Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2018-04-03 kl. 10:21
  Permalink

  Lite bedrövligt att ni låter älsklingsäcklet ***** ****** dominera och
  utnyttja er på det sätt ni gör …

  Funderat på hur det påverkar er egen eventuella trovärdighet ?

  Men stöder man Yakida så har man inga skrupler, ingen heder och inte så värst
  mycket annat heller. Utom sitt eget skryt förstås …

    [CITERA]

 • 2018-04-03 kl. 15:17
  Permalink

  Anonym
  2018-04-03 at 10:21

  Lite bedrövligt att ni låter älsklingsäcklet ***** ****** dominera och
  utnyttja er på det sätt ni gör …
  Funderat på hur det påverkar er egen eventuella trovärdighet ?

  Dominera?
  Ge mig bevis på att någon “dominerar” oss!
  Vi låter ingen dominera eller ställa krav, vi avgör helt själva allt vi gör och är stolta för det. Dessutom vågar vi göra det vi gör i våra egna namn till skillnad från vissa andra. Det räcker långt för att vara trovärdig medan anonyma inte skall ta de orden i sina munnar.

  Men stöder man Yakida så har man inga skrupler, ingen heder och inte så värst
  mycket annat heller. Utom sitt eget skryt förstås …

  Vem stöder “Yakida”? Berätta det för oss, skulle vara intressant att veta?

  Nästa gång kommenterar du under rätt plats, här är detta OT.

    [CITERA]

 • 2018-04-08 kl. 17:49
  Permalink

  Anonym
  2018-04-08 at 12:58

  http://intre.se/ifolkets/bloggkriget-sanningen-om-pedofillistan/

  En artikel i Yakidas intresse. Och i hans hantlangares …

  http://intre.se/ifolkets/professorn-och-moralen/

  Två bra och intressanta artiklar. Båda gav ett stort gensvar. Vi har sälla fått så mycket positiva mejl som efter dessa publicerades. Men varför du postar dessa länkar har vi ingen aning om. Du kanske också tyckte de var bra och ville att folk skulle läsa dem igen genom att länka till dem. Bara du vet!

    [CITERA]

 • 2018-09-10 kl. 10:40
  Permalink

  ******** G********* är en förbrytare emot Artikel 12 och bör straffas för sina brott vilka ännu är pågående.

  Vi utfärdar en Klass 1(bcdefg) varning för ******** G**********, det är en person som inte kommer sluta förfölja sina valda offer och skriva det mest kränkande (sjukdomar, sexualitet, förtal, fysiska brott och övrigt) han kan om dem förrän han själv är död. Ingenting annat kommer stoppa honom än hans egen bortgång.

  Artikel 12 – Medborgarskyddsgruppen

  ……………………………………….
  Personuppgifter får inte nämnas här!
  /REDAKTIONEN

    [CITERA]

 • 2018-09-10 kl. 10:41
  Permalink

  ******* ********* är en förbrytare emot Artikel 12 och bör straffas för sina brott vilka ännu är pågående.

  Vi utfärdar en Klass 1(bcdefg) varning för ******** ********, det är en person som inte kommer sluta förfölja sina valda offer och skriva det mest kränkande (sjukdomar, sexualitet, förtal, fysiska brott och övrigt) han kan om dem förrän han själv är död. Ingenting annat kommer stoppa honom än hans egen bortgång.

  Artikel 12 – Medborgarskyddsgruppen

  ******** ********* är en förbrytare emot Artikel 12 och bör straffas för sina brott vilka ännu är pågående.

  Vi utfärdar en Klass 1(bcdefg) varning för ******** *********, det är en person som inte kommer sluta förfölja sina valda offer och skriva det mest kränkande (sjukdomar, sexualitet, förtal, fysiska brott och övrigt) han kan om dem förrän han själv är död. Ingenting annat kommer stoppa honom än hans egen bortgång.

  Artikel 12 – Medborgarskyddsgruppen

  ……………………………………….
  Personuppgifter får inte nämnas här!
  /REDAKTIONEN

    [CITERA]

 • 2018-09-10 kl. 10:41
  Permalink

  ***************** **************är en förbrytare emot Artikel 12 och bör straffas för sina brott vilka ännu är pågående.

  Vi utfärdar en Klass 1(bcdefg) varning för *********** ************* , det är en person som inte kommer sluta förfölja sina valda offer och skriva det mest kränkande (sjukdomar, sexualitet, förtal, fysiska brott och övrigt) han kan om dem förrän han själv är död. Ingenting annat kommer stoppa honom än hans egen bortgång.

  Artikel 12 – Medborgarskyddsgruppen
  *********** ************ är en förbrytare emot Artikel 12 och bör straffas för sina brott vilka ännu är pågående.

  Vi utfärdar en Klass 1(bcdefg) varning för *********** ****************, det är en person som inte kommer sluta förfölja sina valda offer och skriva det mest kränkande (sjukdomar, sexualitet, förtal, fysiska brott och övrigt) han kan om dem förrän han själv är död. Ingenting annat kommer stoppa honom än hans egen bortgång.

  Artikel 12 – Medborgarskyddsgruppen
  ********** ************** är en förbrytare emot Artikel 12 och bör straffas för sina brott vilka ännu är pågående.

  Vi utfärdar en Klass 1(bcdefg) varning för ********** ***************, det är en person som inte kommer sluta förfölja sina valda offer och skriva det mest kränkande (sjukdomar, sexualitet, förtal, fysiska brott och övrigt) han kan om dem förrän han själv är död. Ingenting annat kommer stoppa honom än hans egen bortgång.

  Artikel 12 – Medborgarskyddsgruppen

  ……………………………………….
  Personuppgifter får inte nämnas här!
  /REDAKTIONEN

    [CITERA]

 • 2018-09-10 kl. 10:42
  Permalink

  Vi utfärdar en Klass 1(bcdefg) varning för ***** **********, det är en person som inte kommer sluta förfölja sina valda offer och skriva det mest kränkande (sjukdomar, sexualitet, förtal, fysiska brott och övrigt) han kan om dem förrän han själv är död. Ingenting annat kommer stoppa honom än hans egen bortgång.

  ……………………………………….
  Personuppgifter får inte nämnas här!
  /REDAKTIONEN

    [CITERA]

 • 2018-09-10 kl. 10:43
  Permalink

  Vi utfärdar en Klass 1(bcdefg) varning för ****** *********, det är en person som inte kommer sluta förfölja sina valda offer och skriva det mest kränkande (sjukdomar, sexualitet, förtal, fysiska brott och övrigt) han kan om dem förrän han själv är död. Ingenting annat kommer stoppa honom än hans egen bortgång.
  Vi utfärdar en Klass 1(bcdefg) varning för ******* ********, det är en person som inte kommer sluta förfölja sina valda offer och skriva det mest kränkande (sjukdomar, sexualitet, förtal, fysiska brott och övrigt) han kan om dem förrän han själv är död. Ingenting annat kommer stoppa honom än hans egen bortgång.

  ……………………………………….
  Personuppgifter får inte nämnas här!
  /REDAKTIONEN

    [CITERA]

 • 2018-09-10 kl. 10:43
  Permalink

  Vi utfärdar en Klass 1(bcdefg) varning för ******** **********, det är en person som inte kommer sluta förfölja sina valda offer och skriva det mest kränkande (sjukdomar, sexualitet, förtal, fysiska brott och övrigt) han kan om dem förrän han själv är död. Ingenting annat kommer stoppa honom än hans egen bortgång.
  Vi utfärdar en Klass 1(bcdefg) varning för ******** ********, det är en person som inte kommer sluta förfölja sina valda offer och skriva det mest kränkande (sjukdomar, sexualitet, förtal, fysiska brott och övrigt) han kan om dem förrän han själv är död. Ingenting annat kommer stoppa honom än hans egen bortgång.
  Vi utfärdar en Klass 1(bcdefg) varning för ******* *********, det är en person som inte kommer sluta förfölja sina valda offer och skriva det mest kränkande (sjukdomar, sexualitet, förtal, fysiska brott och övrigt) han kan om dem förrän han själv är död. Ingenting annat kommer stoppa honom än hans egen bortgång.

  ……………………………………….
  Personuppgifter får inte nämnas här!
  /REDAKTIONEN

    [CITERA]

 • 2018-09-10 kl. 10:46
  Permalink

  Vi utfärdar en Klass 1(bcdefg) varning för ******** G********, det är en person som inte kommer sluta förfölja sina valda offer och skriva det mest kränkande (sjukdomar, sexualitet, förtal, fysiska brott och övrigt) han kan om dem förrän han själv är död. Ingenting annat kommer stoppa honom än hans egen bortgång.

  ……………………………………….
  Personuppgifter får inte nämnas här!
  /REDAKTIONEN

    [CITERA]

 • 2018-09-10 kl. 10:47
  Permalink

  Vi utfärdar en Klass 1(bcdefg) varning för *********************, det är en person som inte kommer sluta förfölja sina valda offer och skriva det mest kränkande (sjukdomar, sexualitet, förtal, fysiska brott och övrigt) han kan om dem förrän han själv är död. Ingenting annat kommer stoppa honom än hans egen bortgång.

  ……………………………………….
  Personuppgifter får inte nämnas här!
  /REDAKTIONEN

    [CITERA]

 • 2018-09-10 kl. 10:47
  Permalink

  Vi utfärdar en Klass 1(bcdefg) varning för **********************, det är en person som inte kommer sluta förfölja sina valda offer och skriva det mest kränkande (sjukdomar, sexualitet, förtal, fysiska brott och övrigt) han kan om dem förrän han själv är död. Ingenting annat kommer stoppa honom än hans egen bortgång.
  Vi utfärdar en Klass 1(bcdefg) varning för *************************, det är en person som inte kommer sluta förfölja sina valda offer och skriva det mest kränkande (sjukdomar, sexualitet, förtal, fysiska brott och övrigt) han kan om dem förrän han själv är död. Ingenting annat kommer stoppa honom än hans egen bortgång.
  Vi utfärdar en Klass 1(bcdefg) varning för *******************, det är en person som inte kommer sluta förfölja sina valda offer och skriva det mest kränkande (sjukdomar, sexualitet, förtal, fysiska brott och övrigt) han kan om dem förrän han själv är död. Ingenting annat kommer stoppa honom än hans egen bortgång.

  ……………………………………….
  Personuppgifter får inte nämnas här!
  /REDAKTIONEN

    [CITERA]

 • 2018-09-11 kl. 14:39
  Permalink

  Er partner, ********** ********** är ju på god väg att skriva ut namnet
  på den person han förföljer. Så det är väl bara för er fegisar
  att fortsätta hånet och förföljelserna.

  TACK på förhand !

  Och ni vet ju vem Putteponken jobbar åt och i vars intresse han gör som han gör.

  Ni kan väl ha någon sorts gissningslek där ni ligger till en bokstav i taget på
  efternamnet (behöver inte vara konsekutivt) och där vinnaren får sticka en kniv
  i offret. På riktigt ! Den som bara penetrerats av små spikar (i klubban) vet ju
  faktiskt inte hur det känns att dö på riktigt, bara på låtsas.

  Sveriges värsta näthatare drar sig inte för någonting …

    [CITERA]

 • 2018-09-11 kl. 16:55
  Permalink

  aaa:
  Er partner, ********** ********** är ju på god väg att skriva ut namnet
  på den person han förföljer. Så det är väl bara för er fegisar
  att fortsätta hånet och förföljelserna.
  TACK på förhand !

  Vi har ingen “partner”!

  Och ni vet ju vem Putteponken jobbar åt och i vars intresse han gör som han gör.

  Vem fan är “Putteponken”, har aldrig hört talas om detta!

  Ni kan väl ha någon sorts gissningslek där ni ligger till en bokstav i taget på
  efternamnet (behöver inte vara konsekutivt) och där vinnaren får sticka en kniv
  i offret. På riktigt ! Den som bara penetrerats av små spikar (i klubban) vet ju
  faktiskt inte hur det känns att dö på riktigt, bara på låtsas.
  Sveriges värsta näthatare drar sig inte för någonting …

  Du som skrivit detta kan inte vara riktigt frisk!

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer