Kleopatra – Sjuksköterskan som tryckte fel

Vården i Sverige är något man måste kunna lita på. Man skall känna sig trygg och välkommen. Personalen måst kunna hantera människor under stress och de måste omfattas av sjukvårdens värdegrund.

Här nedan ser vi en sjuksköterska som verkar ha tappat allt. Hon är mycket grovt rasistisk och hon talar om sina patienter i en del inlägg på Flashback som vi kan se här nedan. Det var 10 år sedan men hon håller på fortfarande men nu med Twitter. När vi lite enkelt påpekade på hennes Twitterkonto att det är rasism hon sysslar med, som är raka motsatsen till sjukvårdspersonals värdegrund bytte hon namn på kontot och fortsatte. Vi lade upp hennes nya Twitterkonto i en kommentar och även det kontot försvann. Sjuksköterskan som också håller på med mycket fult näthat vet alltså att hon gör fel. Hon kan inte skylla på misstag av nedtryckt tangent eller liknande.

 

Sjuksystern har också gjort annat fulspel på nätet, som att skicka fejkade mejl, som hon dömts för, och lagt upp diverse hatbloggar och tagit ut journaler och lagt upp på nätet som hon också anmälts för osv. Vi har kopiösa mängder material om denna sjuksyster som vi kommer att återkomma till. Vi kommer också att presentera hennes verkliga namn lite längre fram. Det blir många presentationer för hon har väldigt många konton på Flashback. Möjligen nöjer vi oss med att visa en handfull av dem.

 

Varför är hon kvar som sjuksköterska? Jo, hennes bror är chef på sjukhuset hon jobbar på. Vi misstänker att det dras i trådar så att hon får vara kvar, det skall sägas att vi vet inte om det är så. Vi nöjer oss dock inte med detta, vi avser skriva en IVO-anmälan med bifogade filer på allt hon sysslat med och bevis på att det är denna sjuksköterska.

 

Vi gör ett undantag från att inte visa sådant här för det kan uppfattas att brottet upprepas. Men vi har en journalistiskt uppsåt att visa folk hur det går till på Flashback. Läs här nedan och tyck till om ni tycker det är lämpligt att hon skriver offentligt om andra människor. Observera att vi valt att visa en mycket liten del av hatet.

 

 

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

 

REDAKTIONEN

Träffar: 12

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2017-09-30 kl. 18:19
  Permalänk

  Man blir förvånad. Vad är detta för människa? Hur kan en vuxen person sitta och skriva sådan smörja. En sjuksköterska dessutom, hur står det till med omdömet?

  Hur kan en sjuksköterska ge allt i sitt arbete när hon tycker så illa om folk från vissa länder, obegripligt!

  Bra jobbat ni som driver denna blogg!!!

    [CITERA]

 • 2017-09-30 kl. 18:59
  Permalänk

  SicMaster:
  Man blir förvånad. Vad är detta för människa? Hur kan en vuxen person sitta och skriva sådan smörja. En sjuksköterska dessutom, hur står det till med omdömet?

  Hur kan en sjuksköterska ge allt i sitt arbete när hon tycker så illa om folk från vissa länder, obegripligt!

  Bra jobbat ni som driver denna blogg!!!

  Tack för berömet!

  Det är värre än vi beskriver i artikeln. Det handlar om bråk på webben som saknar motstycke. Artikeln visar bara den välpolerade delen.

    [CITERA]

 • 2017-10-01 kl. 07:00
  Permalänk

  Det är fruktansvärt att människor inom vården som ska ta hand om oss när vi är sjuka, kan bete sig och ha en sådan människosyn. Att kleopatra har flera konton och alias är ingen hemlighet. Hon avslöjar sig alltid förr eller senare. Det finns vissa parametrar för hennes näthat: hatar invandrare, hatar CS, hatar poliser, hatar läkare och hemlösa och utslagna. Som sympatisör sedan 80-talet med Bevara Sverige Svenskt och sedan SD så skriver hon också inlägg om dessa, främs SD med god insyn.
  Egentligen är det synd om denna kvinna. Så mycket hat måste komma från någon som inte mår bra. Två *** har hon genomgått och ändå får hon arbeta kvar men det är ett kvitto på att hon är en ****** **** individ.

    [CITERA]

 • 2017-10-01 kl. 11:26
  Permalänk

  Man tappar hackan!
  Jobbar själv inom vården och om jag skulle bete mig på det viset skulle det vara huvudet ut genom dörren. Tror inte de ansett mig som lämplig.

  Jag minns en sjukvårdsbiträde som hängde upp en lapp på en anslagstavla med olämplig text om ett annat sjukvårdbiträde. Hon fick lämna sjukhuset samma dag. Förhandlingar med facket hade de senare och facket instämde med företaget.

  Jag tror det blir lätt att få bort denna sjuksyster från sin tjänst, förmodligen tar de hennes sjuksysterlegitimation ifrån henne också.
  Hon är direkt olämplig som sjuksyster!!!

    [CITERA]

 • 2017-10-01 kl. 15:16
  Permalänk

  Ta genast bort denna smörja.

    [CITERA]

 • 2017-10-01 kl. 19:36
  Permalänk

  Dick Tracy:
  Ta genast bort denna smörja.

  Kan du precisera vad som är smörja?

    [CITERA]

 • 2017-10-06 kl. 10:11
  Permalänk

  Det finns lagar som helt enkelt förbjuder personal inom vården att sprida ut information om patienter oavsett skriftligt eller muntligt och det gäller även om vårdpersonalen har avslutat sin anställning och det innebär att vårdpersonalen får absolut inte yppa för vare sig anhöriga i sin egna familj och bekanta och andra utomstående personer om en viss patient och patientens sjukdomar,privatliv,sexuell ställning,ekonomi,med mera och lagen innebär att vårdpersonalen inte får skriva saker i journaler som upplevs som rena personangrepp mot patienter,det vill säga trakasserier,falska rykten ,falska anklagelser,hot,med mera. En vårdpersonal kan förutom att den vederbörande blir polisanmäld ,och få upp till mellan 2 och 4 års fängelse så kan den vederbörande vårdpersonalen bli av med sitt jobb och fråntagen sin legitimation och betraktas som olämpligt för jobb inom vården,och dessutom kan vårdpersonalen åka på att betala ett fett skadestånd till patienten upp mot miljonbelopp .Dessa lagar heter Tystnadspliktslagen,Sekretesslagen och Personuppgiftslagen(PUL) .

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer