Flashbacks maillista ger resultat

Så sakteliga

Vi har så sakteliga börjat beta av de 40.000 mailen från Flashback. Redan efter några sökningar hittade vi en sjukhuschef som skriver på Flashback. Alltså vi talar om en person som har ansvaret för mängder av sjuka personer. Vi hittar också personer som är reggade på flera olika platser med samma användarnamn. Chansen för att de också använder det namnet på Flashback är överhängande. I skrivande stund har vi hittat nära 100 användare med hjälp av maillistan.

Vad gör vi med uppgifterna

Frågan är vad vi skall göra med de nyvunnas uppgifterna? Förmodligen ingenting mer än att vi har det som ett gisslan. De som näthatar skall veta att vi kan ha tillgång till deras personuppgifter och på så vis dämpa näthatet eller rent av få bort dem från Flashback och nytillkomnas tänker sig för innan de postar något.

Intressant söka på listan

Det skall bli intressant att fortsätta söka på listan. Kanske får vi något riktigt stort på kroken? Kanske lämnar vi över uppgifterna i sådana fall till våra stora nyhetstidningar.

 • Vi säger inte om det var vi som gjorde det
 • Vi förnekar kategoriskt alla rykten som pekar på oss
 • Vi njuter av vetskapen att det var vi

 

REDAKTIONEN

Träffar: 5

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2015-09-04 kl. 17:49
  Permalänk

  På dom bara!!
  Flashback förstör människors liv på riktigt genom dom fega anonyma stackarna.
  På dom!!

    [CITERA]

 • 2015-09-04 kl. 20:13
  Permalänk

  Thony:
  På dom bara!!
  Flashback förstör människors liv på riktigt genom dom fega anonyma stackarna.
  På dom!!

  Kan säga att jag har kommit på en metod att möjligtvis få fram alias till alla 40.000 mailadresser. I så fall har vi mer än 40.000 Flashback-identiteter snart….

    [CITERA]

 • 2015-09-06 kl. 02:11
  Permalänk

  Sluta tramsa. Det här imponerar inte på någon. Skulle ni mot förmodan få tag på någon användare så skiter folk numera i det. Det händer ju inte ett skit med de som blir uthängda.

  Så trött på dina eviga skrämskott och ditt skryt.

  För övrigt interessant att du skiter i om du röjer identiteten på de som diskuterar i forum om psykiatri och missbuk där många mår dåligt. Nu kommer du att svara att det inte är dessa du är ute efter. Spelar ingen roll. Du har naturligtvis ingen rätt i att snoka i folks privatliv.

  Den enda fascisten är du.

  Menmen som vanligt är det bara snack från din sida.

    [CITERA]

 • 2015-09-06 kl. 10:28
  Permalänk

  Erik W:
  Sluta tramsa. Det här imponerar inte på någon. Skulle ni mot förmodan få tag på någon användare så skiter folk numera i det.

  Vi har omkring 600 klara identiteter och tusentals namn som vi vet postar på Flashback, vi har en lista på mer än 200 som slutat posta vid samma tid vi visade att vi kunde hitta dårarna. Läser man på Flashback i trådar gällande att bli outad skiter en del på sig av en sådan tanke. Enligt polisen är ett avslöjande av dårarna den effektivaste metoden att bli av med eländet som förstör liv. Jag kan läsa i ditt sätt att skriva att du är mäkta imponerad av oss.

  Det händer ju inte ett skit med de som blir uthängda.

  Vad vet du om det?
  Det är ingen hemlighet att det är svårt att fälla en anonym dåre i genom den korrumperade rättvisan men vi har våra knep som gör att de inte längre är anonyma när de förtalar folk. Då blir det lättare att fälla och det allra minsta av förtal blir då plötsligt kostsamt att utrycka men framförallt är det inte kul att valsa runt i media…
  Vi har också andra sätt att “straffa” dårarna, det behöver alltså inte nödvändigtvis betyda att vi drar dem inför rättvisan. Rättvisavägen är oerhört långsam, trög och korrumperad, vi kommer aldrig att hinna stämma alla. Jag kan lova att flera kommer bli överraskade. Bla har några moderatorer hoppat av när de blivit avslöjade och fler kommer det bli. Kan avslöja att media hör av sig då och då och vill veta vem vissa anonyma på Flashback är. Vi har också sammarbete med fler andra som är mycket hårdare än oss i att “straffa” dårar.
  Till sist har vi de som blivit näthatade och som inte bryr sig om gränser, dvs de kommer att leta upp och ge dårarna vad de gjort sig förtjänta av när de får reda på vem deras banemän är. Vi är dock helt emot att misshandla någon och ber alla andra att avhålla sig från det hur skönt det än skulle kännas.

  Så trött på dina eviga skrämskott och ditt skryt.

  Vi skriver bara som det är som inte kan kallas skryt då vi säger att vi undviker att säga det var vi eller förnekar kategoriskt att det var vi. Vår belöning är vetskapen att det var vi som gjorde det.

  För övrigt interessant att du skiter i om du röjer identiteten på de som diskuterar i forum om psykiatri och missbuk där många mår dåligt. Nu kommer du att svara att det inte är dessa du är ute efter. Spelar ingen roll.

  Vi har aldrig röjt identiteter på de som inte näthatat eller medverkat till det. Det är dock intressant när du säger att vi inte kan röja någon samtidigt som du här säger att vi röjt….

  Du har naturligtvis ingen rätt i att snoka i folks privatliv.

  Du skriver att vi inte har rätt att rota i andras privatliv men uppenbarligen tycker du att dårarna i sin anonymitet får rota i våra privatliv på en nivå som saknar motstycke och förstöra andra tills de tar sina liv. Min dotter är omnämnd i omkring 73 trådar med omkring samanlagt 10.000 poster där minst hälften är grovt förtal med påhittade lögner som inte har någon grund i verkligheten. Jag är också omnämnd där man gett mig egenskaper jag inte kände till och som är mycket grovt kränkande. Alla googlar på alla idag, man kan inte ens beställa tid till frissan utan att de ringer åtet och tar tillbaka tiden, du kan inte söka lägenhet och du blir borttagen ur kön till läkare. Det är också mycket svårt att få arbete. Kort sagt, dårarna har förstört våra liv och du säger att vi inte får försvara oss mot dem!?

  Den enda fascisten är du.

  Jaha, är jag fascist nu. Jag brukar annars kallas för kommunist. Inget av det är sant för jag är inte det minsta intresserad av partipolitik men jag har åsikter om det. Du röjer dig med att kalla mig fascist då det betyder att du är motsatsen och det är verkligen få icke fascister som postar näthat på Flashback. Vi har bara hittat en handfull som står till vänster.

  Menmen som vanligt är det bara snack från din sida.

  Jaha, och ändå postar du här på ett sätt som visar att du är skitskraj för oss som många andra dårar är.

  Var vi inte snälla nu som släppte fram din obekväma åsikt?
  fast vi tycker inte det är särskilt obekvämt när en dåre gör bort sig i skrift för då kan vi passa på och ge svar som flera efterfrågat.

    [CITERA]

 • 2015-09-06 kl. 18:56
  Permalänk

  Nej jag har ingen anledning att vara skitskraj för er. Är heller ingen dåre.

  Är genuint interesserad av hur vi får till ett bättre internet. Som mångårig användare av Reddit, flashback och en massa andra sidor ser jag både för och nackdelar med anonymitet. Mest fördelar. Du beskriver själv hur korrupt vårt rättsväsende och media är. Anonymitet och absolut yttrandefrihet är vårt enda försvar mot en elit som ljuger för oss och som inte vill oss väl.

  Men, som du vet, så finns det en dödlig baksida. Den här sidan, och många andra som diskuterar internetkultur, är mkt läsvärd när ni diskuterar mer generella teman som lagstiftning, internetkultur och psykologiska motiv etc. Vissa inlägg ni gjort har fått åtminstone mig att tänka efter och gjort mig mer varsam. Tyvärr förstörs mycket av det ibland skränande hatet och den konstiga vendetta ni driver och som, ärligt talat, inte varit speciellt vällyckad och framstår som tjatig efter att ni hållit på i två år eller vad det är. Vad skulle förresten vara poängen med alla hot ni kommer med? På internetforum har folk i alla tide hotat med att röja identiteter utan att någon blivit speciellt imponerad.

  Och fascist…det var en överdrift från min sida som jag härmed tar tillbaka. Men vad ska man kalla en person som motverkar anonymitet på internet och som vill registrera användare,deras åsikter och deras olyckor.. Totalitär?

  Jag känner inte närmare till vad din familj har gått igenom mer än i stora drag. Men jag förstår att det präglat dig starkt. Men det har dessvärre också gett dig ett tunnelseende.

    [CITERA]

 • 2015-09-06 kl. 22:53
  Permalänk

  Erik W:
  Nej jag har ingen anledning att vara skitskraj för er. Är heller ingen dåre.

  Du har kanske ingen anledning att vara orolig.

  Är genuint interesserad av hur vi får till ett bättre internet. Som mångårig användare av Reddit, flashback och en massa andra sidor ser jag både för och nackdelar med anonymitet. Mest fördelar. Du beskriver själv hur korrupt vårt rättsväsende och media är. Anonymitet och absolut yttrandefrihet är vårt enda försvar mot en elit som ljuger för oss och som inte vill oss väl.

  I princip är vi också för anonymitet. Vi tillåter ex.vis anonymitet i våra kommentarsystem. Jag var i hela min tillvara en anonym person och ville så förbli men det fick jag inte vara för dårarna på Flashback. I politiken och diskussioner om myndigeter och myndighetspersoner mm finns det en viktig poäng med att kunna vara anonym. Vi har lärt oss det som med våra egna namn kritiserat en viss åklagare. resultatet ser vi i att min dotter åtalats för att ha skickat ett Julkort. Det är inte Julkortet som är “grejen” det är för att hon helt öppet kritiserat den nya adeln i Sverige och det gör man inte ostraffat om man tillhör den lägsta kasten. Så vi vet mycket väl att det är viktigt med anonymitet men det håller näthatarna på att förstöra nu. Om vi inte får stopp på det kan vi få se en utveckling ingen av oss vill vara med om. Det är därför vi lägger halva vår tid att diskutera med Riksdagsmän och lobbar mycket i lagfrågor. En av våra förslag till lagändring skall för övrigt tas upp till behandling.

  Men, som du vet, så finns det en dödlig baksida. Den här sidan, och många andra som diskuterar internetkultur, är mkt läsvärd när ni diskuterar mer generella teman som lagstiftning, internetkultur och psykologiska motiv etc. Vissa inlägg ni gjort har fått åtminstone mig att tänka efter och gjort mig mer varsam. Tyvärr förstörs mycket av det ibland skränande hatet och den konstiga vendetta ni driver och som, ärligt talat, inte varit speciellt vällyckad och framstår som tjatig efter att ni hållit på i två år eller vad det är. Vad skulle förresten vara poängen med alla hot ni kommer med? På internetforum har folk i alla tide hotat med att röja identiteter utan att någon blivit speciellt imponerad.

  För det första har vi inte hotat någon i den mening att vi hotat med stryk osv. För det andra har vi varit mycket framgångsrika i vårt arbete. Orsaken till att du inte sett något resultat beror på att det är en del av vår arbetsmetod att inte säga vad vi uppnått annat än i undantagsfall. Jag vill inte säga för mycket men vi har ett finger med i spelet vid en del medias avslöjanden. Vi hat lagt mycket tid på att gräva åt andra som visat stor tacksamhet och mycket mer.

  Och fascist…det var en överdrift från min sida som jag härmed tar tillbaka. Men vad ska man kalla en person som motverkar anonymitet på internet och som vill registrera användare,deras åsikter och deras olyckor.. Totalitär?

  Bra att du tog tillbaka fascist! vi motverkar inte anonymitet och vill inte att anonyma skall registreras vare sig deras åsikter eller något annat. Vi vill få stopp på näthatet vare sig det är anonymt eller inte. Det är en för stor uppgift att exempelvis stämma flera hundra personer då är det lättare att ge sig på dem och deras fora som ger dårarna plats att släppa sin dynga och dessutom låta det stå kvar fast man bett dem att ta bort de värsta lögnerna. Man får bara oerhört otrevliga svar från moderatorer och ännu värre svar från Jan Axelsson. För mig står det helt klart att tillåter man sådant har man förverkat rätten att driva forum mm.

  Jag känner inte närmare till vad din familj har gått igenom mer än i stora drag. Men jag förstår att det präglat dig starkt. Men det har dessvärre också gett dig ett tunnelseende.

  Jag kallar det inte för tunnelsende, jag kallar det för att fokusera på uppgiften och det är exakt vad vi gör och kommer att göra. Vill man läsa annat finns det mängder av bloggar och tidningar som skriver om i stort sett alla företeelser som finns, men vi fokuserar på näthat!

  Det vi gått igenom där min dotter drabbats oerhört hårt vill jag inte ens att min värsta fiende skall få uppleva. Personer som vi, som vill leva anonymt i vårt hörn i samhället och rycks ur detta på ett sätt som vi inte trodde var möjligt genom ett näthat vi inte viste existerade i den ohyggliga form vi fått se i vitögat som följts av tre misshandlingar, varav en slutade med att min dotter fick hjärnblödning. Dåren som stack kniven i henne missade som tur var och dåren som slog ett rack över benen gav min dotter värk i knäna som nu pågått i snart två år. Alla hot hon och i vissa fall vi fått mottaga handlar om att vi skall dödas osv. Helena, min dotter, lever nu på hemlig ort där mängder av rutiner måste följas för att ingen skall få tag i henne igen. För en månad sedan sköt en person 5 skott mot vårt hus där kulorna satte sig i väggen. Visserligen ett luftvapen men nästa gång kanske det är något annat. Jag tycker synd om min ena granne som vid detta laget fått ett dussintal pizzor hemskickade med pizzabud utan att han beställt något. Dåren som skickat pizzorna skickar dem till fel adress.
  Vad det gäller Flashback så står det att jag är pedofil och att jag har en filmstudio där jag spelar in porrfilmer. Min dotter har blivit kallad för oerhört kränkande tillmälen i tusentals postningar på Flashback i sådan utsträckning att hon var nära att omkomma i ett självmordsförsök.

  Näthat är ta mig fan ingen lek, det är dödligt allvar! Inte alls konstigt att vi fokuserar på näthat och då på Flashback och vi kommer att lyckas i vårt uppsåt.

  Undertiden jag skrev detta fick jag in tre hot-kommentarer som går ut på att vi skall dödas om vi inte lägger ner nättidningen. Till er kan jag säga att det sporrar mig än mer!

    [CITERA]

 • 2015-09-13 kl. 22:03
  Permalänk

  Konstigt att trollgrottan Flashback får fortsätta att bedriva forumverksamhet på nätet.
  Myndigheterna borde ha för länge sedan satt stopp för Flashback. Att trollen kommer med mordhot ska man se mycket allvarligt på.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer