Admin – Flashbackanvändare Special

Presentationer

Snabbpresentationer håller på att bytas ut (maskade) till våra vanliga presentationer efterhand och kan hittas här.

Snabbpresentationer är borttagna 

ADMINISTRATÖREN

Träffar: 7

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2016-10-11 kl. 00:55
  Permalänk

  Mer, mer, mer, vi ä många som njuter i fulla drag! Dra av deras vidriga trollmasker! Tack för idogt arbete!

  //Ubbe

    [CITERA]

 • 2016-10-11 kl. 01:24
  Permalänk

  Underbart! På väg åt rätt håll!
  Så länge anonymitet inte gäller ALLA d.v.s de som blir uthängda, förtalade och hatade så finns det ingen anonymitet.

    [CITERA]

 • 2016-10-11 kl. 01:27
  Permalänk

  Ubbe:
  Mer, mer, mer, vi ä många som njuter i fulla drag! Dra av deras vidriga trollmasker! Tack för idogt arbete!

  //Ubbe

  Det kommer mer!

    [CITERA]

 • 2016-10-11 kl. 01:28
  Permalänk

  Matte:
  Underbart! På väg åt rätt håll!
  Så länge anonymitet inte gäller ALLA d.v.s de som blir uthängda, förtalade och hatade så finns det ingen anonymitet.

  Exakt!!

    [CITERA]

 • 2016-10-11 kl. 08:54
  Permalänk

  TACK, nu väntar bråda tider för dom små trollen… Vad skall de ta sig till nu??

    [CITERA]

 • 2016-10-11 kl. 11:30
  Permalänk

  italiano:
  TACK, nu väntar bråda tider för dom små trollen… Vad skall de ta sig till nu??

  Ja, de uthängande och förtalande trollen tål inte alls att bli uthängda själva.

    [CITERA]

 • 2016-10-11 kl. 16:43
  Permalänk

  Informera Robet Aschberg om de värsta trollen på Flashback och ta kontakt med SVT för att dra igång en ny säsong av “Trolljägarna” under våren 2017,så att Redaktören och Robert Aschberg tillsammans ska besöka trollen och sen se till att trollen ber om offentlig ursäkt till de personer som har blivit utsatt för allehanda trakasserier.Skulle trollen vägra gå med på överenskommelsen ska trollen kunna åka på att betala ett skadestånd till de personer som har utsatts för allehanda trakasserier. Robert Aschberg och Redaktören skulle nog med nöje ocklså kunna ta ett personligt samtal med Jan Axelsson och hans medarbetare som driver Flashback.

    [CITERA]

 • 2016-10-11 kl. 16:45
  Permalänk

  Nu vankas tuffare tider för dessa inavlade gangstertroll 😀

    [CITERA]

 • 2016-10-11 kl. 20:41
  Permalänk

  De som gjort de grövsta lagförbrytelser ska dömas till fängelse i minst 2 år för de inlägg som innehåller hot, grova trakasserier,grova förtal,uppvigling till brott respektive uppvigling till terrorattentat,olaglig marknadsföring av alkohol,narkotika,skjutvapen,med flera.samt att de får dataförbud i minst 5 år,och det är ungefär som att ett körkort dras in om någon har gjort sig skyldig till brott.

    [CITERA]

 • 2016-10-11 kl. 20:51
  Permalänk

  Är det här användare ni upplever som extrema eller är det vem som helst?

    [CITERA]

 • 2016-10-11 kl. 21:31
  Permalänk

  Jiiimbooh:
  Är det här användare ni upplever som extrema eller är det vem som helst?

  Vi plockar på måfå, det kan bli vem som helst i listan. Meningen är att alla som postar på Flashback måste vara beredda på att bli presenterade. Skriv inte mer än du kan stå för, helst inte alls.

    [CITERA]

 • 2016-10-13 kl. 22:05
  Permalänk

  Där kom T***** N*** med! Känd från Usenet där han spammade en massa rappakalja från fler än 500 alias.

    [CITERA]

 • 2016-10-13 kl. 22:13
  Permalänk

  Verkar vara något fel med formateringen i slutet av tabellen

    [CITERA]

 • 2016-10-13 kl. 22:39
  Permalänk

  Hej! Vilket ansvar tar du för att du hänger ut de som redan hotas av rasister och kvinnohatare? När du hänger du hänger ut slumpvis?
  Du tänker alldeles för svart-vitt. Det du gör kan vara farligt för vissa. För de som försöker bemöta mobben.

    [CITERA]

 • 2016-10-14 kl. 01:05
  Permalänk

  Är ****** **** psykiskt sjuk? Har läst massvis om honom, verkar helt galet.

    [CITERA]

 • 2016-10-14 kl. 01:11
  Permalänk

  T H:
  Verkar vara något fel med formateringen i slutet av tabellen

  Vi ändrade till en annan typ av visning.

    [CITERA]

 • 2016-10-14 kl. 01:15
  Permalänk

  feminist:
  Hej! Vilket ansvar tar du för att du hänger ut de som redan hotas av rasister och kvinnohatare? När du hänger du hänger ut slumpvis?
  Du tänker alldeles för svart-vitt. Det du gör kan vara farligt för vissa. För de som försöker bemöta mobben.

  Flashback är en farlig plats att vara på, kan vi hitta dem kan det finnas fler. Vi gör alla anonyma en tjänst som visar att de inte skall skriva mer än de kan stå för. För vissa lär vi ut att skydda sig bättre. Ett anonymt alias är inget skydd!

    [CITERA]

 • 2016-10-14 kl. 07:24
  Permalänk

  “feminist”: Vi presenterar folk oavsett politisk åskådning om de är aktiva på Flashback. Vi tar inte ställning för eller emot. Berengar är dessutom en näthatare med sina andra Flashback-nick utöver Berengar.

  Folk får själva ta ansvar om de hänger på Flashback, speciellt om de näthatar då söker vi upp dem. Vissa får via tag på andra vis men våra metoder är hemliga.

    [CITERA]

 • 2016-10-14 kl. 09:34
  Permalänk

  Till den som har lagt ut personuppgifter på listan “Flashbackanvändare special”. Är ni inte medveten om att såna uthängningar kan riskera att bidra till att personer som har hängts ut kan bli utsatt för angrepp om de som söker på dessa personer lyckas ta reda på var de bor?

    [CITERA]

 • 2016-10-14 kl. 11:43
  Permalänk

  Ni hänger ut de som tar ställning mot pedofili och hat. Det finns faktiskt de som försvarar mänskliga rättigheter MOT rasister, sexister och kvinnohatare på Flashback. Dels av personliga skäl men också för att hjälpa svaga. Deras identiteter är väldigt eftertraktade för att hatare/kvinnohatare ska kunna hota och stalka dem.

  Vilket ansvar tar ni för det?
  Det duger inte att hävda “att Flashback är en farlig plats”. Vi har alla rätt att skydda vårt liv om vi tar ställning MOT hatet.

  Du, Helena, har själv varit ute på Flashback för att bemöta. De finns de som inte har en far som ställer upp för dem. Som är de svagaste parterna i samhället. De har rätt att bemöta precis som du.

  Jag har hittills stött er när ni gått på Flashback i stort, Jan Axelsson och moderatorerna. Men ni har tappat perspektivet och själva blivit maktfullkomliga. Ni har ingen moralisk kompass. Människor som gör det blir farliga.

  Gå på moderaterna istället för att hänga ut folk som ni har någon aning om varför de skriver på Flashback.

    [CITERA]

 • 2016-10-14 kl. 14:53
  Permalänk

  Trevligt med lite yttrandefrihet, verkar dock som att de värsta mest rabiata anhängarna lyser med sina vanliga skamgrepp på all verklig yttrandefrihet nu när den inte bara fungerar från ett enda håll som ett selektivt urval av den dikterande ledningens egna regler. Gubbhorornas kaffeutskott lyser med rulltårntans frånvaro, annars brukar kaka komma på kaka som ett kackadu i grädden mellan snuset

  Var bor Jan Axelsson och var bor Maccarone ett litet hemma hos reportage med konsekvens analyser av det fria ordet? Lite pedagogiskt hade det nog ändå varit och obetalbart att Jan Axelsson bli presenterad för det fria ordet i verkligheten! Titta och se! Stå för det man är och grunden till det fria ordet i stället för att dölja allt.

    [CITERA]

 • 2016-10-14 kl. 15:56
  Permalänk

  Spion:
  Till den som har lagt ut personuppgifter på listan ”Flashbackanvändare special”. Är ni inte medveten om att såna uthängningar kan riskera att bidra till att personer som har hängts ut kan bli utsatt för angreppom de som söker på dessa personer lyckas ta reda på var de bor?

  De är inte sökbara eftersom de ligger i en bild.

    [CITERA]

 • 2016-10-14 kl. 15:58
  Permalänk

  Feminist:
  Ni hänger ut de som tar ställning mot pedofili och hat. Det finns faktiskt de som försvarar mänskliga rättigheter MOT rasister, sexister och kvinnohatare på Flashback. Dels av personliga skäl men också för att hjälpa svaga. Deras identiteter är väldigt eftertraktade för att hatare/kvinnohatare ska kunna hota och stalka dem.

  Vilket ansvar tar ni för det?
  Det duger inte att hävda ”att Flashback är en farlig plats”. Vi har alla rätt att skydda vårt liv om vi tar ställning MOT hatet.

  Du, Helena, har själv varit ute på Flashback för att bemöta. De finns de som inte har en far som ställer upp för dem. Som är de svagaste parterna i samhället. De har rätt att bemöta precis som du.

  Jag har hittills stött er när ni gått på Flashback i stort, Jan Axelsson och moderatorerna. Men ni har tappat perspektivet och själva blivit maktfullkomliga. Ni har ingen moralisk kompass. Människor som gör det blir farliga.

  Gå på moderaterna istället för att hänga ut folk som ni har någon aning om varför de skriver på Flashback.

  De vi presenterat tillhör ingen av de du nämner. Vi lägger inte upp vem som helst, vissa hårdmaskas.

    [CITERA]

 • 2016-10-14 kl. 16:03
  Permalänk

  Isaksen Ruskigbuss:
  Trevligt med lite yttrandefrihet, verkar dock som att de värsta mest rabiata anhängarna lyser med sina vanliga skamgrepp på all verklig yttrandefrihet nu när den inte bara fungerar från ett enda håll som ett selektivt urval av den dikterande ledningens egna regler. Gubbhorornas kaffeutskott lyser med rulltårntans frånvaro, annars brukar kaka komma på kaka som ett kackadu i grädden mellan snuset

  Var bor Jan Axelsson och var bor Maccarone ett litet hemma hos reportage med konsekvens analyser av det fria ordet? Lite pedagogiskt hade det nog ändå varit och obetalbart att Jan Axelsson bli presenterad för det fria ordet i verkligheten! Titta och se! Stå för det man är och grunden till det fria ordet i stället för att dölja allt.

  Intervjua Jan Axelsson hade varit intressant. Som du skriver så ropas det yttrandefrihet när folk hängs ut på Flashback men när vi presenterar flashbackare då handlar det om att vi begränsar yttrandefriheten, kan undra om idioterna själva förstår vad de säger?

    [CITERA]

 • 2016-10-14 kl. 16:32
  Permalänk

  “Feminist”

  Vi har en moralisk kompass, vi skyddar de som riskerar råka illa ut på riktigt med fysiskt våld. Men vi tolererar inte anonymt näthat, integritetsintrång eller förtal. Då publicerar vi även identiteten på sådana som kan riskera fysiskt våld.

  Har man som personen du (troligen) hänvisar till registrerat fler än en användare på Flashback och dessutom smädat ett stort antal personer så publicerar vi deras riktiga identitet. Vi tar inte ställning för eller emot något läger i något sammanhang.

  Vår avsikt är bara att låta folk själv avgöra vad de skall tycka eller tänka om personen bakom användarna och dessutom demonstrera att man inte kan vara anonym hur mycket man än försöker. Vi är emot ett vilda västern-internet och detta demonstrerar vi med att demaskera de som skriver anonymt på Flashback.

  Om neutralitet i förhållande till folks åsikter, ställning eller allvarliga övertramp emot andras integritet gör att det ser ut som att vi saknar moralisk kompass så får det vara så.

  SIG-gruppen består inte bara av mig eller min pappa, vi är många fler. Inom SIG-gruppen har vi många olika åsikter om saker och ting här i världen men vi står enade emot Flashback. Detta speglas av att vi inte tar ställning till vilka som diskuterar utan vi accepterar inte anonymiteten som råder och en anonymitet som används för att integritetskränka andra. Att motverka Flashback är bästa sättet att helt enkelt visa att vi kan avslöja vem som helst. Så registrera inga konton där så slipper ni bli publicerade.

    [CITERA]

 • 2016-10-14 kl. 18:19
  Permalänk

  Redaktören: De vi presenterat tillhör ingen av de du nämner. Vi lägger inte upp vem som helst, vissa hårdmaskas.

  Det stämmer inte. Det är bara att titta i listan.

    [CITERA]

 • 2016-10-14 kl. 18:27
  Permalänk

  Helena:
  ”Feminist”

  Vi har en moralisk kompass, vi skyddar de som riskerar råka illa ut på riktigt med fysiskt våld. Men vi tolererar inte anonymt näthat, integritetsintrång eller förtal. Då publicerar vi även identiteten på sådana som kan riskera fysiskt våld.

  Har man som personen du (troligen) hänvisar till registrerat fler än en användare på Flashback och dessutom smädat ett stort antal personer så publicerar vi deras riktiga identitet. Vi tar inte ställning för eller emot något läger i något sammanhang.

  Vår avsikt är bara att låta folk själv avgöra vad de skall tycka eller tänka om personen bakom användarna och dessutom demonstrera att man inte kan vara anonym hur mycket man än försöker. Vi är emot ett vilda västern-internet och detta demonstrerar vi med att demaskera de som skriver anonymt på Flashback.

  Om neutralitet i förhållande till folks åsikter, ställning eller allvarliga övertramp emot andras integritet gör att det ser ut som att vi saknar moralisk kompass så får det vara så.

  SIG-gruppen består inte bara av mig eller min pappa, vi är många fler. Inom SIG-gruppen har vi många olika åsikter om saker och ting här i världen men vi står enade emot Flashback. Detta speglas av att vi inte tar ställning till vilka som diskuterar utan vi accepterar inte anonymiteten som råder och en anonymitet som används för att integritetskränka andra. Att motverka Flashback är bästa sättet att helt enkelt visa att vi kan avslöja vem som helst. Så registrera inga konton där så slipper ni bli publicerade.

  Ni accepterar anonymitet här och i er SIG-grupp. Ni släpper ut hatiska kommentarer här. Ni börjar själva närma er Flashback och ni märker det inte.

  Den moraliska kompassen är alltid slå uppåt mot makten. Ni slår också neråt.
  Flashbacks ägare och dess moderatorer vill precis det – att forumet ska slå på de svagaste.
  Gör inte som Flashback. Snälla.

    [CITERA]

 • 2016-10-14 kl. 18:30
  Permalänk

  feminist: Det stämmer inte. Det är bara att titta i listan.

  Vem tänker du på?
  Vi avgör vilka som skall maskas men om vi missat någon så berätta vem och varför så tar vi ställning till det.

    [CITERA]

 • 2016-10-14 kl. 18:33
  Permalänk

  feminist: Ni accepterar anonymitet här och i er SIG-grupp. Ni släpper ut hatiska kommentarer här. Ni börjar själva närma er Flashback och ni märker det inte.

  Den moraliska kompassen är alltid slå uppåt mot makten. Ni slår också neråt.
  Flashbacks ägare och dess moderatorer vill precis det – att forumet ska slå på de svagaste.
  Gör inte som Flashback. Snälla.

  Vi tillåter inte att någon förtalar en privatperson här. Jämföra oss med Flashback är en omöjlighet. Om någon som näthatat blir synad här är det näthatarens fel inte vårt.

    [CITERA]

 • 2016-10-14 kl. 19:38
  Permalänk

  Feminist:
  Din moraliska kompass är inte vår. SIG-gruppen har som mål att stoppa Flashback och det mål nås bäst genom att dra masken av deras användare en efter en.

  Vi ser inga goda eller onda näthatare, vi ser dem bara för vad det är. Oavsett bakgrund eller person så publicerar vi deras användare och riktiga namn.

  Som det är tänkt har personerna som presenteras möjlighet att be om ursäkt för alla som tagit skada av deras framfart. De fall där detta skett har vi inte publicerat användarens riktiga namn. Så vi är inte omöjliga i att plocka ned identiteter som avmaskats. Vi uppskattar endast folkvett, att man ber om ursäkt när man kränkt någon. Den chansen ger vi alla om de har förmågan att kommunicera.

  Jag har pratat i telefon med åtskilliga personer som bett mig personligen om ursäkt för deras näthat. Ingen av dem är presenterade här eller kommer presenteras. Allt som krävs är ursäkter för de som utsatts och att ursäkten accepteras av de som utsatts, en privat och en offentlig ursäkt som godtas som är uppriktig samt ett löfte att aldrig mer skriva på Flashback har gjort att ett dussintal eller mer aldrig presenterats här.

  Just nu är Flashback nere men när väl siten kommer upp igen kommer presentationerna skrivas om och då kommer vi inkludera vad de postat bland annat. En del av de vi presenterar har inte postat många inlägg, men vi måste demonstrera det som Flashbacks idiotiska användare förnekat att vi kan hitta dem så det finns ett intresse för vår del att presentera så många som möjligt under en utdragen tid.

  Vi är inte oresonliga, men, vi släpper inte någon som inte uppriktigt ber om ursäkt till de som de näthatat och att detta demonstreras och att den mottages.

  Så är det bara, i övrigt är det ingen idé att resonera med oss just nu. Vi är fullt upptagna med att jobba emot Flashback och näthat.

    [CITERA]

 • 2016-10-14 kl. 20:08
  Permalänk

  Att kalla någon för pedofil som inte är det är bland det värsta man kan göra. Av alla grupper i samhället är pedofilerna de mest utsatta och avskydda (med störst risk för att utsättas för våld). I vissa människors jakt på pedofiler, som jag själv tycker är smaklös då jag bevittnat den många gånger, så påstår vissa grupperingar av dessa s k “barnbeskyddare” (eller vad de nu kallar sig för) att en del personer är pedofiler. Det är näthat om något är det.

  Att vara så hatisk emot specifika grupper som man kan anse sig ha anledning att förakta gör en inte immun emot att näthata. Det finns inga goda näthatare helt enkelt men alla människor är kapabla till näthat och de flesta gör det någon gång i sitt liv. Problemet med de här grupperna är att de så systematiskt näthatar på ett så aggressivt vis att det blir frenetiskt och avskyvärt. I kampen för vad dessa tror är gott så krossar de vem som helst de inbillar sig är pedofiler eller förövare eller vad nu det kan vara.

  Vi accepterar inte sådant beteende oavsett om det kommer från en nazist, sverigedemokrat, Flashbackare, kommunist eller socialdemokrat eller bara en självutnämnd “barnräddare”. Vi är inte researchgruppen som enbart jagar en specifik profil på nätet, vi jagar alla anonyma näthatare och Flashbackanvändare!

  Så om du förstår så är vi fullständigt neutrala i den här frågan. Vi har bara ett intresse och det är att komma åt Flashback och en av dessa metoder är att avmaskera Flashbacks användare, moderatorer och admins.

  Du behöver inte hålla med oss, ingen behöver hålla med oss. Men vår metodik är framgångsrik och vi fortsätter och utvecklar hela tiden vår taktik som vi arbetat med sedan 2012-2013. Vi är mottagliga för kritik men vi reserverar oss för att inte hålla med.

  Passar inte vårt tillvägagångssätt så står det andra fritt att skapa egna siter för att demaskera Flashbackare utifrån sitt egna perspektiv då vi är neutrala. Det skulle till och med vara bra om fler tog tag i saken och kämpade emot Flashbacks existens oavsett tillvägagångssätt. Vi stödjer alla sådana försök som kan i förlängningen leda till ett bättre Internet för alla, svaga och starka om vi får använda ditt perspektiv. Vi ser ingen konkurrens i sådana ansträngningar eller motsatsförhållande.

    [CITERA]

 • 2016-10-14 kl. 23:19
  Permalänk

  Redaktören: Intervjua Jan Axelsson hade varit intressant. Som du skriver så ropas det yttrandefrihet när folk hängs ut på Flashback men när vi presenterar flashbackare då handlar det om att vi begränsar yttrandefriheten, kan undra om idioterna själva förstår vad de säger?

  Nej det är just det som är tveksam! Och det blir tydligt här hur många som är för flashback men mot yttrandefriheten som flashback påstår sig ha, när den vänds åt ett annat håll. Det är ju inte yttrandefrihet utan en selektiv rättighet som en del tar sig och som bara fungerar åt ett enda håll. Det liknar inte ett jota några demokratiska företräden och just att den som tjänar på detta har tagit bort sina uppgifter från offentligheten gör det extra viktigt att i konsekvensen namn att belysa hur bra det blir med den selektiva yttrandefriheten, han bör i sin ställning heller inte avstå från den möjligheten.

  Jag tror att Jan Axelsson bara behöver möta konsekvensen av sitt verk, men konstigt nog så vägrar han! Att länka hit har varit ett bra incitament för att bli bannad för gott, då sätter gubbhororna igång att leta anledningar för att banna. Och JAAA så är det! En Terje skrev ett msg på Flashback och tyckte det var tramsigt att en användare hade länkat till ett konto på Imgur (vilket heter flasbacks) och menade att vem som helst kunde förstå att detta inte var gjort av Flashback forumet själva (varför han nu trodde att användaren ville få någon att tro det? ) http://flashbacks.imgur.com/

  Användare hann inte med att skriva svar -att han inte behövde tro sig vara vara Einstein med en sådan förutfattad mening innan länkarna fick användaren bannlyst. Länkarna hit och till den webbplatsen var en skillnad som gjorde skillnad och ledde mot banning. Någon yttrandefrihet finns inte, BARA ett selektivt urval vilket kallas just så, mestadels av kommersiella och marknadsföringsmässiga skäl. Är Terje nu för yttrandefrihet eller inte, Man behöver inte vara Einstein för att räkna ut det hela, men visst är det en skön maktställning att välja vilkas uttryck som i så fall ska censureras in i den eviga döden. Vad är människan mer än sina uttryck, dess möjligheter och möjligheten till symmetri i dessa uttryck.

  Det gynnar också förtryckarmentaliteten i någon som vill tro sig vara demokratins moder och godheten självt att få ett ganska bisarrt uttryck. Kanske behöver man inte heller vara någon Einstein för att förstå att personer som oavlönat modererar och skriver så många inlägg måhända har en oefterhärmlig njutning av just det. Något som är svårt att få på andra ställen. Att njutningen inte är lika stor för Terje nu behöver man nog inte vara Einstein för att förstå eller bilda sig en uppfattning om, så visst flashbacks! Läs och rodna Terje.

  de har sina sätt och sina metoder att spåra användare, men då kallas det någon annat än när andra gör exakt samma sak. Men att flera börjar lägga timmar på att finna anledningar att försöka legitimera en bannlysning visar på att man självfallet får ut något stort av just detta som riddare i allmänhetens tjänst dödar kritiska röster för att bevara yttrandefriheten….

    [CITERA]

 • 2016-10-15 kl. 00:55
  Permalänk

  Hur kan man hjälpa er på något sätt?

    [CITERA]

 • 2016-10-15 kl. 01:01
  Permalänk

  Hur kan man bidra med hjälp till er?

    [CITERA]

 • 2016-10-15 kl. 01:29
  Permalänk

  Redaktören: Normalt skaffar vi själva den hjälp vi behöver. Om du vill tala med oss kontaktar du oss här: http://intre.se/ifolkets/?page_id=928

  Ok. Men hursomhelst så önskar jag er lycka till och ser till att denna vidriga skitsida stängs ner för alltid. Så mycket som den förstört för människor.

    [CITERA]

 • 2016-10-15 kl. 01:51
  Permalänk

  Spion:
  Informera Robet Aschberg om de värsta trollen på Flashback och ta kontakt med SVT för att dra igång en ny säsong av ”Trolljägarna” under våren 2017,så att Redaktören och Robert Aschberg tillsammans ska besöka trollen och sen se till att trollen ber om offentlig ursäkt till de personer som har blivit utsatt för allehanda trakasserier.Skulle trollen vägra gå med på överenskommelsen ska trollen kunna åka på att betala ett skadestånd till de personer som har utsatts för allehanda trakasserier. Robert Aschberg och Redaktören skulle nog med nöje ocklså kunna ta ett personligt samtal med Jan Axelsson och hans medarbetare som driver Flashback.

  Fram med namnen på övriga admin 😀

    [CITERA]

 • 2016-10-15 kl. 01:57
  Permalänk

  Anonym: Fram med namnen på övriga admin

  Det kommer mer!
  Men vi måste vara taktiska och senare presentera väl valda alias på det vanliga viset. Det finns ju en del alias som skrivit mycket känsligt om sig själva på så vis att anhöriga kan råka illa ut. Det vill vi förhindra.

    [CITERA]

 • 2016-10-15 kl. 01:58
  Permalänk

  Anonym: Ok. Men hursomhelst så önskar jag er lycka till och ser till att denna vidriga skitsida stängs ner för alltid. Så mycket som den förstört för människor.

  Du frågade om vi ville han en sak, har du något att erbjuda så erbjud det. Vi gör sedan våra egna undersökningar om rimligheter osv.

    [CITERA]

 • 2016-10-15 kl. 03:59
  Permalänk

  Redaktören: De är inte sökbara eftersom de ligger i en bild.

  Redaktören: De är inte sökbara eftersom de ligger i en bild.

  Du tror seriöst att bara för att ni tog bort två bokstäver och säger att de är inte sökbara därför att det är en bild. Herregud människa, har du ögon?

  Det finns 29 bokstäver i alfabetet och ett logiskt tänkande. Tror du inte att man kan pussla ihop namnen då eller?

  Och ja, jag skriver stolt mitt namn och efternamn. För det är väl vad ni vill? Ta bort anonymiteten. Men det gör ju såklart inte ni.
  Dubbelmoral säger jag bara, fyfan!

  Idioti skulle jag säga att detta är och vem fan pallar ta åt sig massa näthat, det är bara massa jävla ord. Har folk inte lärt sig detta än? Jag som 18 åring verkar ha mer hyfs och intelligens än er, punkt slut.

    [CITERA]

 • 2016-10-15 kl. 05:48
  Permalänk

  Flashback var uppe i några sekunder, tittade på hur många som var inloggade. 140K inloggade visade det just nu 😀
  Vad händer med forumet 😀

    [CITERA]

 • 2016-10-15 kl. 11:29
  Permalänk

  Tim Wedholm:
  Du tror seriöst att bara för att ni tog bort två bokstäver och säger att de är inte sökbara därför att det är en bild. Herregud människa, har du ögon?

  Det finns 29 bokstäver i alfabetet och ett logiskt tänkande. Tror du inte att man kan pussla ihop namnen då eller?

  Och ja, jag skriver stolt mitt namn och efternamn. För det är väl vad ni vill? Ta bort anonymiteten. Men det gör ju såklart inte ni.
  Dubbelmoral säger jag bara, fyfan!

  Idioti skulle jag säga att detta är och vem fan pallar ta åt sig massa näthat, det är bara massa jävla ord. Har folk inte lärt sig detta än? Jag som 18 åring verkar ha mer hyfs och intelligens än er, punkt slut.

  Det är som vi säger, de är inte sökbara.
  De som drabbats av näthat har ett helvete, en del anhöriga har hört av sig och berättat att deras nära har tagit sitt liv pga näthat. Du är för troligen ung för att begripa det om du inte ljuger om din ålder och bara trollar.

    [CITERA]

 • 2016-10-15 kl. 12:08
  Permalänk

  Tim Wedholm:
  Du tror seriöst att bara för att ni tog bort två bokstäver och säger att de är inte sökbara därför att det är en bild. Herregud människa, har du ögon?

  Det finns 29 bokstäver i alfabetet och ett logiskt tänkande. Tror du inte att man kan pussla ihop namnen då eller?

  Och ja, jag skriver stolt mitt namn och efternamn. För det är väl vad ni vill? Ta bort anonymiteten. Men det gör ju såklart inte ni.
  Dubbelmoral säger jag bara, fyfan!

  Idioti skulle jag säga att detta är och vem fan pallar ta åt sig massa näthat, det är bara massa jävla ord. Har folk inte lärt sig detta än? Jag som 18 åring verkar ha mer hyfs och intelligens än er, punkt slut.

  Vi skriver inte under anonymitet.

  Näthat är mer än bara massa ord, det förstör liv när det handlar om grova integritetsintrång. Men om du är som du säger 18 år vilket inte skulle förvåna mig så demonstrerar det en oerhörd avsaknad av omvärldsförståelse och/eller empati för de som utsatts för integritetsintrång och grovt förtal på Internet med tillhörande lögner.

  Du skriver väl men en vacker dag kommer du inse att vi hade rätt.

    [CITERA]

 • 2016-10-15 kl. 12:45
  Permalänk

  Eftersom ni hänger ut slumpvis har ni ingen aning om vilka som ni nu utsätter för fara. Det är allvarligt.
  Ni påstår att det “näthatare” men de i listan som har utmanat näthatare och ännu värre personer – för det finns på Flaskback.

  Moralisk kompass är att inte skjuta på vem som helst för att man hatar ett folk. Det är rikta fokus mot makten.

  Ni har dessutom ingen aning om de ni hänger ut, eftersom ni gör det slumpvis, är psykiskt sköra människor. Tar ni ansvar för ev självmord eller för att vissa nu kan bli stalkade och trakasserade?

  Och ja – NI är anonyma i er SIG-grupp. Då är ni också anonyma med att det finnas andra agendor där med tanke på att vissa känsliga namn hängs ut sk “slumpvis”.

    [CITERA]

 • 2016-10-15 kl. 15:09
  Permalänk

  Feminist:
  Konspirationsteorier ger vi inte mycket för. Vi presenterar folks identitet oavsett färg eller agendor, det har vi bevisat sedan länge. Publiceringarna är slumpvis utvalda det bör vara tydlig om du läser dig in på nättidningens tidigare publiceringar. De få vi inte slumpar ut är moderatorer på Flashback och speciellt grymma näthatare. De avvaktar vi med till bättre tillfälle men kolla med våra tidigare presentationer så ser du att det stämmer.

  Nej, vi är inte anonyma som skriver. Vi har utgivningsbevis och mitt telefonnummer finns på nättidningen också. Det är så långt ifrån anonymitet man kan komma.

  Makten.. Ja vad menar du då? Rättsvårdande myndigheter som inte kan göra sitt jobb eller anonyma som använder makten av anonymiteten att förstöra andras liv? Vad är makt och vad är makten? Vissa tokstollar som kommenterat har påstått att vi är stormtrupper emot värderingar samhället inte håller med om (läs, högerextremister, kvinnohatare och att vi går den nuvarande samhällsordningens ärenden)och du insinuerar raka motsatsen.

  Att ingen gruppering av extremister förstår att vi inte går någon ärenden eller har en agenda pekar starkt på att vi gör rätt. För om någon sida i någon socialpolitisk agenda-fråga tycker vi gör ett bra jobb betyder det att vi misslyckats.

  Psykiskt sköra människor har ansvar för vad de själva gör på Internet emot andra. Tror du vi är de enda som kan ta reda på identiteter på Flashback-användare? Vi måste utgå från att samtliga på Flashback är psykiskt sköra eftersom man håller inte på så som de gör där annars. Ansvaret ligger hos enskilda postare och Flashback som tillåter galenskaperna.

  Om någon tar livet av sig så får du rapportera det till oss så får vi plocka bort presentationen. Vi kan inte läsa andras tankar och jag har redan förklarat att det är möjligt att bli bortplockad och det är att offentligt be alla de som personen skadat om ursäkt. I extrema fall kan vi ge extra skydd om det finns en allvarlig hotbild emot individen p g a något individen inte kan hjälpa. Men om personen näthatat så publicerar vi dem ändå. Politiskt sett vill vi lyfta frågan om integritetsintrång och näthat så att åklagare inte kan avfärda det som att “brottet inte är av allmänt intresse”.

  Du får nog skicka ett email till mig vem eller vilka specifikt du pratar om för det börjar bli lite upprepande nu. Du skriver ena sekunden att de är starka som skyddar de som är svaga och nu helt plötsligt är de du skriver om psykiskt sköra? Det blir lite knasigt. De du menar som “utmanat näthatare” som jag kan tänka mig finns på listan så skulle jag vilja säga att de inte “utmanat näthat” de har praktiserat genuin ondskefullt näthat. Men det förutsätter att vi talar om samma individer, jag har faktiskt ingen aning för din verklighetsbild verkar så skev att jag kan inte sätta mig in i den längre.

  Vi stänger ned verksamheten helt och hållet den dagen Flashback inte längre finns. Det är vår enda agenda. Vi accepterar inte näthat eller integritetsintrång. Att demaskera så många som möjligt på Flashback är en av de effektivaste metoderna att motarbeta Flashback. Att prata med rättsväsendet är meningslöst, att agera politiskt är meningslöst. Vi gör vad vi kan med de resurser vi har.

    [CITERA]

 • 2016-10-15 kl. 17:35
  Permalänk

  Till”Helena” Men man kan satsa på att ta kontakt med de politiker som sitter i det juridiska utskottet i Riksdagen och diskutera med dom om att de måste komma med förslag om att det ska bli hårdare straff för all form utav näthatsbrott och integritetsintrång samt datasabotage,och uppvigling till brott och terror som sker via nätet.

    [CITERA]

 • 2016-10-15 kl. 17:36
  Permalänk

  samt hårdare straff för all form av uthängning av personuppgifter som syftar till att kränka,hota och svartmåla andra personer

    [CITERA]

 • 2016-10-15 kl. 17:43
  Permalänk

  Att hänga ut andras personuppgifter är olagligt är ni inte medveten om det här inne på Folkets Intresse för ni har annars sagt vara måna om att man inte tolererar att någon hänger ut andra personers personnummer(födelsedata inklusive 4 sista siffrorna)samt personernas riktiga förnamn+efternamn för även om ni sätter allt från 1 till 6 stjärnor att försöka gömma bokstäver och siffror så hjälper det inte det finns personer som med olika verktyg kan lista ut namn+personnummer.

    [CITERA]

 • 2016-10-15 kl. 20:13
  Permalänk

  Spion:
  Att hänga ut andras personuppgifter är olagligt är ni inte medveten om det här inne på Folkets Intresse för ni har annars sagt vara måna om att man inte tolererar att någon hänger ut andra personers personnummer(födelsedata inklusive 4 sista siffrorna)samt personernas riktiga förnamn+efternamn för även om ni sätter allt från 1 till 6 stjärnor att försöka gömma bokstäver och siffror så hjälper det inte det finns personer som med olika verktyg kan lista ut namn+personnummer.

  Personuppgiftlagen gäller inte för media som har utgivningsbevis som vi har, som programmet Trolljägarna har och som programmet Stalker har.
  En högt uppsatt polis sade på frågan om varför det är så svårt att komma åt näthatare att enda sättet är att hänga ut dem. Vi är dock mycket snällare än så, vi visar hårt maskerade personer i en bild. Det är alltså inte sökbart på nätet.

    [CITERA]

 • 2016-10-15 kl. 20:31
  Permalänk

  Spion:
  Vi har kontaktat mängder av myndigheter och vi har fått en hel del respons. Men att något faktiskt händer i verkligheten tvivlar jag på lagar kan skapas men de kan fortsätta vara precis lika tandlösa som idag.

  För att bli av med Flashback och anonymt näthat/integritetsbrott behövs ett Internetfilter, internetkörkort och IP-loggar flera år bak i tiden. Att utreda för polisen tar långt mer än de sex månader loggar sparas idag.

  Denna listan som är publicerad är en tillfällig lösning i brist på tid. Den kommer plockas ned inom några dagar för att ersättas av den ursprungliga presentationsformen. I formen som listan håller så kan inte någon som googlar på personen hitta till denna siten, det är ett väldigt omtänksamt skydd.

  Men återigen, listan är bara tillfällig vi kommer plocka ned den fullständigt och splittra upp varje användare till unika presentationer med klickval till andra siter så som vi gjort tidigare. Detta är alltså en ad hoc p g a tidsbrist och eftersom Flashbackare vadar hit vill vi visa att vi kan spotta ut en stor mängd användare. Tiden att skriva en användarpresentation tar för lång tid just nu när vi fokuserar på Flashbacks nedgång. Vi har helt enkelt inte tid så vi slarvar lite med våra egna standarder men återigen detta är bara tillfälligt listan kommer försvinna helt inom någon vecka.

    [CITERA]

 • 2016-10-16 kl. 00:39
  Permalänk

  Till “Helena” Myndigheterna borde intressera sig mer åt att införa hårdare straff för näthat,näthot ,nättrakasserier samt uppvigling till brott och terror på nätet samt olaglig marknadsföring via nätet av narkotika,alkohol,skjutvapen,kemikalier som kan användas till att tillverka bomber och övriga nätbrott,för de lagar som infördes som skulle bekämpa näthat och övriga nätbrott har i praktiken blivit tandlös när inte rättsvårdande myndigheter ser till att ta i med krafttag mot nätrelaterade brott.Sen bör man införa en lag som gör det möjligt att kolla upp IP-Adressloggar som ligger mycket längre typ ända 10 år tillbaka än maximerade 6 månader som idag,och sen skulle man införa obligatoriska internetfilter samt datakörkort för alla som surfar på internet. Mvh “Spion”

    [CITERA]

 • 2016-10-16 kl. 02:12
  Permalänk

  Tack för att ni avslöjade moderatorn Pentyl! Det är en riktigt osympatisk sk*thög.

    [CITERA]

 • 2016-10-16 kl. 02:52
  Permalänk

  Carl Carlsson:
  Tack för att ni avslöjade moderatorn Pentyl! Det är en riktigt osympatisk sk*thög.

  Vassego!

    [CITERA]

 • 2016-10-16 kl. 02:57
  Permalänk

  Flashbackanvändare = reaktionära myndighetskramare

    [CITERA]

 • 2016-10-16 kl. 03:02
  Permalänk

  När tillkom namnen på dessa moderatorer? Hade varit så grymt med VF och najas. Grymt jobbat av er. All heder åt er.

    [CITERA]

 • 2016-10-16 kl. 03:08
  Permalänk

  Anonym:
  När tillkom namnen på dessa moderatorer? Hade varit så grymt med VF och najas. Grymt jobbat av er. All heder åt er.

  Tack!!
  Vi har haft väldigt mycket att göra med annat senaste två åren. Bla lobbyverksamhet mot myndigheter. Men nu har vi åter vänt mynningen mot våra tidigare jaktmarker. Vi kommer efter hand att leta upp moderatorer. Om vi hinner med eller ens hittar alla är en annan fråga. Men vi har hittat alla vi försökt hitta så det finns gott hopp.

    [CITERA]

 • 2016-10-16 kl. 03:13
  Permalänk

  Ni är bra och enade vilket kommer lätta era jobb och det finn fler än nu tror som är på er sida. Det goda förlorar aldrig.

    [CITERA]

 • 2016-10-16 kl. 03:45
  Permalänk

  Anonym:
  Ni är bra och enade vilket kommer lätta era jobb och det finn fler än nu tror som är på er sida. Det goda förlorar aldrig.

  Tack!

    [CITERA]

 • 2016-10-16 kl. 06:37
  Permalänk

  Spion:
  Till ”Helena” Myndigheterna borde intressera sig mer åt att införa hårdare straff för näthat,näthot ,nättrakasserier samt uppvigling till brott och terror på nätet samt olaglig marknadsföring via nätetav narkotika,alkohol,skjutvapen,kemikalier som kan användas till att tillverka bomber och övriga nätbrott,för de lagar som infördes som skulle bekämpa näthat och övriga nätbrott har i praktiken blivit tandlös när inte rättsvårdande myndigheter ser till att ta i med krafttag mot nätrelaterade brott.Sen bör man införa en lag som gör det möjligt att kolla upp IP-Adressloggar som ligger mycket längre typ ända 10 år tillbakaän maximerade 6 månader som idag,och sen skulle man införa obligatoriska internetfilter samt datakörkort för alla som surfar på internet. Mvh ”Spion”

  Jag håller med men polisen är inte intresserade av att jobba helt enkelt. Nya lagar kommer med stor sannolikhet inte innebära ett skit för oss som utsatts av Flashback. Så vi får ta tag i skiten själva och det är vår mänskliga rättighet att syssla med nödvärn.

  Rättsvårdande myndigheter har noll IT-kompetens, de har så usel kompetens att de inte ens kan se skillnad på en mobiltelefon och vanlig seriös inspelningsutrustning.

  Rättsvårdande myndigheter har en ovilja att agera emot “anonyma” såvida de inte erkänner. Anonymiteten är tyvärr ett starkt skydd med rådande system och inga förändringar som sker i lagstiftningen ger polisen större möjligheter att utreda integritetsbrott.

  Därför behövs ett internetfilter emot siter som inte lyder svensk polis, exempelvis google vägrar många gånger lämna ut uppgifter till svensk polis och bör vara på filtret tillsammans med Flashback. Ett internetfilter går att införa utan några nya lagar behöver stiftas, se exempelvis hur barnpornografifiltret infördes. Alla siter som avviker från Svensk lag och/eller motarbetar myndigheter kan läggas in på ett sådant filter som straffåtgärder för att öka samarbetsviljan alternativt begår rena brott som förtal mm.

  Internetkörkort förespråkar vi också, där undervisningen handlar om etikett och hur vi uppför oss emot varandra samt att ge folk insikt att Internet inte är deras privata sfär utan allmänhetens sfär. Ett internetkörkort skulle också kunna logga all användning. Jämför med polisens egna legitimationer som måste användas när de sätter igång en dator. De få poliser som döms för brott döms för just dataintrång på Polisen så ett sådant körkort skulle fungera.

  Detta kombinerat med en rad andra faktorer skulle göra det omöjligt att vara anonym näthatare. Det skulle också underlätta polisens möjligheter att utreda andra nätrelaterade brottslighetsformer. Domare borde också kunna införa Internetförbud för folk som lever via internet och begår brott på internet. Dessa människor som skulle omfattas av nätförbud skulle vara sådana som skulle hjälpas mest då de är tvångsmässigt fast vid Internet och skulle må bättre av att slippa Internet.

    [CITERA]

 • 2016-10-16 kl. 10:43
  Permalänk

  Trollmasker?! Och då har du en guy fawkes mask som logga. Är det ironi eller allvar? 😀

  Ubbe:
  Mer, mer, mer, vi ä många som njuter i fulla drag! Dra av deras vidriga trollmasker! Tack för idogt arbete!

  //Ubbe

    [CITERA]

 • 2016-10-16 kl. 10:52
  Permalänk

  Gay Fawkes:
  Trollmasker?! Och då har du en guy fawkes mask som logga. Är det ironi eller allvar?

  Det är vi som lägger in den. Vi började med det efter att någon klagade på att dennes bild användes av någon annan som avatar. Det är således allvar även om vi kan ana skojet i din text.

    [CITERA]

 • 2016-10-16 kl. 12:23
  Permalänk

  Du som tipsade oss om användare skall ha ett stort tack!!
  I princip jobbade du för SIG-gruppen den stunden.
  Vi kommer noggrant kontrollera uppgifterna, det gör vi alltid för att vara säkra.

    [CITERA]

 • 2016-10-16 kl. 12:30
  Permalänk

  Fattas bara att trollkungen till moderator ÅnkelGunnar traskar in här är han för feg som inte vågar gå in här,seså lille trollkungen ÅnkelGunnar kom till pappa.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer