Flashback – Visar sitt företagarhat

Diskutera en Journalist

Någon vill diskutera en journalists förehavanden. Journalisten sägs förfölja personer på bygden. Det är ofta så nya trådar startar men oftast många gånger värre än detta.

Man förväntar sig en pöbelstämning

Som i de flesta andra trådar förväntar man sig att böbeln stegar in och förtalar den stackars journalisten i flera hundra sidor med än mer inlägg. Man förväntar sig att denna pöbel vräker ur sig i stort sett alla inläggen journalistens namn och personnummer tillsammans med uttryck som “kriminell”, “bluffmakare” och mycket annat nedsättande. Det är så de gör på Flashback och det är vad Flashback lever på.

Bli aldrig förvånad

Men som det kända uttrycket “bli aldrig förvånad” dyker det plötsligt upp en skåning till moderator och skriver…

..därefter flyttas tråden till “papperskorgen”. Denna moderator har en av oss talat med ett antal gånger och bemötts med fullständig empatilöshet och ingen känsla alls för sina medmänniskor. Vi vet vem det är men väntar bara på rätt tillfälle att presentera henne tillsammans med de svar en av oss erhöll när han bad på sina bara knän att stoppa lögnerna om dottern. En normal person hade direkt gjort detta eller om hon inte fick göra så, lämnat Flashback.

En verklig vendetta

En verklig vendetta utförs inne på Flashback av just denna journalist mot en företagare. Där skrivs allt det om företagaren som vi trodde skulle “gå igång” om journalisten, men den tråden (överst i listan nedan) ligger kvar och puffas för att för att den skall fortsätta förstöra livet för en person medan Flashback fullständigt skiter i detta och andra öden:

En medveten politik

Alla trådar i bilden här ovan är skapade av samma journalist som ingen får skriva om på Flashback. Det syns mycket tydligt att det är en medveten politik från Flashback att medverka till förtal, förstöra liv men också att förstöra företag. Orsaken att de stoppar trådar om journalisten beror på att journalisten är en god inkomstkälla för Flashback och en sådan skall skyddas. Flashback tal om “yttrandefrihet på riktigt” krympte plötsligt till “inkomster på riktigt”.

Retar folk

Denna journalist har reta på sig folk i en omfattning som väckt upp mindre nogräknade. För en tid sedan eldades hans gamla Volvo upp och en tid därefter misshandlade någon honom. Om nu detta är gjort av annan än journalisten själv är det något vi absolut tar avstånd ifrån. Det är dock märkligt att dessa händelser sker samtidigt som journalisten står inkallad till rättegång där han är stämd för att ha förtalat en företagare. Vi tror dock inte journalisten iscensatt våldet mot sig själv men varför händer det precis när han skall försvara sig i en rättegång? För allas bästa får vi hoppas att bilbranden åstadkoms av bileldande ungdomar och misshandeln var en ren tillfällighet. Men i rätten hoppas vi att han fälls även om det är mycket svårt att fälla någon för förtal, något annat resultat skulle vara djupt orättvist.

REDAKTIONEN 1

 

 

Träffar: 3

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2017-05-30 kl. 20:36
  Permalänk

  Ja detta har tagit ofantliga proportioner, det är nu mycket svårt att sköta arbetet. Den stackars journalisten använder sig av alla upptänkliga förhalningametodrr för att slippa sitt enskilda åtal . Jag mailar detta till er så kan ni få se hur detta monster verkar.
  En samhällets fiende nummer ett. Otaliga är de liv han förstört från grunden.

  Thony

    [CITERA]

 • 2017-05-30 kl. 22:08
  Permalänk

  Thony:
  Ja detta har tagit ofantliga proportioner, det är nu mycket svårt att sköta arbetet. Den stackars journalisten använder sig av alla upptänkliga förhalningametodrr för att slippa sitt enskilda åtal . Jag mailar detta till er så kan ni få se hur detta monster verkar.
  En samhällets fiende nummer ett. Otaliga är de liv han förstört från grunden.

  Thony

  Vi ser fram mot mejlet!
  Det verkar som om Flashback hjälper honom. Jag fick flera meddelanden att ett antal alias stängts av för multipla konton men ingen av dem känner varandra och de bedyrar att de bara har ett konto. Kul att de vänder sig till oss när de har problem på Flashback.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer