Sulegna

Uppgifter

***** ***********
Personuppgifter
Flashback,

Anmärkning

Vi har valt att inte skriva ut personuppgifter för denna person på grund av att barn kan drabbas enligt nedanstående:

sulegnaa
sulegnab

 


Widget not in any sidebars

 

Fler presenterade här

 

Träffar: 9

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2016-10-29 kl. 08:33
  Permalink

  Tidigare hade vi en med signaturen “feminist” som skrev om att vi borde bekämpa makten och inte publicera de som kämpar emot makten:

  Här har vi ett solklart fall av en person som kämpar emot makten. En socialtjänst och dess handläggare utan kontrollmekanismer som lämnar folk maktlösa och inte kan försvara sig emot den. Detta är att kämpa emot makten! Socialtjänsten, rättsvårdande myndigheter osv är MAKTEN inga andra då de har ett skydd i egenskap av tjänstemän och skydd via kollegial korruption som ingen av oss normala människor har.

  Men jag utgår ifrån att “feminist” inte menade den här personen utan sina “vänner” och makten i “feminist”s ögon är egentligen lika maktlösa som vi alla andra civila personer som inte har myndigheters skydd.

  Men, vi publicerar alla Flashbackare oavsett vad vi själva kan tycka om dem eller deras agerande. De enda som skyddas är de som ber om ursäkt uppriktigt och ursäkten godtas av de som utsatts.

  Här kommer dock en annan faktor in, eftersom det rör ett barn skyddar vi personuppgifterna särskilt för den användaren. Om någon har kritik att framföra så är det fritt fram.

    [CITERA]

 • 2016-10-29 kl. 19:16
  Permalink

  Du är väldigt raljant, Helena. Du är okunnig också. Som du säkert märker av språkbruket i den som inlägget berör så handlar det om just det som jag varit inne på innan. Du känner inte till dessa män? Och vad de gör mot de som försöker bemöta dem på Flashback? Ni har ju hängt ut flera stycken som gjort det.

  Jag bedömer er som politiskt illitterata. Ni gör inte skillnad på rasister och antirasister, kvinnohatare och de som försöker försvara kvinnors rättigheter. Ni gör inte skillnad på pedofiler och de som försöker skydda barn.
  Fundera lite över det här. Av olika skäl går det inte att skriva om det här för öppet.

  Med makten menar jag, vilket jag skrivit, Flashbacks ägare och moderatorerna. Ni går på myrorna, de kan de ha eller mista.
  Hur ser reklamen ut? Den innehåller till stor del sexannonser men även annat.
  Flashback överlever inte utan sina annonser. Om ni VILL komma åt detta forum borde ni, istället för att bli en kopia på forumet, gå på ekonomin.

  Ni hänger ut känsliga namn men tillåter anonymitet i er SIG-grupp. Det kallas dubbelmoral.

    [CITERA]

 • 2016-10-29 kl. 22:06
  Permalink

  feminist:
  Du är väldigt raljant, Helena. Du är okunnig också. Som du säkert märker av språkbruket i den som inlägget berör så handlar det om just det som jag varit inne på innan. Du känner inte till dessa män? Och vad de gör mot de som försöker bemöta dem på Flashback? Ni har ju hängt ut flera stycken som gjort det.

  Nu får du ge dig!
  Helena är mycket kunnig i de frågor du försöker framstå som kunnig i. Du verkar ha en enda agenda: Hata män! Vi har ingen sådan agenda, vi hatar ingen men vi hatar näthat och näthatare har vi sett många olika varianter av. män som hatar kvinnor, kvinnor som hatar män. Vilken sort av dem som är värst är svårt att säga men det är lätt att ogilla den typen av fajt men framför allt är det viktigt att inte stå på någondera sidan. Lite längre fram kommer du att få se oss presentera en man som verkligen varit med i hetluften vad det gäller “hat” mot kvinnor.

  Jag bedömer er som politiskt illitterata. Ni gör inte skillnad på rasister och antirasister, kvinnohatare och de som försöker försvara kvinnors rättigheter. Ni gör inte skillnad på pedofiler och de som försöker skydda barn.
  Fundera lite över det här. Av olika skäl går det inte att skriva om det här för öppet.

  Vi kan inte i vårt arbete ta ställning för eller mot någon grupp, vi tar strikt ställning mot näthat! Dock är vi måna om att skydda barn oavsett vems barn eller vad som hänt. Barn är heliga!

  Med makten menar jag, vilket jag skrivit, Flashbacks ägare och moderatorerna. Ni går på myrorna, de kan de ha eller mista.

  Vad vet du om det? Du har inte en aning om vad eller hur vi jobbar och när vi gör det. Det är en av våra viktigaste punkter att sällan gå ut med vad vi gör. Jag kan sträcka mig så lång och göra undantaget att påstå att du skulle bli glad om du visste vad vi gjort, gör och kommer att göra mot de du nämner.

  Hur ser reklamen ut? Den innehåller till stor del sexannonser men även annat.
  Flashback överlever inte utan sina annonser. Om ni VILL komma åt detta forum borde ni, istället för att bli en kopia på forumet, gå på ekonomin.

  Vad tror du vi gör? Hur mycket pengar har Jan Axelssons FMG förlorat på oss tror du? Leta lite bland artiklarna så hittar du den artikel vi nästan dagligen skickar med till annonsörerna.

  Ni hänger ut känsliga namn men tillåter anonymitet i er SIG-grupp. Det kallas dubbelmoral.

  Vi tillåter ingen att vara anonym i vår grupp, var har du fått det ifrån? Däremot har vi folk som jobbar för oss som aldrig varit ute på nätet och skrivit. De har ingen som helst anledning att plötsligt visa upp sig. Tidningen har dessutom laglig tvång att skydda källor. Flera av dem som tidvis jobbar för oss är källor som vi alltså inte ens får publicera personuppgifter för, då kan vi bli åtalade. Till detta kommer de som tipsar oss anonymt, vi vet inte heller vilka det är.

  Vad det gäller illitterata inom politiken skulle du bli väldigt förvånad om du kände till våra politiska gärningar. Men i frågan om näthat skulle det inte fungera att visa upp en politisk färg, då är det kört redan i första försöket att stoppa näthatet.

  Ta en “time out”!

    [CITERA]

 • 2016-10-29 kl. 22:46
  Permalink

  Feminist:

  Annonserna tas om hand konstant, vi har gjort ett speciellt inlägg man kan hänvisa till när man mailar deras annonsörer. Men spelbolag och andra bryr sig inte var de annonserar.

  En annons jag fick ned var ett ställe som sålde knivar, jag mailade dem “raljant” och något ironiskt med hänvisning till ett inlägg en användare hade skrivit att han sökte en snygg kniv att sticka ned någon med för att hamna på rättspsyk. Annonsen refererade till snyggaste eller häftigaste knivarna. Det gick hem de slutade annonsera ganska direkt därefter.

  SIG-gruppen gör en massa utanför det vi presenterar. Vi lobbar bland annat hårt till myndigheter och det har gett visst resultat. Jag tror dock att lagarna kommer bli lika tandlösa som alltid även om de skärps formellt. Men vi har jobbat med väldigt mycket och gjort mycket, en hel del vi inte talar om.

  Vi har postat ett antal moderatorer, vi har ett antal vi ännu inte postat. Vi presenterar alla med tiden och det är mer arbete än du tror att få tag på identiteterna bakom användare. Men vi presenterar alla, vissa ger vi visst skydd dock men endast om de inte systematiskt näthatat själva.

  Om vår neutralitet i alla frågor utöver näthat och relaterade frågor gör oss till politiskt illitterata så får det vara din tolkning (alla som inte håller med dig är väl det?). SIG-gruppen är ingen politisk organisation utöver näthatsfrågan, skall det vara så svårt att förstå? Vi tar inte ställning för eller emot utöver Flashback och Internetanonymitet samt förtal på nätet. Det är för vår del det enklaste sättet att arbeta med dessa frågorna. Visst det leder till att vi blir vänsterextremister i högerextremisternas ögon eller liknande. Som jag sagt tidigare detta är ingen popularitetstävling. Vår neutralitet är just det som gör oss trovärdiga.

  Du har nog inte satt dig in i vårt arbete om du skriver så som du gör, Flashbacks ägare, moderatorer, annonser och hela dess existens är precis det vi sysslar mest med.

  Vi tillåter att du är anonym. SIG-gruppens medlemmar är anonyma eftersom de som gör annat och inte skriver här. Det är ingen dubbelmoral, SIG-gruppen är inte Internetbaserad. Vi vet vilka folks riktiga namn är. I Folkets Intresse är SIG-gruppens tidning, inget annat. SIG-gruppens verksamhet är inte fullt överblickbar via tidningen. Vi gör så mycket mer än vad du verkar ha en aning om, ja med tanke på hur du skriver verkar du inte ens läst små delar av tidningen som bara är en fraktion av allt vårt arbete.

  Men du är så ideologiskt verklighetsfrånvänd att du missar fullständigt allt vi gör och varför vi gör det. Precis som vilken högerextremist som helst. Nej, jag tänker inte fundera över dina insinuationer eller antydningar åt ett konspiratoriskt håll (det är helt enkelt inte sant eftersom jag vet vad vi gör och inte gör). Sorry, jag är inte ideologiskt insnöad så världen är svart eller vit. Jag ser gråskalor.

  Fast såklart du kan ta täcket över dig och intala dig själv att jag är okunnig, politiskt illitterat och allt annat man kan använda för att förminska andra, typ härskartekniker. 🙂

  Jag tål kritik, SIG-gruppen tål kritik, är den konstruktiv så tar vi till oss av den och rättar till eventuella misstag. Men vi tar oss också rätten att inte lyssna på en anonym person som endast verkar ute efter skydda sig själv eller sina vänner.

  Allt du sagt gör vi redan emot Flashback och mycket mer. Har du idéer på hur Flashback skall angripas så lyssnar vi, allt som fungerar kommer vi ta till så länge det är lagligt. Så kom gärna med konstruktiva idéer, kan alltid vara värt ett försök eller hur?

  Angripa reklamen sysslar vi och andra redan med. check

  Moderatorer sysslar vi redan med. check

  Storpostare. check

  Outar hela Flashback och dess skadeverkningar för samhället. check

  Sysslar med information till myndigheter, skolor och så vidare. check

  Pratar med media. check.

  Har du några riktiga idéer hur vi skall komma åt Flashback? Eller skall vi behöva göra allt jobb själva? Ja, då gör vi som vi finner det bäst, drar man inte sitt strå till stacken så är du bara en i raden av anonyma politiska extremister som stör sig på vårt fullständigt politiskt neutrala arbete.

  Så, återigen hjälp till kom med idéer. Brainstorma fram dem, kanske det är något vi inte redan gjort? Kanske du kommer på idén som knäcker Flashback? Trots att du är fullständigt anonym då..såklart.

    [CITERA]

 • 2016-10-30 kl. 06:44
  Permalink

  “feminist”

  Förövrigt du skriver övertygad om “om du säkert märker av språkbruket i den som inlägget berör så handlar det om just det som jag varit inne på innan. Du känner inte till dessa män? ”

  Mannen ifråga, kämpar för sin partners dotterdotter. Alltså en mamma som förlorat barnet i LVU och en mormor som inte kan träffa barnet längre. Han representerar mormodern och försvarar hennes rätt att få träffa sin dotterdotter.

  Problemet med självutnämnda “barnräddare” eller pedofiljägare och allt annat är att de jagar folk överallt och kallar dem pedofiler, farliga, stalkers helt utan eftertanke. Visst finns de sådana personer också bland alla svenskar men det finns en viktig gräns man aldrig skall överträda och det är när man förtalar folk genom att kalla dem för pedofiler eller kvinnohatare utan egentlig anledning.

  Du läste inlägget som skrivits, de delar vi publicerade som inte var där för att skydda barnets identitet och de delar som skyddade de usla socialtjänstemän som begår rättsövergrepp på kvinnor och män varje år oerhörda mängder. Du klumpade insiktslöst ihop honom med män som hatar kvinnor när hans reaktion handlade om en mormors kamp för sin dotterdotter och troligen dotter (inte hans dock).

  Du utgick från att han var en sådan där papparättsperson av ditt inlägg att döma. Men nej det var han inte. Låt detta vara en demonstrativ läxa hur skevt det blir så fort man sätter på sig extremistglasögonen och allt blir svartvitt. Inläggen är alltså skrivna för en mormor och en mamma, och personer som blivit helt maktlösa i en maktfullkomlig myndighets utövning av den obegränsade makt de har och att komma undan.

  Ärligt talat har mannen till och med min sympati som agerade på mormoderns och hennes dotters utsatthet och övergrepp från socialtjänsten. Detta utan att vara mer insatt i fallet i övrigt. Maktlösheten är bland de värsta man kan känna som människa, att bli överkörd av myndigheter är fruktansvärt frustrerande och att de är onåbara via legala medel. Jag har all förståelse för varför de inlägg denna mannen skrev, skrev dem. Ja, han har till och med min sympati och mormodern och mamman till barnet som LVUades har det också. Omständigheterna är dock okända för mig men jag om någon vet hur kollegialt korrumperade tjänstemän inom myndigheter blir när de har hela samhällets våldsmonopol på sin sida. När de väljer sin väg och vägrar resonera eller förstå. När de lättvindigt tar beslut som förstör hela familjers liv.

  Ja, jag förstår honom så mycket att jag skulle till och med förstå grova brott emot de som bedrivit dessa kollegialt korrumperade myndighetsutövningar. Maktlösheten gör att man ofta inte hittar andra vägar att gå. Vi som inte är tjänstemän för en myndighet är de maktlösa, vi är de som de leker med för sitt egna karriärkarriär, kändisskap, sociala status eller önsketänkande.

  Hur som helst, du antog genast att det var en papparättsfigur vi publicerade men det handlade om en man som försvarade en mamma som förlorat vårdnaden och en mormor som inte längre får träffa sitt barnbarn. Ironiskt eller hur, men de där “feminist”-glasögonen sitter skevt så du ser papparättsfolk, pedofiler och kvinnohatare i allt när de inte är det.

  Tragiskt, men nu fick du den fakta så som vi känner till den bakom posterna användaren har gjort. Kanske du nu förstår att de som är självutnämnda “barnräddare” och pedofiljägare och kvinnohatsbekämpare ofta pekar ut fel personer för det mest skändliga man kan anses vara i vårt samhälle av allmänheten.

  Du är välkommen att justera “feminist”-glasögonen och fortfarande komma med förslag hur vi kan bekämpa Flashback och ja till och med hjälpa oss. Vi har en medarbetare i SIG-gruppen som till och med röstar på F!, ja två stycken har vi haft. Men å andra sidan har vi också en person som röstat på SD. Det fungerar bättre om man ser ett gemensamt mål och ignorerar det privata politiska åsikterna utanför arbetet. Folk kan vara väldigt skickliga oavsett politisk läggning.

  Jag vet inte om jag skriver till en vägg men jag försöker i alla fall få dig och andra att förstå hur vi arbetar och att ditt privatliv och politiska åsikter är dina för oss. Inte våra, SIG-gruppen tar emot hjälp av alla som kan hjälpa oss. Fast till skillnad från självutnämnda “barnräddare” har vi aldrig utstuderat samarbetat med riktiga nazister, än så länge.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer