denna för att ni andra skall få se hur trasigt de på Flashback tänker.
  /REDAKTIONEN

  Bosse:

  Så du tycker att det är efterblivet att vi skattebetalar inte tycker våra skatter skall gå till att hjälpa narkomaner när de överdoserat?

  Absolut, du är en [censurerat] som har den här åsikten. Du pratar om att du har empati, men anser att personer som har så svåra psykiska problem att de hamnat i drogmissbruk ska självdö? Du är en vidrig person, och inte bättre än näthatarna du skriver om. Självklart ska personer som har problem med droger och alkohol få hjälp. Och du säger att du inte vill betala för det? Som sagt, vidrig människosyn.

  Vi har aldrig sagt att någon skall dö oavsett metod. Det vi säger är att ingen skall använda droger så slipper vi betala de stora kostnader som narkomanvården innebär. Ser du skillnaden?

  “Den åsikten tycker jag att du skall testa på föräldrarna till någon av de som avlidit. Du kommer att bli överraskad av svaret, jag lovar!”

  Du menar att de skulle svara att deras son inte har något som helst ansvar för vad han själv gör?

  Nej, det menar jag verkligen inte men jag förstår att du svarar så eftersom du inte verkar kunna tänka klart. Det du skulle möta var en rejäl utskällning som ger deras barn skulden för sin död när det egentligen är de som tillhandahåller livsfarliga droger som bär det ansvaret. De som sålde dessa droger skall låsas in på livstid i ett litet kalt rum.

  Intressant förresten att du har åsikten att den som överdoserar inte är ansvarig för det, och samtidigt ska man inte använda dina pengar till att hjälpa dem om de överdoserar.

  Som tidigare nämnts förstår du inte skriven text. Alla har rätt till sjukvård enligt oss. Men vi måste då låta vissa saker vara förbjudna dels för att skydda folk och dels för att sjukvården inte skall bli för dyr.

  Du säger dessutom att du “älskar mina medmänniskor för mycket för att tycka det skall legaliseras”. Sammanfattningsvis så kan vi säga att de som överdoserar inte själva har något ansvar för det, du älskar dessa människor, men de bör dö och inte få någon hjälp av dina skattepengar? Du är en [censurerat].

  Vi anser att alla skall få en bra sjukvård ingen undantagen! Men vi anser också att droger inte skall legaliseras, en legalisering skulle innebära att samhället ger upp kampen mot de som med berått mod i princip mördar våra ungdomar samtidigt som de ser till att alla andra genom skatter måste betala dyrt för deras mördande.

  Att drogmissbruk minskar i drogliberala länder är ju inte så konstigt eftersom det då inte längre anses vara ett missbruk att använda tillåtna droger.

  Ursäkta men är du seriöst [censurerat]? Jo, missbruk räknas som missbruk även om det är lagligt att missbruka. Dessa missbrukare får hjälp i drogliberala länder. Dödsfallen minskar ofta i stater och länder som avkriminaliserar eller legaliserar droger.

  Tror jag inte alls på. Finns möjligheten till droger har vi genast ett problem det kan ingen statistik i Världen ljuga bort. Droger och drogkultur skall motarbetas på alla plan stenhårt, det undanröjer en för tidig död och en minskad sjukvårdskostnad.

  Att du enligt din uppfattning och dina erfarenheter anser att (trots forskning och hur det faktiskt ser ut i verkligheten) drogliberalism dödar kan man lämna utan hänseende

  Nej, man kan inte lämna den frågan utan hänseende. Bekämpningen av droger och drogkultur måste öka kraftigt bla måste Flashback, de största marknaden av droger, ta sitt ansvar och radera alla drogtrådar. När och om Jan Axelsson får barn och de skulle droga och kanske avlida av det kommer de trådarna att raderas, tro mig!

  med tanke på att du på riktigt tror att det är normalt för normala personer att skriva om [censurerat] och spara det på sin dator. Även om du är korkad nog att tro på lögnen om att texten är nedladdad: *Vem fan laddar ner en sådan text?* (Svar: Ingen gör så.)

  Jo, att skriva om olika intressen är fullt legalt och bra. Alla som är intresserad av och forskar i olika frågor laddar idag ner material i sitt intresse från nätet, vi är inget undantag. Normalt sparar man det också på sin dator, inget konstigt i det. Den personen du menar är en av få som fått sina intressen diskuterade och godkända i två domstolar. Däremot godkänner aldrig domstolar att någon säljer dödsdroger.

  Det sista stycket drog du till med i panik för att du ser att dina åsikter i drogfrågan inte vinner fotfäste vare sig här eller ute i samhället.

    [CITERA]

 • 2018-03-09 kl. 11:51
  Permalänk

  Bosset:
  ………………………………………
  Vill först kommentera denna person:
  Detta är en människa som inte själv förstår att han inte skall kränka folk. Normalt släpper vi inte fram sådana trasor till människor i dessa spalter. Vi raderar 30-40% av alla kommentarer för att de inte håller tillräcklig hög kvalité. Vi släpper fram denna för att ni andra skall få se hur trasigt de på Flashback tänker.
  /REDAKTIONEN
  ………………………………………

  Om du förresten tror att restriktiv narkotikapolitik innebär färre dödsfall så har du uppenbarligen inte ens försökt göra research.

  http://infographic.statista.com/normal/chartoftheday_10320_drug_deaths_in_europe_n.jpg

  Sverige är #2 i drogdödsfall i hela Europa (långt över genomsnittet) trots att det är olagligt. Det är långt över Portugal på fjortonde plats, som har avkriminaliserat ALLA droger för eget bruk.

  Troligen är du [censurerat] för att inse att statistiken och faktan talar tvärt emot vad du säger, men här har du det svart på vitt.

  Om du inte skulle drogat sönder din skalle skulle du inse att länder som har legaliserat droger tar de som drogar kontakt med sjukvården innan de blir allt för sjuka av det och på så vis undgår döden. Dessa fall ingår dessutom i sjukvårdsstatistiken över sjukvårdsåtgärder.
  När det inte är legaliserat uppsöks sällan sjukvården, risken är att de rapportera eller att anhöriga får reda på att de drogar. Det är när den drogande blir så sjuk av det att omgivningen ser det som ett problem som de får sjukvård men då kan det vara för sent, det medför att statistiken för drogdöda ökar. Drogrelaterat går också då in i statistiken för droger och får på det viset en sämre statistik än där det är legaliserat.

  Vi skall inte heller glömma att länder som legaliserat droger ger upp kampen mot drogerna just därför det redan innan är väldigt utbrett och skadat väldigt många mycket svårt. En legalisering i det läget kan bara förbättra statistiken.

  Det är oerhört tråkigt att drogande politiker fått sådan makt att de lyckats förmå resten att vara med på en legalisering. Portugal är inget land som räknas stå i framkant i utvecklingen, tvärt om är Portugal ett land som åker på efterkälken och den liberala synen på droger gör att de aldrig någonsin kommer att komma ikapp.

  Droger skall bekämpas i alla dess former alltid och stenhårt, det gäller också alkohol och cigaretter. Alla som romantiserar över droger borde ställas till svars för det. De är alla medskyldiga till att folk drogar ihjäl sig och straffen för detta och langning borde ökas till avsevärt högre nivåer än idag.

  För att komma åt de som drogar och hjälpa dem komma från det skall det inte vara kriminellt att vara drogad. Vi tycker också att sjukvården skall kunna skriva ut droger under en övergångsperiod till de som drogar och vi tycker vissa droger kan vara bra mot vissa sjukdomar och därför tillåtas att användas mot recept.

  Flashbacks drogliberal kultur måste stoppas! Hårda fängelsestraff och/eller nedstängning av forumet är den enda lösningen för att få stopp på Sveriges största drogmarknad.

    [CITERA]

 • 2018-03-09 kl. 18:30
  Permalänk

  [Censurerat]
  ………………………………
  Inlägget var fullt med ord och påståenden som utgör förtal. Det är inte tillåtet här.
  REDAKTIONEN
  ………………………………

    [CITERA]

 • 2018-03-09 kl. 18:32
  Permalänk

  [Censurerat]
  ………………………………
  Inlägget var fullt med ord och påståenden som utgör förtal. Det är inte tillåtet här.
  REDAKTIONEN
  ………………………………

    [CITERA]

 • 2018-03-09 kl. 20:32
  Permalänk

  Detta är inget kommentarfält vi diskuterar drogpolitik på.
  Vi diskuterar bara innehållet i artikeln.

    [CITERA]

 • 2018-03-09 kl. 22:29
  Permalänk

  [Censurerat]
  ………………………………
  Inlägget var fullt med ord och påståenden som utgör förtal. Det är inte tillåtet här.
  REDAKTIONEN
  ………………………………

    [CITERA]

 • 2018-03-09 kl. 22:31
  Permalänk

  [Censurerat]
  ………………………………
  Inlägget var fullt med ord och påståenden som utgör förtal. Det är inte tillåtet här.
  REDAKTIONEN
  ………………………………

    [CITERA]

 • 2018-03-10 kl. 00:35
  Permalänk

  Den där “Bosse” verkar redan sönderknarkad. Hans argument var det okunnigaste jag sett. Vad jag förstår kan han inte heller låta bli att förtala andra. Han verkar vara den typiske postaren på Flashback, sönderknarkad, mår psykiskt dåligt med ett språkbruk som tillhör Flashback-kulturen.
  Stackars hans föräldrar!

  Vet ni vem det är?

    [CITERA]

 • 2018-03-10 kl. 00:40
  Permalänk

  Grunka i dalen:
  Den där “Bosse” verkar redan sönderknarkad. Hans argument var det okunnigaste jag sett. Vad jag förstår kan han inte heller låta bli att förtala andra. Han verkar vara den typiske postaren på Flashback, sönderknarkad, mår psykiskt dåligt med ett språkbruk som tillhör Flashback-kulturen.
  Stackars hans föräldrar!

  Vet ni vem det är?

  Vi håller med dig!
  Det är väldigt märkligt att jönsarna inte kan låta bli att använda ord och meningar som är kränkande. Dessutom kränker de en person som inte är här.
  Sedan en tid tillbaka har vi tänkt släppa fram alla som vill, även de som inte håller med oss. men tyvärr kan vi inte släppa fram folk med näthatarspråk. Det skulle jaga bort alla andra.

  Ja, vi vet vem det är. Han avslöjade sig genom en sak vi inte kan berätta om.

    [CITERA]

 • 2018-03-10 kl. 03:44
  Permalänk

  [Censurerat]
  ………………………………
  Inlägget var fullt med ord och påståenden som utgör förtal. Det är inte tillåtet här.
  REDAKTIONEN
  ………………………………

    [CITERA]

 • 2018-03-10 kl. 03:52
  Permalänk

  [Censurerat]
  ………………………………
  Inlägget var fullt med ord och påståenden som utgör förtal. Det är inte tillåtet här.
  REDAKTIONEN
  ………………………………

    [CITERA]

 • 2018-03-10 kl. 05:57
  Permalänk

  [Censurerat]
  ………………………………
  Inlägget var fullt med ord och påståenden som utgör förtal. Det är inte tillåtet här.
  REDAKTIONEN
  ………………………………

    [CITERA]

 • 2018-03-10 kl. 10:55
  Permalänk

  Vi kommer aldrig att ändra oss gällande droger!

  Hantering av droger skall vara straffbart och straffen skall vara rejält tilltagna. Legalisering av droger kommer att försätta hela landet i kris. Droger har en så stark påverkan att folk är fast vid första ruset och kommer nästan aldrig ur det. Droger bryter ner folk till att bli apatiska dumhuvuden som det enda de tänker på är att droga sig, att leta droger, finansiera det och vara berusad blir en livsuppgift starkare än allt annat.

  Langarna av droger gör sig skyldiga till att ta andras liv och skall därför jämställas med mord. Mord väljer man inte själv det är någon annan som väljer det, därför kan man inte skylla på den avlidne. Man borde också kriminalisera alla former av propaganda för droger, det samma skall gälla drogromantiker. Hårda straff är ett måste här speciellt om man framställer instruktionsfilmer som bejakar drogande.

  Droger är mord och måste hållas borta från vårt samhälle.

    [CITERA]

 • 2018-03-10 kl. 14:32
  Permalänk

  [Censurerat]
  ………………………………
  Inlägget var fullt med ord och påståenden som utgör förtal. Det är inte tillåtet här. Men denna gång var det nära det släpptes igenom eftersom texten var mer samlad och fokuserad men tyvärr kom det med lite text vi inte tillåter.
  REDAKTIONEN
  ………………………………

    [CITERA]

 • 2018-03-10 kl. 16:45
  Permalänk

  Bozze:
  [Censurerat]
  ………………………………
  Inlägget var fullt med ord och påståenden som utgör förtal. Det är inte tillåtet här. Men denna gång var det nära det släpptes igenom eftersom texten var mer samlad och fokuserad men tyvärr kom det med lite text vi inte tillåter.
  REDAKTIONEN
  ………………………………

  Den av oss som du skriver “nästan knarkat ihjäl sig” är helt fel. Hon var inte ens i närheten av det. Dessutom slutade hon med droger för många år sedan.

  Du får ha din uppfattning i drogfrågor, det respekterar vi om du respekterar vår uppfattning.

    [CITERA]

 • 2018-03-10 kl. 20:26
  Permalänk

  [Censurerat]
  ………………………………
  Inlägget var fullt med ord och påståenden som utgör förtal. Det är inte tillåtet här.
  Detta är en snorunge med tanke på det obildade, kränkande, lögnaktiga och ständigt upprepade innehåll som de senaste censurerade kommentarerna innehåller. Vi känner igen sättet att skriva och vet vem det är. En polisanmälan har gjorts!
  REDAKTIONEN
  ………………………………

    [CITERA]

 • 2018-03-10 kl. 22:10
  Permalänk

  [Censurerat]
  ………………………………
  Inlägget var fullt med ord och påståenden som utgör förtal. Det är inte tillåtet här. Men denna gång var det nära det släpptes igenom eftersom texten var mer samlad och fokuserad men tyvärr kom det med lite text vi inte tillåter.
  REDAKTIONEN
  ………………………………

    [CITERA]

 • 2018-03-11 kl. 09:58
  Permalänk

  Det borde vara straffbart att lägga upp olämpligt material på nätet som förhärligar och romantiserar användning av droger och om droger som langarna säljer bidrar till att flera personer avlider så ska det räknas som åtminstone vållande till annans död alternativt mord .Sen håller jag med att drogerna ska bort från samhället och det är just droger som vållar många personers död och bidrar till ökad brottslighet,för just droger i form av knark är dyrt ,olagligt och livsfarligt.Därför så behövs det en rejäl straffskärpning för langning,försäljning och innehav av droger .

    [CITERA]

 • 2018-03-11 kl. 10:08
  Permalänk

  Men egentligen så skulle personer som missbrukar knark och alkohol få betala för ambulanstransport och den vård de får på lasarett för sitt upprepade missbruk för det blir i slutändan skattebetalarna som får stå för notan .Och skulle någon person vara kraftigt berusad av alkohol eller kraftigt påtänd av knark så att denne körs in till akuten på lasarettet med ambulans och sen får ligga inne i ett par dagar på lasarettet så skulle den personen själv givetvis få betala de kostnader som uppkommer via ambulanstransport till lasarettet plus de dagar som den personen får ligga inne på lasarettet för vård.

    [CITERA]

 • 2018-03-11 kl. 20:15
  Permalänk

  REDAKTIONEN: Vi håller med dig!
  Det är väldigt märkligt att jönsarna inte kan låta bli att använda ord och meningar som är kränkande. Dessutom kränker de en person som inte är här.
  Sedan en tid tillbaka har vi tänkt släppa fram alla som vill, även de som inte håller med oss. men tyvärr kan vi inte släppa fram folk med näthatarspråk. Det skulle jaga bort alla andra.

  Ja, vi vet vem det är. Han avslöjade sig genom en sak vi inte kan berätta om.

  Vem är den där “Bosse/bobse/Bozze/Bosseman” som vill förstöra en vettig diskussion med att häva ur sig ord som inte stämmer för 5 öre och utgör förtal, den personen har inte på detta forum att göra alls. Och borde inte polisen och andra myndigheter kolla upp allt som skrivs inne på Flashback som förhärligar all användning av knark?

    [CITERA]

 • 2018-03-11 kl. 20:23
  Permalänk

  spion: Vem är den där “Bosse/bobse/Bozze/Bosseman” som vill förstöra en vettig diskussion med att häva ur sig ord som inte stämmer för 5 öre och utgör förtal, den personen har inte på detta forum att göra alls. Och borde inte polisen och andra myndigheter kolla upp allt som skrivs inne på Flashback som förhärligar all användning av knark?

  Det är en kille som inte riktigt vet vad han vill, alltså en vilsen själ som behöver stark vägledning. Ett fängelse skulle kanske passa bra, det är både starkt och vägledande. Om det blir bättre är vi tveksamma till men han skulle i vart fall få lära sig hur det känns när man kränker någon.

    [CITERA]

 • 2018-03-11 kl. 20:24
  Permalänk

  Eva:
  Men herreguud!
  Jag svimmar, så bra! Bilden med det gråtande barnet som längtar efter mamma och med den texten i artikeln är förtrollande. Ni är så jävla bra!
  Tack för att ni jobbar mot det svarta hålet på nätet, det gör att man får lust att hjälpa till.

  Till “Eva” Du är hjärtligt välkommen att bli medlem i Facebookgruppen #Artikel 12 där vår målsättning är att få bort allt näthat samt nätbrott och förtal så att nätet ska bli mer rumsrent och tryggare för alla.

    [CITERA]

 • 2019-06-03 kl. 17:38
  Permalänk

  Noob:
  Vilken jävla värdelös hemsida.

  Det glädjer oss att en näthatare tycker hemsidan är värdelös.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer