Flashback – Ihopsamlat 1

Vi får ofta urklipp skickade till oss. Vi har inte tid att läsa på Flashback så det är tacksamt att vi får det. Vi har för avsikt att då och då visa något av det vi fått med kommentarer.

 

Kenson produkter

Här beskrivs vår ansvarige utgivares företag men det var inte en “film och webbyrå”. Det började med att MrsMagoo, som vi skriver om på annan plats, påstår att vår ansvarige utgivare hade ett företag som bedrev:

Pappan har bolag med reproduktion av inspelningar.

Det tror jag att detta företaget KENSON produkter kan ha varit Hs, men pappan står för det.

Fantasin skenar. Helena hade inget alls med företaget att göra.

 

Kenson produkter är en fråga och du har använt din fars konto, så jag frågade om det är din firma egentligen. Och jag får veta det till slut ändå.

MrsMagoo frågar någon hon tror är Helena om företaget egentligen var Helenas. Nej, nej, hon hade inte alls med det att göra. Nu skall du, MrsMagoo,  få veta hur det ligger till för du var inte så bra på att gräva då som du trodde och inte är du bättre nu.

 

Man vill alltså inte att någon ska se över företaget alls utan det förekommer PM om diverse regler och bestämmelser. Det är ju för fan hotfullt och ingen vill väl träffa vederbörande eller ens frågat. Jag förstår snart inte vad man är ute efter. Och det är inte första gången jag får PM av denna postaren. Företaget är heligt tydligen, och med det anser jag att det är något som inte stämmer här. Det är en hund begraven.

PM:en var till för att hålla er sysselsatta med annat ett tag och det lyckades bättre än vi någonsin vågat hoppas på. Ni var helt enkelt för korkade för att fatta det. Säger man till ett litet barn att “den får du INTE röra” det första barnet gör är naturligtvis att röra just den. Det var vår enkla taktik och ni gick på det likt ett barn.

Så här ligger det till:

Kenson Produkter var ett företag som startades 1992. Företaget sysslade med programmering och försäljning av de program som utvecklades. Det var också registrerat så hos Skatteverket. När Skatteverket gick över till datorregister för företag skapades olika fack med samma benämning för olika företag i registret. De hade inget fack för datorprogrammering och den som då valde närmast möjliga visste sannolikt inte vad datorprogrammering var och lade in det som “Reproduktion av video och inspelningar”.

Företaget sålde datorprogram mellan 1992 till 2010. Omsättningen under den tiden var ca 1,6 miljoner. 2010 började utvecklingen av ett mycket stort program som avstannade 2012-09-05 då Helena häktades och återupptogs aldrig efter det. Företaget gick inte längre att bruka då det var omnämnt på Flashback. Det var totalt stopp överallt så det avregistrerades.

Grävandet efter företaget och ägarens förehavande var något av det sämsta som vi skådat. Vi matade Flashbacks grävare med uppgifter så att de lättare skulle hitta företaget ute på nätet för om de hittade det så skulle de få en helt annan bild, men de hittade aldrig det. Det är högst märkligt att en person som säger att hon är expert på att gräva inte kan hitta så otroligt enkla saker som företagets hemsida, urdåligt!!. Det hjälpte inte att vi PM:ade henne med dolda tips, hon fattade det som hot. Det säger en hel del om MrsMagoo:s kapacitet som grävare, hon är en bluff.

 

 

Atom-Mulla

Mulla Krekar eller Richard som han heter har försökt att bygga en egen  atombomb. På något sätt en rolig kille som undertecknad talat med via PM på Flashback.
Men du, Mulla, det inlägg du postat som visas här ovan är inte alls likt dig. Varför postar du våra namn med personnummer och allt? Varför försöker du koppla ihop oss med den där kvinnan? Vi hjälpte den kvinnan att bli av med en stalker och lyckades till slut. Det är stalkern som spridit ut all skit om kvinnan bara för att han fick nobben av henne och ni andra gick rakt i fällan med att skapa en tråd som växt sig stor med alla lögner och fantasier. Det du gjort är sjöresor värre än vad kvinnan gjort. Det klär inte alls dig att ägna dig åt förtal för du är egentligen en vänlig person. Hur löser vi detta nu?
EDIT 2018-11-02:
Richard löste detta på ett utmärkt sätt, han bad om ursäkt!

 

 

 

BigFatCone, vi tyckte du var en hyvens person men i detta inlägg gör du dig skyldig till sexuellt förtal vilket är olagligt och med åklagarledd rättegång om vi anmäler det. Du skriver också att du står för det, då är det ju inga problem, du erkänner alltså att du sexuellt förtalat Helena. Vi ger dig först chansen att ändra på texten för den är inte bara olaglig den är också helt fel som kommer från åklagarens information till media för att förstärkas och överdrivas på Flashback. Både Tingsrätten och Hovrätten underkände åklagarens påstående och gick på Helenas linje att hon laddat ner både bilder och texter från nätet, vilket också är det som skedde. Det hela är alltså en enda stor lögn som familjen lider svårt av ännu idag. Om du har empati löser du det genom att ändra på ordvalet som vi strukit över!

Vi har aldrig sagt att vi skall “förgöra forumet”. Det är en typiskt Flashbacklögn som nu fabricerades av alias BigFatCone. Vi blev inte “lite” upprörda av tråden. En av oss gick i pension i förtid med en massa förlorad inkomst och en försökte ta sitt liv och flera tillsammans med några frivilliga empatifulla människor försvarar familjen fortfarande efter 5 år, inte för att vi vill utan för att det är helt nödvändigt. Våra liv blev helt uppryckta från den trygga mylla vi levde i och vi är ännu inte på långa vägar tillbaka i tryggheten efter detta, vi kan nästan inte göra någonting överhuvudtaget utan att få frågan “var det ni som (och här kommer en massa Flashbacklögner)” och du kallar det för “lite upprörda” vi är inte “lite” upprörda vi är ursinniga på dårarna som kan göra så här och ursinniga på den som upplåter plats för dem att skriva vilken skit som helst. Jag tror ni tappat fotfästet och tror att det ni gör på nätet inte är på riktigt, men jag kan säga dig att det är dödligt allvar, på riktigt!

Vi outar ingen, vi presenterar dem. En del moderatorer kan vi skriva ut namnen på men inga personuppgifter.

 

 

“murder u”,  Anarkisten med alias “Redoxreaktion” har helt rätt! Helena har inte något “brottsregister”. Hon har aldrig fällts för något någonsin förutom vapenbrott för att hon hade en “ollonpistol” som inte fungerade. Det vapenbrottet i Sverige är inget vapenbrott i USA eller knappast i något annat land heller.  Det återkommer ständigt att Helena har ett “brottsregister”. Det är ett hittepå som det mesta på Flashback. Innan “vapenbrottet” var hon helt ren från brott.

Vad lär vi oss av detta

Tja, exempelvis: Tro inget som står på Flashback.

REDAKTIONEN

 

 

 

Träffar: 35

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 13 kommentarer är postade

 • 2017-09-10 kl. 18:30
  Permalänk

  Ring till 11414 och polisanmäl allt som ni anser bryter mot lagen. Du skriver mycket om att flashbackare begår olika brott och så vidare och om det är ett lagbrott så borde ni informera polisen om det. Jag tycker inte “Vi har inte tid/ork” är en giltig ursäkt för att inte anmäla något som ni anser är ett uppenbart brott.

    [CITERA]

 • 2017-09-10 kl. 19:03
  Permalänk

  Shobin:
  Ring till 11414 och polisanmäl allt som ni anser bryter mot lagen. Du skriver mycket om att flashbackare begår olika brott och så vidare och om det är ett lagbrott så borde ni informera polisen om det. Jag tycker inte ”Vi har inte tid/ork” är en giltig ursäkt för att inte anmäla något som ni anser är ett uppenbart brott.

  Polisanmäler vi mer än vi gjort är risken att bli kallad någon form av haverist.
  Dessutom vill vi inte anmäla vem som helst, vi vill ge vissa en chans för vi är snälla människor.

  Kul stavning av ditt namn “Linus”.

    [CITERA]

 • 2017-09-10 kl. 19:57
  Permalänk

  Att bli kallad “någon form av haverist” är väl ingen risk, och verkligen inte en anledning till att anmäla ett uppenbart brott? Varför skulle du bry dig om det? Menar du att polisen skulle lägga dig i nåt slags rättshaverist-register? Det kommer inte hända..

  >Kul stavning av ditt namn ”Linus”.

  Det är så jag kallar mig när jag försvarar orten. Vet inte vad du menar med den här kommentaren. Linus är död sedan länge, dessutom.

    [CITERA]

 • 2017-09-10 kl. 21:28
  Permalänk

  Shobin:
  Att bli kallad ”någon form av haverist” är väl ingen risk, och verkligen inte en anledning till att anmäla ett uppenbart brott? Varför skulle du bry dig om det? Menar du att polisen skulle lägga dig i nåt slags rättshaverist-register? Det kommer inte hända..

  >Kul stavning av ditt namn ”Linus”.

  Det är så jag kallar mig när jag försvarar orten. Vet inte vad du menar med den här kommentaren. Linus är död sedan länge, dessutom.

  Polisen har två sätt att behandla polisanmälningar, vanliga polisanmälningar och polisanmälningar som bara Riksåklagaren får ta emot och utreda. Polisen i allmänhet känner inte till att det finns en typ av anmälningar som bara Riksåklagaren få utreda.

  De som Riksåklagaren bara får utreda är för sådana personer som polisanmäler ofta under en längre tid. De anmälningarna läggs nästan alltid ner. Jag gissar att de inte ens tittar i dem.

  Om vi skulle anmäla alla som hotar, förtalar och liknade så skulle vi få göra 2-5 anmälningar per dag. Efter fem år skulle våra anmälningar sedan länge hamna hos Riksåklagaren.

  Det finns ett namn för dessa anmälningar men minns inte just nu det.

    [CITERA]

 • 2017-09-10 kl. 23:07
  Permalänk

  Redaktionen har rätt då de skriver att man bara tappar trovärdigheten om man hela tiden anmäler brott som görs på Flashback. Ofta hamnar många anmälningar inte ens för åklagarens kännedom då även en förundersökningsledare även denna kan avskriva ett ärende.

  Vill polisen eller åklagare komma åt flashback så kan de söka på Google och brotten som kan lagföras finns i miljontals….

  Det är något annat som ligger bakom att Flashback ens får existera, har inget med yttrandefrihet att göra.. Priset till detta något är att forumet även skadar oskyldiga genom kränkningar som skrivs där av mindre nogräknade idioter.

  Tackar för en mycket bra och läsvärd webbtidning som tar upp en mycket viktig fråga och samhällsvirus för den vanliga människan. Tack, I folkets intresse för att Ni finns!

    [CITERA]

 • 2017-09-11 kl. 00:50
  Permalänk

  Knutte:
  Redaktionen har rätt då de skriver att man bara tappar trovärdigheten om man hela tiden anmäler brott som görs på Flashback. Ofta hamnar många anmälningar inte ens för åklagarens kännedom då även en förundersökningsledare även denna kan avskriva ett ärende.

  Vill polisen eller åklagare komma åt flashback så kan de söka på Google och brotten som kan lagföras finns i miljontals….

  Det är något annat som ligger bakom att Flashback ens får existera, har inget med yttrandefrihet att göra.. Priset till detta något är att forumet även skadar oskyldiga genom kränkningar som skrivs där av mindre nogräknade idioter.

  Tackar för en mycket bra och läsvärd webbtidning som tar upp en mycket viktig fråga och samhällsvirus för den vanliga människan. Tack, I folkets intresse för att Ni finns!

  Tack knutte!
  Vi gör vårt bästa och till hösten vintern har vi en kampanj. Säger inte vad men det kommer svida hos ansvarige.

    [CITERA]

 • 2017-09-12 kl. 00:03
  Permalänk

  Det är under all kritik att inte polisen och åklagaren utreder alla ärenden gällande nätrelaterade brott oavsett om det är såna brott som förtal,olaga hot,ärekränkning,förolämpning,brott mot pul med mera. För polisen och åklagaren har faktiskt en skyldighet att utreda alla anmälningar om nätrelaterade brott,och om de dessutom har fått in information om IP-dresser,webbadresser,mejladresser, så borde de vidta åtgärder mot de personer som har gjort sig skyldiga till nätbrott,och det är just såna nätbrott som förekommer rätt flitigt på Flashback ,internets värsta trollfabrik där de värsta avarterna håller till som håller på med sina hatkampanjer och trollerikampanjer 24/7.

    [CITERA]

 • 2017-09-12 kl. 03:17
  Permalänk

  Spion: För polisen och åklagaren har faktiskt en skyldighet att utreda alla anmälningar om nätrelaterade brott

  …detta förutsätter ju att såna som artikelskribenten faktiskt anmäler brotten.

    [CITERA]

 • 2017-09-12 kl. 18:23
  Permalänk

  Och att den som gör en polisanmälan har förväntningar på att anmälan ska behandlas och utredas och att sen vidarebollas till åklagare så att den skyldige som ligger bakom nätbrottet blir åtalad och fälld.

    [CITERA]

 • 2017-09-21 kl. 00:47
  Permalänk

  Michael ****** gör annat också. Betydligt mer ******** än det där inlägget. Det gäller ****** och inte **** ****…

    [CITERA]

 • 2017-09-21 kl. 01:23
  Permalänk

  FB-insider:
  Michael ****** gör annat också. Betydligt mer ******** än det där inlägget. Det gäller ****** och inte **** ****…

  Vi var tvungna att maskera ditt inlägg. Det kan tolkas som förtal.
  Om du har något att berätta om det kan du kommentera här: http://intre.se/ifolkets/?page_id=928 Vi släpper inte fram sådant som kommenteras där utan använder det som info till oss.

    [CITERA]

 • 2018-11-02 kl. 20:09
  Permalänk

  Det var inte meningen, men jag är ju en stenålders-Flashbackare…

  Hängde väl bara med i strömmen eller nått…. Jag vill be tusen gånger om ursäkt för det där inlägget…

    [CITERA]

 • 2018-11-02 kl. 21:14
  Permalänk

  Richard Handl:
  Det var inte meningen, men jag är ju en stenålders-Flashbackare…

  Hängde väl bara med i strömmen eller nått…. Jag vill be tusen gånger om ursäkt för det där inlägget…

  Det var fint skrivet Richard! Det är inte många som står upp för sina handlingar och kan be om ursäkt om det blev fel men det kan du! Starkt!

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer