Flashback – IDskydd.nu annonserar

Annonserar på Flashback

Ett företag som heter “IDskydd.nu” annonserar på Flashback. Senaste tiden har de annonserat ofta där. Vi har mejlat dem om det men vid sökning på företaget hittar vi mycket annat skumt. Det är ingen hemlighet att Flashback låter vilket skumraskföretag som helst annonsera hos dem. Jan Axelsson säger sig vara en “rebell” men han har inga skrupler när de gäller att håva in pengar.

Vem är det

IDskydd.nu ägs av:

Svenska Brottsfiltret AB                                    556858-7207
Lilla Nygatan 11
211 38 MALMÖ                                                  060-40688

Svenska Brottsfilter AB är ett oseriöst företag som försöker tjäna pengar på folks oro. Deras marknadsföring via telefon är rena lögnerna. Man behöver inte beställa något när de ringer upp, det är redan gjort när samtalet är slut. Några dagar senare kommer en bekräftelse på att man beställt en tjänst som man inte alls har beställt som är rena lögnen och som man inte förstår vad det är till för. De administrerar följande företag:

Brottsfiltret.com
Brottsfiltret.nu
Brottsfiltret.se
IDskydd.nu
ID-koll.se
tryggid.se

De säger att de som köper ID-skydd-tjänsten av dem läggs in i “Svenska Brottsfiltrets” databas som flera företag använder för att stoppa ID-stöld bla Elgiganten. Ett enkelt samtal till Elgiganten visar att de inte ens vet vad “Svenska Brottsfiltret” är för något eller aldrig hör talas om det.

På senare tid har de börjat att sälja för andra företag som det helt seriösa UC. Hur UC gått med på det är en gåta. Frågan är vad UC säger om att de annonserar på Flashback? Vi får väl fråga dem…

Mer om IDskydd.nu: Varningsinfo.odp.se

REDAKTÖREN 1

Träffar: 7

  •   
  •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

  • 2017-07-03 kl. 19:31
    Permalänk

    ID-skyddsföretag verkar vara skumma i allmänhet. Jag har fått två försäljarsamtal där två sådana företag, på vanligt försäljarvis, försöker lura på mig nån prenumeration på deras totalt onödiga tjänst. De fick tydligen mitt nummer från Ratsit där jag redan använder deras ID-skyddstjänst. Jävla skummisar hela bunten.

      [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer