Flashback – Viker sig för de nya lagarna

Det verkar på admins inlägg från 2017-12-26 att Flashback tänker vika sig för de nya lagar som är på väg. Sanningen är att de kommer tvingas radera allt som kan falla innanför nya BBS-lagen. Det vore rena självmordet att inte ändra reglerna. Förmodligen kommer också direktiv till moderatorerna att radera mer än de gjort tills nu.

Flashback har också en gräns de inte vågar gå över

Deras gräns bygger sannolikt på att vi bevisat att Flashback ligger i Sverige och är åtkomliga för vår rättvisa. Detta kommer bli intressant att följa!

REDAKTIONEN

Träffar: 10

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2017-12-27 kl. 14:19
  Permalänk

  Rolf:
  Bra nyheter! Tack!

  Ja, alltid något. Men nu är det upp till bevis om de följer detta eller om det är ett spel för galleriet.

    [CITERA]

 • 2017-12-29 kl. 00:22
  Permalänk

  Bingo äntligen så verkar de ansvariga moderatorerna och administratörerna inse att spelet är slut och att det är dags att lägga upp korten på bordet och vidta åtgärder som att radera bort alla inlägg inklusive diskussionstrådar som bryter mot svensk lag och mot netiketten, för de blir medveten om att om de trots nya lagar vägrar att radera bort alla olagliga inlägg och olagliga diskussionstrådar så kan det bli en hisklig dyr historia och att risken ökar för att Flashbacks verksamhet kommer att ifrågasättas

    [CITERA]

 • 2017-12-29 kl. 08:49
  Permalänk

  Gäller detta även retroaktivt skrivna inlägg på Flashback?

    [CITERA]

 • 2017-12-29 kl. 12:15
  Permalänk

  Anonym:
  Gäller detta även retroaktivt skrivna inlägg på Flashback?

  Ja, det nya EU-direktivet som ersätter PUL 2018-01-01 gäller allt som ligger publicerat för allmänheten att läsa. Det gäller inte förtal mm. Men förtal osv betyder inget om man inte får skriva namn eller andra personuppgifter. Så det nya EU-direktivet kan bli effektivt.

  Det finns dock en hake och det är om Svenskt rättsväsende fegar ur och friar forumägare som inte raderat vissa uppgifter. Det blir ett prejudikat för andra precis som de förstört de förtalslagar vi har. Just nu är det bästa försvaret mot Flashback (om det är det du tänker på) att gå med i Facebook-gruppen #Artikel12. Det är den enda gruppen med skinn på näsan, de backar inte för att använda sig av hårdare metoder mot Flashback. Uppbygget pågår av gruppen just nu.

    [CITERA]

 • 2018-01-05 kl. 18:58
  Permalänk

  Ja i sak kan ni mycket väl ha rätt

  Men precis som med när Jan Axelsson är ute på svartkrogar och super. så kommer det antagligen mer att heta att SÄPO jagar Flashback pga av att Jan Axelsson är för fri yttrandefrihet (något som bara annonsörerna har och då får du betala dyrt)

  Men de kommer säkert att fortsätta att tramsa med vart företaget finns osv så länge som det går, mest för att verka frisinnade och annan skit som är lönsamt. Jan Axelsson bör föregå med eget exempel för att ge yttrandefriheten ett vettigt innehåll inte som idag en privatperson för fri yttrandefrihet men döljer det mesta om sin egen identitet liksom fakta om företagets hemvist. Axelsson brukar konstigt nog förstå när det kommer nära det egna skinnet. Så kanske kommer det en dag ett inlägg till en bild där hans namn och adress står med en fråga är detta ett roligt skämt? (för man måste ju kunna få fråga…. eller hur?) (de intrikata ill)

  Flashback är väldigt känsliga för sitt varumärke och identifierar sig ibland väldigt mycket med sina roller liksom att äga alla aspekter av uttrycket flashback, ett unikum som alla vill återkastar det som inifrån ibland. Lite extra intressant blir det för att det är antagligen just här i myternas landskap där dunkla drömmar och en lyhörd Axelsson får moderatorer att jobba helt gratis genom att väldigt väl lyssna in på vilka grönskimrande helighetsideal kombinerat med väldolt maktbegär ofta kombinerat med en intern bild av sig själv som rättrådig, vilken får moderatorerna att glädjas åt sina uppgifter medan Jan tjänar pengarna. Så visst tjänar moderatorerna på det hela annars så skulle de inte göra uppgiften – det är en konstart bara detta … Att tjäna så mycket på människor som arbetar gratis och samtidigt hårdsälja in bilden av fria uttryck vilket ni säkert vet inte stämmer, för om det stämde skulle det finnas flera riktningar där många höll med er och inte bara Maccarone Axelsson Flashback.

    [CITERA]

 • 2018-01-05 kl. 22:48
  Permalänk

  Flasback:
  Ja i sak kan ni mycket väl ha rätt

  Men precis som med när Jan Axelsson är ute på svartkrogar och super. så kommer det antagligen mer att heta att SÄPO jagar Flashback pga av att Jan Axelsson är för fri yttrandefrihet (något som bara annonsörerna har och då får du betala dyrt)

  Men de kommer säkert att fortsätta att tramsa med vart företaget finns osv så länge som det går, mest för att verka frisinnade och annan skit som är lönsamt. Jan Axelsson bör föregå med eget exempel för att ge yttrandefriheten ett vettigt innehåll inte som idag en privatperson för fri yttrandefrihet men döljer det mesta om sin egen identitet liksom fakta om företagets hemvist. Axelsson brukar konstigt nog förstå när det kommer nära det egna skinnet. Så kanske kommer det en dag ett inlägg till en bild där hans namn och adress står med en fråga är detta ett roligt skämt? (för man måste ju kunna få fråga…. eller hur?) (de intrikata ill)

  Flashback är väldigt känsliga för sitt varumärke och identifierar sig ibland väldigt mycket med sina roller liksom att äga alla aspekter av uttrycket flashback, ett unikum som alla vill återkastar det som inifrån ibland. Lite extra intressant blir det för att det är antagligen just här i myternas landskap där dunkla drömmar och en lyhörd Axelsson får moderatorer att jobba helt gratis genom att väldigt väl lyssna in på vilka grönskimrande helighetsideal kombinerat med väldolt maktbegär ofta kombinerat med en intern bild av sig själv som rättrådig, vilken får moderatorerna att glädjas åt sina uppgifter medan Jan tjänar pengarna. Så visst tjänar moderatorerna på det hela annars så skulle de inte göra uppgiften – det är en konstart bara detta … Att tjäna så mycket på människor som arbetar gratis och samtidigt hårdsälja in bilden av fria uttryck vilket ni säkert vet inte stämmer, för om det stämde skulle det finnas flera riktningar där många höll med er och inte bara Maccarone Axelsson Flashback.

  Tack för ditt inlägg, vi håller med!

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer