Flashback – De som postat oftast under flera år

x

Tungt att posta ofta

Det är mycket tungt att posta ofta i flera år. Vi har låtit SIG-medlemmar seriöst sitta och posta i trådar på “allvar”, alltså så som man kan tänka att de flesta deltar där det tidvis måste googlas och läsas på innan man postar med källhänvisning osv, dvs “seriös” postning. Vi räknade tiden per post och kom fram till att man orkar med max 20 poster/dygn om man lägger all tid på Flashback. Det finns alltså inte tid till något annat överhuvudtaget vid 20 poster/dygn. Allt går åt till postande, tom tankeverksamheten de få gånger man inte postar. För att både hinna posta och använda tiden till annat varje dygn kan man inte posta mer än 3-5 poster/dygn. Även med 3-5 poster gnäller övriga i familjen att man skall gå från datorn och ägna sig åt familjen. Det innebär i princip att de som postar mer än 3-5 poster/dygn i flera år måste försaka familj och sitt eget liv. Inte minst måste intellektet ta skada av en sådan fokusering på ingenting. Vi kan tänka oss att denna verksamhet skadar psyket på så sätt att de blir beroende, det går helt enkelt inte sluta näthata när det en gång börjat. Ett gott råd av omtanke: Sluta posta, skaffa ett liv!!

De som i flera år postat ohyggligt mycket varje dygn och försakar sitt liv är följande:

Bogomil

micro113

Quarrel

Rakii

CyrusGNetWork

mitthopp

Enoch.Thulin

Ruskigbuss

Strix m/94

skunkjobb

MrsMagoo

33

21

19

14

13

13

11

10

10

10

9

x

x

Flera konton

Betänk också att en del av ovanstående också har flera andra konton som det postats med, Quarrel är en sådan likaså MrsMagoo. De har minst 5 konton/person som de postar med. Quarrel blev dock avstängd när vi avslöjade hans identitet tillsammans med ett annat konto han också postar med i samma trådar. Flashback läser alltså här och agerar efter våra uppgifter och det är ju ett plus för oss.

Finns de som postat oftare

Det finns de som postat mer per dygn är ovanstående men de har gjort det under kortare tid. Vi ville se vilka som sitter i åratal och postar lika mycket per dygn i stort sett hela tiden.

Hur orkar man

Ja, hur orkar man i mer än 10 år sitta och posta 10-20 poster per dygn. Flera av er skulle kunna skriva flera romaner i tegelstensformat med den tid och den text som skrivits på Flashback.

Jag har seriös enfråga:
Hur orkar ni skriva så mycket på Flashback?
Ni får svara och jag lovar att publicera det ni säger rakt av, kanske kan ni ge en intervju?

x

REDAKTÖREN

x

 

Träffar: 23

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2016-07-27 kl. 12:24
  Permalänk

  Jag tycker synd om de som ex Mrs Magoo som har barn. Kul att se morsan sitta och smutskasta människor hela dagen.

    [CITERA]

 • 2016-07-27 kl. 12:32
  Permalänk

  Lilla jag:
  Jag tycker synd om de som ex Mrs Magoo som har barn. Kul att se morsan sitta och smutskasta människor hela dagen.

  Jo, flera av dem har barn. Vi får väl hoppas barnen är klokare än föräldrarna.

    [CITERA]

 • 2016-07-27 kl. 13:00
  Permalänk

  Det efterlyses intervjuer med dessa förskärmade människor, detta folk med bara två intressen i livet: skärmen och tangenterna.
  Då kan jag påminna om att Mattias Hagberg, frilans på GP, för ett antal år sedan intervjuade micro113. Finns trådar på Flashback om det där. Läste inte, men minns det som att någon var missnöjd. Som alltid kanske? Anonymitet kostar och inte så livat att bli uthängd om man betett sig oförskämt och visat en rutten moral.

    [CITERA]

 • 2016-07-27 kl. 18:47
  Permalänk

  Der Beobachter:
  Det efterlyses intervjuer med dessa förskärmade människor, detta folk med bara två intressen i livet: skärmen och tangenterna.
  Då kan jag påminna om att Mattias Hagberg, frilans på GP, för ett antal år sedan intervjuade micro113. Finns trådar på Flashback om det där. Läste inte, men minns det som att någon var missnöjd. Som alltid kanske? Anonymitet kostar och inte så livat att bli uthängd om man betett sig oförskämt och visat en rutten moral.

  Ja, jag läste faktiskt intervjun. micro113 påstod att hon jobbar mot näthatet genom att posta korrekt och ordnat där de näthatar. Tanken och uppsåt är bra men resultatet blir tyvärr mer legalitet åt Flashback med en sådan postare.

    [CITERA]

 • 2016-07-28 kl. 00:20
  Permalänk

  Tja, om det diskuteras intressanta ting i vettiga trådar på flashback så är ett 10-20-tal inlägg per dag varken destruktivt eller slöseri med tid utan snarare roligt och lärorikt. Det är ungefär där jag legat när jag varit på DI eller olika speltrådar på FB. Däremot kan man ju undra om inte den här bloggen är ett slöseri med tid? Du ägnar oerhört mycket tid åt ett blint hat mot en företeelse du uppenbarligen inte förstår. Detta skrivet i all välmening.

  Och nej. Kom nu inte med det vanliga tjatet om att vi den stora trevliga majoriteten på flashback bidrar till att legitimera näthat etc. Ungefär lika förnuftigt som att tycka att alla muslimer borde fängslas eftersom IS är muslimer.

    [CITERA]

 • 2016-07-28 kl. 01:42
  Permalänk

  Iridum-C64:
  Tja, om det diskuteras intressanta ting i vettiga trådar på flashback så är ett 10-20-tal inlägg per dag varken destruktivt eller slöseri med tid utan snarare roligt och lärorikt.

  Det hade varit förfärligt om de som postar så mycket inte trivdes med det men ändå fortsätter posta just så mycket.

  Däremot kan man ju undra om inte den här bloggen är ett slöseri med tid? Du ägnar oerhört mycket tid åt ett blint hat mot en företeelse du uppenbarligen inte förstår. Detta skrivet i all välmening.

  Det är du som inte förstår hur illa dårarna på Flashback kan ställa till det med folk. Skyldiga eller oskyldiga spelar ingen roll, det är lika illa oavsett. Än värre är det när man förtalar och hänger ut de omskrivnas anhöriga. Men allra värst är det när dårarna driver folk till självmord.
  Det är inte bara var persons möjlighet att motverka brott, när de ser ett brott, utan det är deras förbannade plikt att vidtaga åtgärder för att stoppa brott! Det är exakt det vi sysslar med och vi har varit framgångsrika.

  Och nej. Kom nu inte med det vanliga tjatet om att vi den stora trevliga majoriteten på flashback bidrar till att legitimera näthat etc.

  Jo, de som är där och skriver legitimerar Flashback oavsett orsak. Vi anser dock att det i vissa fall kan finnas legitima själ till att skriva där, speciellt om avkastningen är större än utgiften.

  Ungefär lika förnuftigt som att tycka att alla muslimer borde fängslas eftersom IS är muslimer.

  Liknelsen är inte relevant då vi inte vidtar åtgärder med de som bara är där och skriver mer än att möjligen presentera några av dem.

  Det finns en bättre liknelse och den finns här: http://intre.se/ifolkets/?p=2801

    [CITERA]

 • 2016-07-29 kl. 00:05
  Permalänk

  Iridum-C64:
  Tja, om det diskuteras intressanta ting i vettiga trådar på flashback så är ett 10-20-tal inlägg per dag varken destruktivt eller slöseri med tid utan snarare roligt och lärorikt. Det är ungefär där jag legat när jag varit på DI eller olika speltrådar på FB. Däremot kan man ju undra om inte den här bloggen är ett slöseri med tid? Du ägnar oerhört mycket tid åt ett blint hat mot en företeelse du uppenbarligen inte förstår. Detta skrivet i all välmening.

  Och nej. Kom nu inte med det vanliga tjatet om att vi den stora trevliga majoriteten på flashback bidrar till att legitimera näthat etc. Ungefär lika förnuftigt som att tycka att alla muslimer borde fängslas eftersom IS är muslimer.

  Spännande att du gör inlägg i en tråd om hur många lägger en oerhörd tid på flashback, men inte med ett enda ord angör du ämnet för inlägget. utan konstaterar i ordning att flashback är bra. sedan går du vidare med att råda ägaren till webbplatsen att fundera över hur han väljer att använda sin tid.

  Man skulle nästan kunna tro att det ligger någon motsats i att ha en egen webbplats hemsida och att skriva på flashback, för alla som verkar gilla flashback tycker illa om denna webbplats verkar det som, varför inte glädjas åt lite äkta yttrandefrihet i stället? Eller går det hand i hand med att gilla flashback, det där att påstå sig gilla yttrandefrihet men i själva verket agera mot den när det inte passar flasbacks intressen?

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer