Aminogatan – Vi har satt fast en vakt

Arresten Aminogatan

Arresten på Aminogatan i Mölndal blev ökänd när Helena JO-anmälde dem för felaktig behandling av intagna. Kritiken mot Aminogatan blev kraftfull från JO och den blev medial. Flera vakter fick gå, en del blev omplacerade och två poliser utreddes för brott. Kritiken var så massiv efter JO-anmälan att man tvingades till slut att stänga ner arresten.

Beröm från oväntat håll

En familj som bor nära arresten på Aminogatan hörde av sig. Vi nästan skämdes över all den beröm de öste över Helena. De tyckte inte alls om att arresten låg så nära. De fick ofta ta hand om intagna som släppts ut tidigt på morgonen till ingenstans. De var ofta helt desorienterade och inte sällan hade fått stryk av vakter och poliser innan de slängdes ut, fick vi berättat för oss. Grannarna plåstrade om de utsläppta och körde dem nästan alltid till Mölndals sjukhus för i så dåligt skick var de.

Skrev på Flashback

Några vakter blev så till sig av ilska över att de tagits med byxorna nere i JO-anmälan att de började visa sitt hat på Flashback. Lögner spreds i hög takt som hämnd på att de fick sluta men de gjorde bara bort sig i inlägg efter inlägg. Vi själva gjorde synbart ingenting.

Bakom kulisserna

Bara för att det ser ut att vi inte gör något ligger vi inte på latsidan. Vi jobbar på lugnt, sansat och målmedvetet nära nog dygnet runt. Vi tar ett litet steg åt gången tills vi når fram till vårt mål.

Vakt fälldes i rätten

Vi upptäckte att en av vakterna begick brott. Vi jobbade fram ett dokument, vi skickade in det till polisen som startade en utredning. I utredningsarbetet hittade poliserna fler brottsliga gärningar av vakten. För ett tag sedan fälldes den före detta vakten för flera brott som bedrägeri, grov trolöshet mot huvudman och bidragsbrott mm.

Du kan vara nästa person

Du som näthatar och begår eller begått brott utan att “åka fast” för det går inte säker. Vi letar upp era laster och dokumenterar som vi sedan skickar till polisen och du som läser detta och är näthatare som begått brott, du sitter inte alls säkert även om du jobbar för rättsvårdande myndigheter. I vårt arbete har vi sett att det inte alls är ovanligt med folk inom rättsvårdande myndigheter som begår brott. Brottsmyntet har två sidor, på den ena sidan finns de kriminella och på den andra sida folk inom rättsvårdande myndigheter och myntet är tunt, jävligt tunt. Vårt letande efter de som begått brott gäller speciellt er som betett er illa runt griftefridsmålet, just nu jobbar vi på ännu en sådan person. Kan vara spännande för er, speciellt för den vi jobbar emot, att se vem det är. Så länge den kollegiala korruptionen finns måste vi utanför rättsväsendet göra jobbet!

REDAKTIONEN

 

 

 

Träffar: 7

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2016-10-01 kl. 08:04
  Permalänk

  Låter bra men vi (eller i allafall jag) vill se fler Flashback-idn publicerade här:0 har ni slutat med den typen av verksamhet eller laddar ni inför något stort?

    [CITERA]

 • 2016-10-01 kl. 14:52
  Permalänk

  ObamaRoxx:
  Låter bra men vi (eller i allafall jag) vill se fler Flashback-idn publicerade här:0 har ni slutat med den typen av verksamhet eller laddar ni inför något stort?

  Vi har inte slutat med id-publiceringar vi har bara gjort en paus tills helt nyligen. Vi är snart igång igen och då inte bara med att publicera id:n, som är en mycket liten del av vår verksamhet. Den viktiga biten som är långt “värre” än id-publiceringar kommer också igång på allvar snart men det är inget vi publicerar.

    [CITERA]

 • 2016-10-02 kl. 06:42
  Permalänk

  Arresten i Solna är nog värre. Där serverar man tre olika sorters micromat. En intagen var allergisk mot mandel och in genom celldörren skjuter vakten in mandelfisk.Vakten sa att han aldrig tror på allergier bland intagna och att det bara är bluff. Den intagne är så allergisk så den fick andnöd och höll på att dö. Läkare tillkallades. Vakten påstod efteråt att den inte hade någon aning om allergin.

    [CITERA]

 • 2016-10-02 kl. 11:09
  Permalänk

  anonym:
  Arresten i Solna är nog värre. Där serverar man tre olika sorters micromat. En intagen var allergisk mot mandel och in genom celldörren skjuter vakten in mandelfisk.Vakten sa att han aldrig tror på allergier bland intagna och att det bara är bluff. Den intagne är så allergisk så den fick andnöd och höll på att dö. Läkare tillkallades. Vakten påstod efteråt att den inte hade någon aning om allergin.

  Man kan undra vad det är för mekanism som gör att alla idioter dras till att arbeta på arrester?

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer