Flashback – och Wordon

Reklam

Flashback lever på reklamen. Vägen för att få Flashback att moderera hårdare går alltså via reklamen. Utan reklamintäckter blir det svårt att driva 32 egna servrar hos Bahnhof. Reklam är alltså de pelare som Flashback vilar på.

Så här fungerar det

Vi har nu fått reda på att annonsörerna annonserar i huvudsak inte själva på Flashback. Flera av dem blir överraskade när de hör av oss att de finns på Flashback med sina annonser. Orsaken till att de inte vet det beror på att de har avtal med affiliate-nätverket Wordon. Med Wordon har också Flashback avtal. Det visar sig så att Wordon släpper på sina kunders annonser på Flashback helt ovetandes annonsörerna enligt det avtal Wordon har med Flashback.

Reklampelaren vittrar

Nu när vi vet att det är Wordon som sköter detta blir allt lättare. Nu kan vi rikta in oss mot Wordon och bland annat be att få se deras policy gällande kriminalitet som förtal och brott mot PUL. Det skall bli intressant att se om de stödjer uthängningar av döda barn eller “muppsafari” som de kallar ett annat tvivelaktigt nöje där de fotograferar barn med olika syndrom och lägger ut dem för folk att skratta åt. Jag kan inte tänka mig att Wordon:s policys tillåter detta. Reklampelaren kommer att vittra sönder och Flashback följer med i fallet.

Uppamning

Vi uppmanar alla med vän av ordning att kontakta Wordon och berätta vad Flashback står för. Tillsammans skall vi bryta ner galenskaperna till intet.

 

WORDON AB
Döbelnsgatan 36B
113 52 STOCKHOLM

Tel: 073-98 28 145
E-post: info@wordon.se
Orgnr: 556-1234567

x

REDAKTÖREN

x

Träffar: 3

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2016-07-01 kl. 01:11
  Permalänk

  Finns det fler annonsnätverk? Wordon är knappast seriösa!

    [CITERA]

 • 2016-07-01 kl. 02:06
  Permalänk

  Evert:
  Finns det fler annonsnätverk? Wordon är knappast seriösa!

  Jo, det finns en uppsjö men vi vet att Flashback använder denna, det har en annonsör berättat som är förbannad för att annonserna visas på Flashback.

    [CITERA]

 • 2016-07-02 kl. 19:02
  Permalänk

  Tecken från Tradedoubler har funnits i en del annonser. Så troligen är det flera leverantörer av annonser och kanske är den normala flashback idioten ingen lönsam kund heller.

    [CITERA]

 • 2016-07-02 kl. 20:44
  Permalänk

  Flashbacks:
  Tecken från Tradedoubler har funnits i en del annonser. Så troligen är det flera leverantörer av annonser och kanske är den normala flashback idioten ingen lönsam kund heller.

  Ja, de andra leverantörerna är sporadiska. Möjligen är det annonser som Flashback själva säljer direkt till kund. Flashbackidioterna använder programvara som stoppar annonser vilket gör att deras älskade forum går sämre ekonomiskt, men de förstår inte det vilket vi tackar för.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer