Bahnhof – Flashbacks webbhotell, ligger illa till

Hotas med vite

Bahnhof vägrar lämna ut kunduppgifter till polisen och har därför fått ett föreläggande att lämna ut de uppgifter polisen kräver senast den 7 April. Om de inte tillmötesgår polisen är vitet på 5 miljoner kronor. Det är inte första gången Bahnhof bryter mot folkets lagar. De saknar helt omdöme och struntar i våra lagar. De försvarar också Flashback som förstör människoliv varje dag utan att blinka.

Måste stoppas

Alla som förstör eller medverkar till att förstöra liv borde inte få driva tjänster på nätet. Vi får hoppas att vår myndigheter gör något åt saken, fast jag tvivlar. Vill man få något gjort får man göra det själv.

Vite
Ny Teknik

x

REDAKTÖREN

Träffar: 2

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2016-04-02 kl. 11:31
  Permalink

  Mycket intressant, men vad ska alla stackars flashbackidioter egentligen göra då?
  Dvs om Jax Axelsson och Angela Maccarones bedrägliga beteende stoppas ska han börja tillämpa yttrandefrihetens grunder om sig själv så att vi kan berätta vad han gör och bor eller ska han fortsätta att strypa det naturliga informationsflödet och dölja allt om sin egna person så yttrandefriheten inte har något att förmedla i fallet med mannen som sålde yttrandefriheten?

  Kan kan inte snacka sig ur läget som uppkommer?
  Då kanske han kan inse att den selektiva yttrandefriheten har sina begränsningar? Grunden till yttrandefrihet är att ha något att yttra sig om, den rätten stryper Jan Axelsson mycket effektivt när det gäller sig själv och det grundläggande fundamentet till flashback. Det finns ingen bevisad hotbild mot Axelsson utan är bara paranoia, det är säkert många personer som vill visa sin uppskattning och tacka för att fakta och logik bär frukt i verkligheten. Jan Axelsson visar att han inte alls tror på fri information och han börjar med sig själv och sin egen person i praktiken.

  Skönt att myndigheten äntligen fått säga vad den verkligen tycker! Lite yttrandefrihet ändå, detta som så många på flashbackidioter vill stoppa. Konstigt att det är så i praktiken. Varför ska reglerna tystas bara för att någon vill göra pengar på en falskskyltad vara från första början? Det strypkopplet har varit på länge nog. Yttrandefrihet i verkligheten har ett brett spektra i konstitutionen.

    [CITERA]

 • 2016-04-02 kl. 16:56
  Permalink

  Ja, du har helt rätt!

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer