Admin – Nytt upplägg håller på att jobbas fram

I folkets intresse kommer att ändra utseende. Hur det skall se ut i huvudsak vet vi men vet vi inte riktigt hur vi vill ha detaljerna. Vi kommer helt enkelt att prova oss fram.

 • Vi kommer att minska ner antal kategorier och gör det enklare att hitta.
 • Framsidan kommer att rensas från allt utom den aktuella artikeln
 • Plus mycket annat

Hoppas ni läsare har förståelse om det ser rörigt ut ibland. Vi skall dock försöka hålla öppet under hela ombyggnaden.

ADMINISTRATÖREN

Träffar: 3

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2015-09-10 kl. 14:51
  Permalänk

  Det låter bra att se över det befintliga.
  Jag tittade över din sidstruktur i stort och såg att du släppt Firmabok.com. Vilket i princip kan vara ett allvarligt misstag av flera skäl, nummer 1 den har ett visst värde och värdet är sannolikt störst för dig. Det kostar inte mycket att bara ha den stående som enkelsidigt flyttkort (eller mer)och parkerad referens hos wordpress tumblr eller blogspot, dels med tanke på att de som faktiskt refererar till ditt progam kommer att ljuga med sina länkar när du ändrar om på det sättet. Sidan har också en Pagerang på 2 av 10 och du har nu 0. det ger Definitivt ett seriösare intryck hursomhelst förutom att du äger namnet till produkten bättre. Men också har en annan plattform enkelt tillgänglig ifall det skulle behövas.

    [CITERA]

 • 2015-09-11 kl. 20:47
  Permalänk

  SEO Google:
  Det låter bra att se över det befintliga.
  Jag tittade över din sidstruktur i stort och såg att du släppt Firmabok.com. Vilket i princip kan vara ett allvarligt misstag av flera skäl, nummer 1 den har ett visst värde och värdet är sannolikt störst för dig. Det kostar inte mycket att bara ha den stående som enkelsidigt flyttkort (eller mer)och parkerad referens hos wordpress tumblr eller blogspot, dels med tanke på att de som faktiskt refererar till ditt progam kommer att ljuga med sina länkar när du ändrar om på det sättet. Sidan har också en Pagerang på 2 av 10 och du har nu 0. det ger Definitivt ett seriösare intryck hursomhelst förutom att du äger namnet till produkten bättre. Men också har en annan plattform enkelt tillgänglig ifall det skulle behövas.

  Ditt inlägg hamnade i skräpmappen därav det sena svaret.

  vid en förändring av domännamn förlorar man alltid i början men ganska snabbt återkommer den tidigare nivån. Vad det gäller Firmabok så utvecklas den inte på grund av tidsbrist för närvarande och det är inte säkert jag återupptar utvecklingen.

    [CITERA]

 • 2015-09-12 kl. 00:17
  Permalänk

  Redaktören: Ditt inlägg hamnade i skräpmappen därav det sena svaret.

  vid en förändring av domännamn förlorar man alltid i början men ganska snabbt återkommer den tidigare nivån. Vad det gäller Firmabok så utvecklas den inte på grund av tidsbrist för närvarande och det är inte säkert jag återupptar utvecklingen.

  Nja, om du släpper domänen som där andra har länkat till ditt arbete så kommer dessa länkar inte att hänga med av sig själva direkt. Men ok har du slutat utveckla programmet (vilket inte framgick från sidan såvitt jag såg) så förstår jag bättre. Dock är anledningen att det finns en marknad för färska begagnade domäner att de har en page rang på grund av inlänkarna. Hade du behållet den gamla domänen och gjort en 301 vidareskickning av den till dina nya sidor så hade du däremot mycket snabbat fört över värdet av den gamla domänen, med dess inlänkar, samt sluppit lämna de som länkar till ditt arbete med sina länkar rätt ut till tomma intet hänvisande till något som inte längre finns.

  Anledningen till denna fundering är att du nu använder en av de minst optimala interna länkstrukturerna för att synas med ditt budskap men vill synas bättre då behöver du ju byta struktur. titta på hur din kompis Flashback Jan använder länksystemet med siffror för folket och med bokstäver i url för sina egna artiklar, vilket ger en bättre synlighet från början till slut. Alltså mer synlighet till ägaren av det “fria ordet”, per inbyggd automatik. Vill du vara i samma klass rent tekniskt är det nog bra att förstå skillnaderna men också att förstå kraften i url rewrite för att ta tillvara på tidigare förtjänster.

  Men även värdet i inlänkar och utlänkar. Och här släpper du i mitt tycke något helt i onödan. Du flyttar och byter adress, ok, men du lämnar inget fungerande flyttkort. tänkte också att för den som är utsatt frö diverse attacker kan nog flera ben vara bra att ha, i stället för ett som får leva på hoppet, så att säga.

  Reagerade också på några extremt långa adresser med återupprepningar “intro bild jpg” eller något sånt vill jag minnas.. Så här såg några av de föreslagna termerna till din sajt ut rent placeringsmässigt.

  Firmabok
  1
  i folkets intresse
  1
  flashback avslöjat
  1
  julkortsmålet
  1
  redaktorglas
  1
  konsten att bevaka 1

  i folkets intresse flashback
  1
  inkomst kreditera
  3
  jan axelsson aftonbladet
  5
  Tangentbordsdator
  6
  flashback brott
  7
  jan axelsson flashback
  7
  senaste kommentarerna
  7
  flashback aktuella brott
  18
  intresse
  36
  intrese
  34
  gratis bokföringsprogram ladda ner
  23
  flashback org
  30
  manualer deklaration
  31
  flashback forum
  30
  bokföringsprogram
  0
  flashback se
  46
  ansvarig utgivare varför
  79
  jan axelsson dec
  0
  ansvarig utgivare
  88

  Är det inte dessa termer du vill synas på så vilka det är. Vilket kan vara bra att fundera lite på kanske … Några av resultaten är rejält flaxiga.
  Samarbetar du med någon researchgrupp med egna kraftfulla sajter eller några tidningar journalister så tänk gärna på värdet av länkar från en sådan sajt.

    [CITERA]

 • 2015-09-12 kl. 09:35
  Permalänk

  SEO Google: Nja, om du släpper domänen som där andra har länkat till ditt arbete så kommer dessa länkar inte att hänga med av sig själva direkt. Men ok har du….

  Jag hade 5 domäner tidigare som jag 301:ade till denna domän i nästan ett år. Jag har nu också några domäner som jag inte vill koppla till denna domän.

  Jag vet mycket väl att adresserna internt inte är bra. Jag missade att ställa in enkla adresser i början och nu går det inte att ändra på. Jag funderar på en större förändring av hela domänen lite längre fram då skall jag använda enkla adresser.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer