Jonna och Joakim våra hjältar

Inga ord behövs, videon säger allt, detta är våra hjältar!
Se videon, se hela, den överraskar under hel sin längd:

Jonna och Joakim våra hjältar, ni har gjort mer är någon annan mot näthatet på länge, vi är många som står upp med mössan i hand och bugar!
Håller bland annat med er helt i att man blir näthatad till och med när man försöker stoppa näthat. Vi upplever det, som ni,  dagligen att det räcker med en liten antydan från oss att någon näthatat för att det skall “planeras” något mot oss. Enligt “näthatar-PK” är det ok att näthata oskyldiga men så fort de oskyldiga försvarar sig skall det plötsligt polisanmälas, åtalas osv.

 

REDAKTÖREN

Träffar: 3

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2016-03-07 kl. 00:00
  Permalänk

  Erik W:
  Oj!

  Här är du fel ute! Den mannen är kanske inte en näthatare men väl en kvinnohatare som verkligen missbrukat begreppet ´yttrandefrihet´och nätfriheten i övrigt. Och så heter han väl inte Oscar heller? Källkritik kanske?

  http://www.dagensmedia.se/medier/digitalt/annonsor-hamnar-bland-onani-och-kvinnohat-ska-inte-fa-ske-6144917

  Googla Jockiboi…

  Jag har googlat honom!
  Detta är en, inte vanlig, men förekommande fenomen bland hatare och sådana som skriver väldigt utmanande på nätet att de plötsligt ändrar sig 180 grader. Vi har avslöjat och ringt upp näthatare som efter samtalet blivit bra vänner med oss och slutat skriva hat på nätet. De hjälper oss nu i jakten på näthatare. Samma väg har denna kille gått men för han blev förändringen helt annorlunda mot alla andra. Han kallade en kvinna för “blond hora”. Kvinnan polisanmälde honom för detta. Idag bor de ihop och sysslar med annat än hat på nätet, vilket vi kan tacka hans flickvän för.
  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article17769702.ab

  Varför jag skrev “Oscar” minns jag inte man jag kan ändra till “Joakim”.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer