Flashback – Styrs av empatilösa

Har aldrig gillat Flashback

Vi har aldrig gillat Flashback, inte ens innan vi fick upp ögonen för forumet. Fast ärligt talat visste vi inte vad Flashback var för något, vi bara visste att “där håller galningarna till” som folk sagt oss. Vi har vidare fått berättat för oss att de slåss mot Svenskt rättsväsende och tycker det inte fungerar alls. De skulle tydligen vara någon slags rebeller som vill förändra samhället till det bättre med yttrandefrihet på riktigt. Man bekämpar “gammelmedia” och allt som är “pk”. Numera är det ombytta roller, Vi tror inte på vårt rättsväsendet medan näthatarna på Flashback hyllar rättsväsendet.

Vad upptäckta vi

Sedan hösten 2012 har vi fått lära oss den hårda vägen vad Flashback egentligen står för. Det vi upptäckt är att de inte alls är några rebeller, de slåss inte alls mot rättsväsendet. Tvärt om, de håller med rättsväsendet, det står på rättsväsendets sida. De till och med hjälper rättsväsendet med att skicka in mängder av tips och förslag i pågående utredningar. De är till och med så hjälpsamma mot rättsväsendet att de hittar på tips som inte har någon förankring i verkligheten. Vi vet att det är så för vi känner till tips som skickats in till utrednigen om vår dotter, där personen bakom “HimlensHemlighet” skickat in fabricerade helt galna tips. I tråd efter tråd hyllar man de som utreder folk för brott och de postar ideligen kommentarer där man önskar att den de har skall fällas och dömas hårt. Det har ingen som helst betydelse om de är oskyldiga eller inte, fällas skall de ändå och därmed basta. Flashback har utvecklats till att bli riktiga rättsväsendekramare i stil med vilken trädkramare och miljömupp som helst. Snart är väl alla medlemmar i Greenpeace…

Byter konton och fortsätter jävlas

Så fort en näthatare tror sig vara hittat byter de alias. Det är som att trycka ner huvudet i en hög med skit, dvs de tror inte någon ser dem. Men de syns och de syns tydligare än tidigare. Vi ser nästan omgående vem som bytt konto och vem det är. HimlensHemlighet och Theron, ni är bara patetiska när ni nu använder nya konton, vi ser direkt att det är ni. Vi vet vilka ni är och några hundra till av er men rättsväsendet som ni hyllar gör inte ett skit för att leva upp till de mänskliga rättigheterna att vi har rätt till lagens skydd mot er. Tvärt om så motarbetas vi ständigt i vår strävan att motverka näthat. Det är till och med så att vissa inom rättsväsendet själva näthatar eller i media går ut och förtalar mycket illa de som är misstänkta för brott. Vi har upplevt detta på nära håll och vad rättsväsendet fullständigt skiter i är att de förstör den misstänkte för resten av livet och inte nog med det, den misstänktes anhörigas liv blir också förstörda. Det märkliga är att detta är tillåtet i Sverige!? Eller rättare sagt, det är inte tillåtet för någon att förtala andra men rättsväsendet skiter i det och stödjer sina åklagare som gör det.

Har levt 60 år in en lögn

I 60 år har undertecknad stött vårt rättsväsende och trott att de är det bästa rättsväsende i världen. Vår dotter har, redan sedan unga år och mot vår irritation, ständigt talat mot oss och sagt att det förhåller sig tvärt om. Sedan hösten 2012 har vi insett att hon har haft rätt hela tiden. Vi tror att efter hand som folk kommer att utsättas för näthat och utsättas för rättsväsendets fullständiga ointresse att göra något kommer de som inte längre tror på vårt rättsväsende att växa sig stora för att till slut utgöra en så stor kader att rättsväsendet inte vågar annat än att börja göra sitt jobb.

Vad fan gör dom då

Ja, vad gör dom? När man ringer polisen så får man nio gånger av tio svaret att “vi åker inte på sådant” eller “vi har inga bilar lediga” och flera andra kombinationer av svar som innebär att de inte kommer. Jag har personligen varit med om en bil som försökte preja mig av vägen. Jag ringde polisen och jag fick det helt otroliga svaret “kan du inte köra ifrån dem”. En kvinna jag känner ringde 11414 sent en kväll för att göra en polisanmälan. Polisen som svarade frågade henne “varför ringer du så här sent, ringer du till Skattverket så här sent också?”.

Vi vet när de gör något

Om du skickar en Julhälsning blir det en utredning på flera år som på sin höjd kan rendera några tusen i böter. En Julhälsning skall alltid rendera glädje till den som får hälsningen. Det skall inte någon lipande åklagare kunna ändra på. Men så har ju Sverige ett korrupt rättsväsende så här går det göra så, och på Flashback hyllar de detta. Kör du trimmad moped kommer polisen direkt, då saknas det inte bilar eller vad de nu har för ursäkter annars! Jag har sett när polisen i en stadsdel i Göteborg använda 6 polisbilar, 4 polismotorcyklar, 1 polishelikopter och ca 22 man till att jaga moppar. Jag blev omkörd av en polisbil med sirener och blåljus. Jag råkade se var de svängde in. Det var samma väg jag skulle in på. Jag såg hur de svängde upp på trottoaren framför en Kinarestaurang och sprang in där. Jag skulle också dit för att köpa hämtmat. Döm om min förvåning när jag såg poliserna stå i kön för att beställa mat. Jag har hört mängder av berättelser där poliser omhändertagit personer som de ansett vara onyktra fast de inte tagit något alls. De berättar att det inte hjälper vad man än säger och helst skall man inte säga något för polisen kallar det för “våldsamt motstånd” och så får vederbörande rejält med stryk, mest stryk delas ut av kvinnliga poliser. Därefter får de sitta i en arrest hela natten. Samma berättelse hör man gång på gång. Jag har mycket mer än så här att berätta men det får komma i en annan artikel. Jag ber också alla bra poliser om ursäkt för det jag skriver för det finns bra poliser, jag har träffat dem i samband med jakten på näthatare. De har hjälpt till med att ta fram uppgifter åt oss och mycket annat. Tack för att ni finns!!

En rolig historia

Jag hörde en berättelse om hur en man lyckades få polisen hem till sig fast det först vägrade. Jag vet inte om det hänt i verkligheten men det är en jäkligt rolig metod:
Mannen ringer polisen och säger att det pågår ett inbrott i garaget, det är två personer som tagit sig in.
Polisen säger att de har inte tid med sådant utan han får göra en polisanmälan om inbrottet.
Efter en stund ringer mannen upp igen och säger till polisen “ni behöver inte komma nu, jag sköt dem båda”.
Efter 10 minuter stod det 6 polisbilar utanför mannens garage…..

Enda medicinen

Jag har insett att det inte går göra något mot rättsväsendet. Jag har också insett att det inte går göra något mot näthatare genom rättsväsendet. Jag kommer att ta hand om det själv nu. Alla som medvetet kränkt min dotter eller någon annan i min familj kommer jag att ge igen mot. Hur jag gör det säger jag inte, inte heller när men jag kan säga att det inte handlar om olagligheter. Rättsväsendet har nu mängder av gånger i princip berättat att jag måste åtgärda näthatet mot min dotter och min familj själv, man kan alltså göra väldigt mycket utan att rättsväsendet gör något. Samma rättsväsende som galningarna på Flashback så innerligt hyllar och samma rättsväsendes ovilja att göra något som samma galningar utnyttjar till att förtal och kränka folk i en ofantlig omfattning. Samma rättsväsende och samma ovilja skall jag också utnyttja för att slå till hårt mot näthatarna.

REDAKTIONEN

 

 

Träffar: 6

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2015-11-04 kl. 18:55
  Permalänk

  Bra inläggg! Det är helt sant. Låt dock inte ilskan förgöra dig. Jag har varit där och vänt. Rolf

    [CITERA]

 • 2015-11-04 kl. 22:19
  Permalänk

  Vad är skillnaden mellan det HimlensHemlighet skickade in och Kalle Anka?

    [CITERA]

 • 2015-11-05 kl. 01:24
  Permalänk

  Rolf:
  Håller med fullständigt!

  TACK!

    [CITERA]

 • 2015-11-05 kl. 01:25
  Permalänk

  Rolf:
  Bra inläggg! Det är helt sant. Låt dock inte ilskan förgöra dig. Jag har varit där och vänt. Rolf

  Jag var på väg dit men med lite eftertanke och snack med poliser, som jag tycker är väldigt bra, insåg jag att avskrädet på Flashback inte är värd det.

    [CITERA]

 • 2015-11-05 kl. 01:26
  Permalänk

  Bip bop:
  Vad är skillnaden mellan det HimlensHemlighet skickade in och Kalle Anka?

  Inget!

    [CITERA]

 • 2015-11-05 kl. 20:58
  Permalänk

  Eftersom dårarnas forum Flashback står på samma sida som rättsväsendet, vilket är uppenbart,
  så är det lika uppenbart att rättsväsendet också består av dårar.

  Dårskapen i sig bevisar dock ej “psykisk sjukdom”, utan bara att personerna inom rättsväsendet
  relativt de uppdrag de fått inte lever upp till rimligt ställda krav.

  De är inkvoterade för att representera folket och inte ett system eller ett regelverk.
  Det innebär i praktiken att de bara representerar sina egen karriär, då de i egenskap
  av vanligt folk, och såsom varande ett representativt urval av detta folk, saknar all den tankeförmåga som krävs för att kunna hantera det relativt svåra uppdraget att döma andra,
  eller att fatta beslut överhuvudtaget.

  Att vi nu ser att rättsväsendet bara finns kvar till namnet, och i praktiken obefintligt,
  beror också på att det vid sidan av snedrekrytering genom könskvotering och liknande även finns
  starka intressen för rättsväsendets avskaffande.
  Med risk för att kallas “nazist” och liknande, vill jag understryka att det effektivaste
  sättet att eliminera ett “rättsväsende” eller vilket väsende som helst för den delen är låta
  kvinnor överta verksamheten. Kvinnorna dominerar nu, men om 10-20 år kommer det tyvärr bara att finnas kvinnliga åklagare, domare, och andra makthavare inom detta område, samt politiskt tillsatta ledare.
  Flashback är bara ett av många symptom på det kvinnliga ledarskapet i Sverige.

  För min del är Sverige det farligaste landet, varför jag för min personliga säkerhet tvingats fly utomlands. Jag skulle inte tveka att flytta vidare till Nordkorea eller vilken “diktaturstat” som helst om det skulle skydda mig från att begäras utlämnad till Sverige.

    [CITERA]

 • 2015-11-05 kl. 23:01
  Permalänk

  Jan Fyhrholdt:
  Eftersom dårarnas forum Flashback står på samma sida som rättsväsendet, vilket är uppenbart,
  så är det lika uppenbart att rättsväsendet också består av dårar.

  Dårskapen i sig bevisar dock ej ”psykisk sjukdom”, utan bara att personerna inom rättsväsendet
  relativt de uppdrag de fått inte lever upp till rimligt ställda krav.

  De är inkvoterade för att representera folket och inte ett system eller ett regelverk.
  Det innebär i praktiken att de bara representerar sina egen karriär, då de i egenskap
  av vanligt folk, och såsom varande ett representativt urval av detta folk, saknar all den tankeförmåga som krävs för att kunna hantera det relativt svåra uppdraget att döma andra,
  eller att fatta beslut överhuvudtaget.

  Att vi nu ser att rättsväsendet bara finns kvar till namnet, och i praktiken obefintligt,
  beror också på att det vid sidan av snedrekrytering genom könskvotering och liknande även finns
  starka intressen för rättsväsendets avskaffande.
  Med risk för att kallas ”nazist” och liknande, vill jag understryka att det effektivaste
  sättet att eliminera ett ”rättsväsende” eller vilket väsende som helst för den delen är låta
  kvinnor överta verksamheten. Kvinnorna dominerar nu, men om 10-20 år kommer det tyvärr bara att finnas kvinnliga åklagare, domare, och andra makthavare inom detta område, samt politiskt tillsatta ledare.
  Flashback är bara ett av många symptom på det kvinnliga ledarskapet i Sverige.

  För min del är Sverige det farligaste landet, varför jag för min personliga säkerhet tvingats fly utomlands. Jag skulle inte tveka att flytta vidare till Nordkorea eller vilken ”diktaturstat” som helst om det skulle skydda mig från att begäras utlämnad till Sverige.

  Tänkvärt och kul även om jag inte håller med om att det är kvinnorna som är felet.
  Min fru är av naturliga orsaker en kvinna och det är, vid sedan om Helena, en av de finaste människor jag vet.

  Om vi istället buntar ihop de som förstör i termen “kärringar” hamnar vi i ett annat läge. I den termen får alla dårar plats, speciellt de på Flashback.

    [CITERA]

 • 2015-11-06 kl. 02:18
  Permalänk

  Jan Axelsson och Mathias Egarth är nog lika sjuka!

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer