Flashback – Helt utan tårar

Kvinnan flyttade med sin 10 åriga son från en mindre stad till en småbondes förfallna gård på landet långt från den lilla staden. Livet på gården genomlevdes av fylla, fattigdom och annat elände. Fritidsintressena för mamman och styvpappan omfattades i början av S/M-sex men övergick efter hand till sadomasochistiska övningar av mycket grovt inslag. Pojken gick i skola, cyklade och gjorde sådant som han tyckte var roligt. De sjuka sexuella riterna slutade inte med parets deltagande. Man började mer och mer dra in den helt oskyldiga pojken i deras elände utan att han visste vad det var frågan om.

En oskyldig liten pojke

Den helt oskyldiga lilla pojken hade en diagnos som gjorde att han på flera områden låg på en 5-7 årig pojkes förståelse för omvärlden och hans diagnos säger att han också var väldigt skygg och rädd. Han kunde inte greppa det som hände, han vet bara att tryggheten fanns hos mamma, hans mamma där han borde fått krypa upp och få tröst och värme. En pojk i den åldern har svårt för att förstå vad de vuxna gör och vad som krävs av honom. Han vet inte vad som är rätt eller vad som är fel, han är ju bara en liten pojke som vill vara trygg och ha roligt.

De vuxna vill leka

Plötsligt ville styvpappa leka, det hände alltid när han var onykter, han var nästan alltid onykter.

Bobby satt och pysslade i sin egen värld därinne i stugvärmen men plötsligt drog styvpappan ut Bobby till fårhagen tog fram kablar från elstängslet och tryckte kablarna mot lilla försvarslösa Bobbys könsorgan, det hände ofta. När Bobby började gråta blev styvpappa upphetsad och tog i än mer.

Fårhagen varvades med att de tejpades fast Bobby och piskades honom med livrem eller att de slog honom med vedklampar.

Om Bobby gjort något som föräldrarna tyckte var fel tvingades han vara utomhus i vinterkylan ofta helt naken. Varje gång Bobby gråt blev styvfadern bara ännu värre. Bobby, liten som han var, lärde han sig att inte gråta för att det skulle göra lite mindre ont.

Ibland ville styvpappa ha riktigt roligt, då gav han Bobby elchocker mot könsorganet och vid vissa tillfällen användes dammsugare mot könsorganet.

Styvpappa ville inte dricka sprit själv, en dag fick han den briljanta idén att låta Bobby supa med honom. Men Bobby ville inte supa, det fixades genom att tvinga i honom sprit med hjälp av en tratt. Det hände ofta.

En gång hade Bobby bajsat på sig, inte konstigt alls. Styvpappan band fast honom i sängen och tejpade fast hans nedbajsade kalsonger över ansiktet.

Styvpappan hade roligt hela tiden, han fick aldrig slut på idéer. En stolsdyna var indränkt i urin, styvpappan lade ner Bobbys lilla huvud mot stolsdynan och tejpade fast huvudet och där fick han ligga resten av dagen.

En annan gång hällde styvpappan smältande stearin över lilla Bobby efter att han bundits fast vid en stol.

Bobby började mot slutet att sova i hönshuset för att komma undan helvetet. Man måste förstå hur rädd han var när han sov ensam i hönshuset, bara 10 år och med en diagnos som gjorde honom rädd och osäker. Där låg han ute i det mörka hönshuset ensam från tidig kväll till nästa dag.

Det lilla gossebarnet måste ha vägt rädslan mot ondskan i huset och valde rädslan, stackars liten. Han lyckades dock inte alltid smita ut och sova i hönshuset. En gång drog styvpappa ut Bobby mitt i kalla vintern. Han slängde ner Bobby i snön. Kläderna slets av honom tills han var helt naken. Styvpappan skyffla snö över honom tills bara ansiktet syntes. Där fick han ligga och skaka av kyla. Liten som han var hade Bobby lärt sig att inte gråta för då blev det bara värre, han låg där helt tyst nedgrävd naken i snön tills han blev medvetslös. De drog in honom i huset där de tejpade fast honom i en stol fortfarande medvetslös. Efter en stund drog de honom till vedspisen för att få upp värmen, han får ju inte dö för då är ju det roliga slut. Fortfarande ej kontaktbar slängde styvpappan honom i sin säng.

Bobby plågades så intensivt och djävulskt att han vid sin ringa ålder med sin diagnos ändå ibland bad föräldrarna att de skulle döda honom. Han bad alltså föräldrarna att de skulle döda honom, har ni hört något mer hjärtekrossande? Trots att han var så liten förstod han att döden skulle befria honom från den ohyggliga smärtan.

Har svårt för att skriva nu, tårarna rinner.

Hur kan man göra så mot en liten gosse som bara vill ha trygghet och omtänksamhet? Vad tänkte det lilla gossebarnet? Hur kände han? Det får vi aldrig reda på för han är död nu. Han var bara 10 år och han som var rädd och ängslig med behov av trygghet fick i stället uppleva helvetet i kvadrat ända in i sista sekunden i livet tills han avled helt utan tårar.

Stackars barn.

Bobby Äikiä, född 12 mars 1995, död 14 januari 2006
Avled med svår smärta utan tårar

Aldrig skall vi glömma dig!
Runt kistan låg 30.000 rosor insamlade av goda människor

Som en helt vanlig kväll

De lämnade den döda Bobby i sin säng. Mamman lugnade sig sedan med en whisky innan hon gick och lade sig med styvpappan. Nästa dag lade de lilla Bobby i en säck i hönshuset för inte skall de behandla honom med värdighet inte. Efter ett tag bestämde de sig för att slänga hans lilla kropp i Lovsjön. De virade in Bobbys kropp i kedjor och tyngde ner honom med vikter. De sågade upp isen med en motorsåg och slängde i Bobbys lilla kropp. De gjorde inte det för att det var en speciell begravning i vatten, de gjorde det för att komma undan ett barnamord. När de kom hem sade styvpappan att de skall skåla “för nu är fanskapet borta”.

Dåvarande chefen för länskriminalens spaningsrotel, Sven Alhbin:

Det är obeskrivligt än i dag, hur man kan bära sig åt så åt en helt oskyldig pojke som inte hade någon chans att försvara sig. Som egen förälder och numera också mor- och farförälder är det fortfarande fullständigt obegripligt hur människor kan bete sig så mot barn. Men det finns tyvärr människor som av olika anledningar ger sig på även barn.
Källa: Expressen

Lägg märke till det fetade, vi återkommer till det.

Inte tog pinan slut för Bobby inte

När döden tagit Bobby fortsatte dödandet av honom på Flashback. Man kan inte i sin vildaste fantasi tro det men det finns tyvärr människor som av olika anledningar ger sig på även barn och de finns på Flashback. Jan Axelsson som äger Flashback forum tycker det är bra att dårarna ger sig på lilla Bobby även efter Bobbys tragiska död, för det är yttrandefrihet på riktigt, tycker Janne. Vi skall inte visa hur de skriver om Bobby för vi vill inte i samma artikel som Bobby också visa det extrema förtalet mot ett barn som genomlidit och till slut avlidit av den groteska behandling den lilla gossen utsattes för.

Vilka är ni

Vilka är ni dårar som inte ens efter döden kan låta barnen vara ifred? Vi lovar Bobby att vi skall leta upp kräken och hänga ut dem speciellt du ojn eller Oscar Justesen som du heter som skapade en blogg med smaklösa skämt om den stackars lilla gossen! Bloggen stängdes ner efter att någon blåst lite på Oscar Justesen. De är inte bara empatilösa svin de är fega också men det skall vi rätta till, vi skall leta efter Oscar Justesen arbete så får han diskutera empati och moral med sina chefer. Om vi hittar andra som också skrivit i tråden skall de få samma behandling.

Så här ser trådnamnen ut:

 • Neger-Bobby
 • Folk som skämtar om Bobby – vilken psykisk störning har de?
 • Skämten om Bobby som ansågs osmakliga. Kan detta appliceras även i andra forumdelar?
 • Bobby och invandringsmissbruk

Här är några av dårarna som helt sakna empati och normalt omdöme:

 • Hyland
 • BeppeWolgers
 • Balthazaer-
 • ojn = Oscar Justesen = Expressen
 • Kuggarn
 • ih82w846
 • likeithard
 • Linkoln
 • PerVers
 • Diablo
 • kurrec
 • Läskig
 • Bottenskrap
 • SIA
 • EnslaveThemAll!
 • uno kronqvist
 • Dr. Löhk
 • marcarolo
 • Agent Cooper

 

Grundaren av omdebatterade Flashback, Jan Axelsson, försvarar publiceringen av skämten om Bobby. – Diskussionen måste vara fri. Vi tror på yttrandefrihet och åsiktsfrihet, då kan vi inte ha smakcensur, säger han till TT. Jan Axelsson är säker på att inläggen håller sig inom lagens råmärken och han tycker inte att det handlar om grova personangrepp.
KÄLLA: Expressen

Man kan undra vad det är för fel på Jan Axelsson? Det är svårt att ta till sig detta och det är svårt att förstå hur en del tänker och fungerar. Resultatet av sådana uttryck och när sådana får makten kan vi se i upprepat i historien med massutrotning av folk, vi måste stoppa galenskapen innan den sprider sig ut i samhället och vi börjar på allvar nu i vinter.

 

Källor:
Expressen
Expressen
Expressen
Aftonbladet
Wikipedia
SVT
Sveriges Radio
DN
Smålands Posten

REDAKTIONEN

Träffar: 31

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2017-10-08 kl. 01:57
  Permalänk

  Herre gud!
  Vilken strålade artikel, så skall det se ut!
  Vi satt tre personer på jobbet och läste, vi grät alla tre!
  Är aldrig på det där forumet och nu när vi ser vilka monster det finns där kommer vi aldrig gå dit heller.

  Helt utan tårar, vilken träffsäker överskrift! När man läst artikeln då förstår man överskriften.

    [CITERA]

 • 2017-10-08 kl. 01:59
  Permalänk

  Nattarbetare:
  Herre gud!
  Vilken strålade artikel, så skall det se ut!
  Vi satt tre personer på jobbet och läste, vi grät alla tre!
  Är aldrig på det där forumet och nu när vi ser vilka monster det finns där kommer vi aldrig gå dit heller.

  Helt utan tårar, vilken träffsäker överskrift! När man läst artikeln då förstår man överskriften.

  TACK!
  Det är svårt att skriva om barn som råkat illa ut. Man får alltid en tår i ögat, kanske är man trots allt normal till skillnad från stötarna på Flashback.

    [CITERA]

 • 2017-10-08 kl. 02:55
  Permalänk

  Man blir lite tagen av artikeln, inget snack om den saken.
  Ni gör ett bra jobb!

    [CITERA]

 • 2017-10-08 kl. 02:56
  Permalänk

  Posten:
  Man blir lite tagen av artikeln, inget snack om den saken.
  Ni gör ett bra jobb!

  Tack!

    [CITERA]

 • 2017-10-08 kl. 03:46
  Permalänk

  Är det samma Oscar Justesen som är It-tekniker hos Polismyndigheten enligt Linkedin?

    [CITERA]

 • 2017-10-08 kl. 03:57
  Permalänk

  Svampglass:
  Är det samma Oscar Justesen som är It-tekniker hos Polismyndigheten enligt Linkedin?

  Eftersom det bara finns en person med det namnet borde det vara så.
  Får kontakta polisen alltså och informera om hans bristande moral vad det gäller barn.

    [CITERA]

 • 2017-10-08 kl. 07:52
  Permalänk

  Jag blev verkligen så illa berörd av hans öde. Jag önskar att jag hade kunnat göra mer. Denna pojkes livsöde har följt mig och varje gång jag läser om hans mamma och styvfar så känner jag sådan frustration. Hur kan man ge sig på barn som dessutom är sjukt och behöver närhet, kärlek och trygghet.

    [CITERA]

 • 2017-10-08 kl. 08:02
  Permalänk

  Jan Axelsson, efter den 20November skall vårt team pröva exakt hur mycket denne “man” bryter mot våra lagar.
  Fantastiskt jobbig artikel att läsa, men ack så viktig.

    [CITERA]

 • 2017-10-08 kl. 10:26
  Permalänk

  Anonym:
  Jag blev verkligen så illa berörd av hans öde. Jag önskar att jag hade kunnat göra mer. Denna pojkes livsöde har följt mig och varje gång jag läser om hans mamma och styvfar så känner jag sådan frustration. Hur kan man ge sig på barn som dessutom är sjukt och behöver närhet, kärlek och trygghet.

  Det är svårt att ta till sig att någon ger sig på barn efter att de avlidit så illa som man gör på Flashback. Jan Axelssons svar på det visar vad det är för person och att han missuppfattat yttrandefriheten totalt.

    [CITERA]

 • 2017-10-08 kl. 10:28
  Permalänk

  Thony:
  Jan Axelsson, efter den 20November skall vårt team pröva exakt hur mycket denne “man” bryter mot våra lagar.
  Fantastiskt jobbig artikel att läsa, men ack så viktig.

  Vi ser fram emot 20 November, det kommer att bli en stor dag. Artikeln var svår att skriva, fick gå ifrån flera gånger. Stackars gosse!

    [CITERA]

 • 2017-10-08 kl. 13:39
  Permalänk

  Jan Axelsson bryr sig inte ett dugg om att radera bort alla trådar där man smutskastar och kränker ett avlidet barn

    [CITERA]

 • 2017-10-08 kl. 15:57
  Permalänk

  Spion:
  Jan Axelsson bryr sig inte ett dugg om att radera bort alla trådar där man smutskastar och kränker ett avlidet barn

  Det är sant och han gör det inte för att han tjänar pengar på barn som råkat illa ut.

    [CITERA]

 • 2017-10-10 kl. 23:53
  Permalänk

  Jag hoppas att ni kan sätta dit Jan och de andra svinen bakom Flashback. Jag tror att Janne får pengar privat av av SD också med tanke på vilken otrolig reklam och fördel rassepartiet SD har fått där genom åren.

    [CITERA]

 • 2017-10-11 kl. 00:27
  Permalänk

  Svampglass:
  Jag hoppas att ni kan sätta dit Jan och de andra svinen bakom Flashback. Jag tror att Janne får pengar privat av av SD också med tanke på vilken otrolig reklam och fördel rassepartiet SD har fått där genom åren.

  Ja, det är inte långt borta nu att han sätts dit.

    [CITERA]

 • 2017-10-11 kl. 02:20
  Permalänk

  Ni är så himla bra i folkets intresse. Så mycket hat ni fått utstå och ändå är ni empatiska. Det lyser igenom i era texter, tycker jag. Jag och många andra skulle aldrig fixa det.

  Vad gäller denna artikel så har jag läst tidigare om Bobby. Han dyker upp då och då i mina tankar. Hans bruna och fina ögon. Jag orkade inte läsa hela er text. Det gör för ont.

  Jag känner bara hat och raseri för vad dessa monster gjort mot honom. Även de som skriver på fb om honom.

  Fy fan vad jag hatar människor som medvetet gör barn illa. I helvetet hör dom hemma.

  Ber om ursäkt på förhand för mitt grova språk, men barn är ju det finaste som finns…

  Ta hand om er <3

    [CITERA]

 • 2017-10-11 kl. 03:42
  Permalänk

  Det är ingen fara med språket!
  Vi förstår dig i övrigt, vi känner på samma sätt. I helvetet hör dom hemma, till himlen får de aldrig komma för där bor vår allas Bobby.

  Hoppas du har kul i himlen Bobby för på Jorden fick du aldrig uppleva det.

    [CITERA]

 • 2017-10-12 kl. 09:38
  Permalänk

  Nej precis, för där bor vår allas Bobby <3 <3 <3

    [CITERA]

 • 2017-10-12 kl. 11:05
  Permalänk

  Anonym:
  Nej precis, för där bor vår allas Bobby <3 <3 <3

  😉

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer