Flashback – och VPN

 

Erbjuder anonym surf

Flashback erbjuder, mot en kostnad, att medlemmar och andra skall kunna surfa anonymt. Man kan undra hur de byggt upp denna tjänst? Det har de inte, tjänsten är egentligen “OVPN” ett företag som faktiskt erbjuder anonym surf. De säger sig inte använda hårddiskar så att inget sparas.

Flashback återförsäljare

Flashback är alltså bara en återförsäljare till tjänsten. Vi rekommenderar alla att gå direkt till OVPN utan att gå via mellanhanden som Flashback erbjuder. Egentligen tycker vi inte om tjänster som kan göra näthatare mer anonyma. Fast de vi hittat har vi inte alls använt ip-nummer. Vi hittar dem ändå. Om du bekämpar näthat kan det vara en legal orsak till att vara anonym då är företaget OVPN ett alternativ.

Kundtjänst

Om man känner trycket att skaffa sig VPN är det oftast en man som heter Ruben Rehn man får tala med. Han mejladresser ser ut så här: ruben@ovpn.se och ruben@mg.ovpn.se. Som ni ser har mejladresserna ovpn.se som suffix. Det är alltså OVPN som driver tjänsten och inte Flashback.

Det finns en anledning

Det finns en anledning till att Flashback erbjuder anonymitetssurf: De registrerar användarna!
Flashback vet att lagar är på väg som kommer att strypa dem i nuvarande upplägg. Flashback kommer att kunna jämställas med Familjeliv och två sådana forum kommer inte att behövas. Därför registrerar man medlemmarna som de lägger i en databas för framtida bruk. De mest intressanta medlemmarna är myndighetsfolk från rättsväsendet som domare, poliser, åklagare. Till detta kommer folk från Riksdagen med makt.

Flashback kommer inte att dra sig för att använda dessa uppgifter för sin egen överlevnad!

Av denna anledning finns det stor anledning att inte använda deras VPN-tjänst!

(Tack för tipset du som betalt för deras tjänst och som meddelade detta till oss!)

x

REDAKTÖREN

x

Träffar: 21

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2016-07-02 kl. 07:22
  Permalänk

  Jo jag har sett det, även Bahnhof har sina VPN tjänster. För det första har jag inte råd och som du skriver, vill man verkligen hitta en persons IP-adress, så går det. Så slöseri med pengar enligt mig. Men för vissa skumma individer som kanske tror att det är 100% säkert, är det kanske värt det.

    [CITERA]

 • 2016-07-02 kl. 22:27
  Permalänk

  Även om gangstertrollen kör via VPN-tjänster så bör man få reda på vilka IP-adresser de loggar in på Flashback ifrån sina egna datamaskiner.

    [CITERA]

 • 2016-07-03 kl. 03:52
  Permalänk

  Spion:
  Även om gangstertrollen kör via VPN-tjänster så bör man få reda på vilka IP-adresser de loggar in på Flashback ifrån sina egna datamaskiner.

  Har man exakt tid så kan man se vem som gick via sin isp samma tid. Men för det krävs det ett extremt stort jobb med extrema datorer för att hinna undersöka alla uppkopplingar som gjorts inom någon sekund.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer