Näthatare och de som jävlas skall skyddas

Jävlas i all oändlighet

Det finns ett antal personer på nätet som jävlas med andra. De är inte många men de är tillräckligt många och jävliga för att vara ett problem för alla de andra. Man kan inte göra något på nätet utan att tänka två gånger på grund av att någon kan utnyttja det man gör till näthat, ekonomiska brott eller för att göra intrång. En del av dem sysslar mer eller mindre med stalking. Stalking är jobbigt för de drabbade då stalkers aldrig ger sig.

Rättvisan skyddar idioterna

Vi har polisanmält flera av idioterna och vi har kontakt med andra som gjort likaledes. Efter ett tag får man ett brev där det står “Utredningen har lagts ner” och/eller “är inte av allmänt intresse”. De andra får regelbundet samma svar. Vi har ringt, mailat och talat öga mot öga med personer inom rättvisan och verkligen diskuterat frågan. De säger att det inte är prioriterat och att det krävs för mycket resurser att ta tag i det. Man får intrycket av ett allmänt ointresse från en del av rättvisefolket. Det finns dock personer inom rättvisan som håller med oss och säger att de uttryckligen inte får utreda dessa brott.

Vill du se ett rättssystem som fungerar

Om du vill få rättssystemet att fungera så skall du ta tag i problemet själv. Åk hem till hataren som jävlas och skäll ut denne. Sedan så skall du få se ett rättssystem som fungerar! Du kommer genast att bli åtalad och efter några månader fälld för brott. Rättssystemet skyddar alltså hatarna på nätet så som de föråldrade lagarna ser ut idag.

Hur kan man straffa näthatare och annat nätpack

Efter att jag hållit på med detta i snart tre år måste jag kanske ge upp den vanliga vägen att gå. Jag börjar mer och mer hålla med flera av dem som mailat mig och beskriver den enda vägen att gå. De vill helt enkelt strunta i rättsväsendet och göra som de anonyma hatarna, alltså att anonymt ge sig på dem och ge dem så mycket stryk att de lär sig! De använder med andra ord hatarnas egna metoder för att jävlas tillbaka. Är de anonyma när detta görs kommer också de att skyddas av rättsväsendet.
De ärliga, som jag, de som alltid gör rätt och aldrig är anonym kommer att få lida på alla jävla sätt, både inom rättsväsendet, i samhället och på nätet. Det lönar sig inte att vara ärlig, sanningssägare och aldrig göra brott! Inte längre och inte i Sverige!

Vi vet var flera av er finns

Vi har mängder av adresser till näthatare. Jag kommer dock inte att bruka våld mot någon som jag ser det idag, dessutom är jag inte anonym. Om det finns någon annan som vill göra upp med hatarna så kanske jag lämnar ut adresserna till dem. Kravet är att det inte får vara olagligt. Säger ni att ni skall bruka våld mot dem så lämnar jag inte ut något. Om ni ljuger för mig och ändå brukar våld så är det inte mycket jag kan göra åt det, tyvärr! Dvs, om jag nu lämnar ut identiteter, har inte bestämt det ännu.

En del löser sig självt

Flera av näthatarna har förtalat ligamedlemmar och mc-otlaws-medlemmar. Jag vet speciellt en person som bor nära mig, alias  Zemfira, som gjort så. Jag vet också en näthatande journalist som anonymt skrivit mycket kränkande om HA och enskilda HA-medlemmar. Risken är överhängande att någon av dem får tag i hatarnas adresser. Om vi kan hitta anonyma på nätet kan flera andra göra samma sak. Då kan man nog säga att problemet är “löst”, tråkigt men så är det. Jävligt tråkigt och det är rättvisans fel att det kan bli så.
Detta påminner om orter där det inte finns några poliser och inbrottsfrekvensen därför är hög. Ingen vill mer än att polisen skall finnas på plats men när de inte gör det så bildar de “medborgargarden” och sätter stopp för brotten själva. En tråkig och ej önskvärd utveckling men i avsaknad av rättvisans hjälp blir det så.

Vad vill jag säga

Vad jag vill säga är att ni lever farligt ni som jävlas, näthatar, stalkar och allt annat som jag inte tagit med. Risken finns att de hånfulla skratt som ni hatarna visar upp, när ärenden läggs ner, trycks ner i halsen på er. Dagen är inte långt borta då de som träffat på idioterna ger upp att gå rätta vägen och tar hand om det själv. Det blir inte roligt för någon! Tro mig!

REDAKTIONEN

 

 

Träffar: 1

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2015-05-26 kl. 19:39
  Permalänk

  I folkets intresse är en oerhört viktig kanal för oss som blivit näthatade. Samhället har ingen aning om hur utbrett, hur grovt och hur många liv som blivit och blir förstörda.Att bara kunna få kontakt med någon som förklarar hur man blivit ansatt och kanske varför har för många av oss varit till mycket stor hjälp
  Tack!

  Thony

    [CITERA]

 • 2015-05-26 kl. 20:03
  Permalänk

  Näthatad:
  I folkets intresse är en oerhört viktig kanal för oss som blivit näthatade. Samhället har ingen aning om hur utbrett, hur grovt och hur många liv som blivit och blir förstörda.Att bara kunna få kontakt med någon som förklarar hur man blivit ansatt och kanske varför har för många av oss varit till mycket stor hjälp
  Tack!

  Thony

  Tack, det värmde!

  Du har helt rätt i att de som blivit näthatade måste se att de inte är ensamma, det finns de som bryr sig.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer