Kostnaden att slåss mot näthatet

Hänga ut

Nu skall en dåren “hänga ut” mig och min familj. Till och med mina grannar skall hängas ut. Problemet är bara att han hämtar uppgifterna från andra sajter, bla en skämtsajt, där de gissat eller skojat ihop det mesta. Därför är 99% helt fel. Det som stämmer finns redan på nätet på flera platser. Syftet är att stoppa denna nättidning, dvs att hindra oss från att ha yttrandefrihet. Vi, främst min dotter, är redan uthängd över hela världen. Bara på Flashback finns runt 10.000 inlägg som handlar om henne. Dåren tror alltså att detta skulle tillföra något!

Vi vet vem det är

Vi vet vem du är och kommer att vidtaga åtgärder framöver. Du kan säga att du bor i vilket land som helst, det hjälper inte. Polisen kommer bara att lägga ner en eventuell utredning i brist på bevis. Vi däremot lägger aldrig ner något!

En mycket sjuk person

Vi kan konstatera att detta är en mycket sjuk person som ger sig på oskyldiga när de vill straffa redaktören för denna tidning. Det kan jämföras med en våldsverkare som blir galen och vill misshandla en man han retar sig på och går fram och sopar till den försvarslösa kvinnan. Jävligt tufft, eller hur? Vem blir förvånad? Det är exakt så fega dårarna på Flashback är.

Några kommentarer

Helena friades i Tingsrätten för allt utom griftefridsbrott där de menar att hon olovligen transporterat skelettdelar. Hovrätten friade henne helt. Det som denna dåre hämtat från en skämtsajt stämmer alltså inte.

Vi är inte anonyma

Vi ser det som ett värde i sig att inte vara anonyma, det ger respekt som exempelvis kan visa sig genom att de skiträdda dårarna vill hänga ut oss. Till vilken nytta skall vi hängas ut som är uthängda i hela världen? Det är ungefär som att fylla havet med vatten ur en vattenpöl.

Kommentaren

Jag har kortat ner kommentaren en hel del. Har också vidtagit åtgärder så att denna kommentator raderas när de postas.

Witherspoon
medsinsked@hotmail.com
62.210.170.27

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett utdrag:
Detta kommer att spridas.

0x2 FAMILJ

Fru>

Namn: ***** *********
Bilder på henne:
http://i.gyazo.com/f0909d8f7c5321601vdfrcf065ca7646cf8edwdff.png
http://i.imgbox.com/acnMfXDEdefgbfdergder.jpg

Personnummer: ********-****
Född: 19**-**-**
Ålder: ** år

Dotter>

Namn: ****** *************
Användarnamn: *********, ***************, ***********
Personnummer: ************-*********
Gammal adress: Kosmosgatan, Bergsjön

Gammal epost:

********@gmail.com
************@gmail.com
***************@gmail.com

Hennes dom om brott mot griftefridslagen och vapenbrott: https://hantisverige.files.wordpress.com/2013/10/helena-dom.pdf

Citat från domen:
”Även när det gäller åklagarens påstående om att Helena *************** använt skelettdelar i samband med ********** aktiviteter (första meningen i andra stycket i åtalet) ansluter sig hovrätten till tingsrättens bedömning.”

Hon har alltså, enligt både tingsrätten och hovrätten, *** **** **** *****.

 

K**t K******n och Sk********an avslöjade
http://************************.com

 

x

Fa’n sådana dårar det finns

 

redaktorglas /Redaktören

 

Träffar: 3

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2015-03-29 kl. 20:52
  Permalänk

  Jävligt bra och informativ webbplats ni bedriver. Det är ingen som tagit steget ut och gjort något liknande tidigare tror jag!

  Får ni som ni vill och stänger ner Forumet Flashback, vad tror ni kommer hända då? Användarna kommer givetvis ta sig till något annat forum och fortsätta sin verksamhet där, hur bryter man ner näthatet till grunden anser ni?

    [CITERA]

 • 2015-03-29 kl. 22:09
  Permalänk

  Kicker:
  Jävligt bra och informativ webbplats ni bedriver. Det är ingen som tagit steget ut och gjort något liknande tidigare tror jag!

  Får ni som ni vill och stänger ner Forumet Flashback, vad tror ni kommer hända då? Användarna kommer givetvis ta sig till något annat forum och fortsätta sin verksamhet där, hur bryter man ner näthatet till grunden anser ni?

  Vårt mål är inte att stänga ner Flashback, vårt mål är att stävja näthatet.
  Eftersom det är omöjligt för myndigheterna att stävja näthat därför att näthatarna ofta är anonyma måste ett nytt grepp till. Det som behövs för att sätta stopp för näthat är en enda ny lag som ger myndigheter rätt att beivra ägarna till forum som tillåter näthat i den form som kränker andra människor. Om även de är anonyma måste denna nya lag ge myndigheter rätt att stänga ner sajten alternativt gå in och radera det som är kränkande. Om sajten ligger i annat land som struntar i folks väl och ve skall våra myndigheter få rätten att blockera sajten alternativt hacka sig in och stänga den.
  Flera läsare reagerar säker på att myndigheter skall få hacka sig in för att rädda folk från kränkningar men exakt det är tillåtet i den verkliga verkligheten då myndigheter har rätt att ta sig igenom låsta dörrar med våld eller ta sig in i serverhallar och helt sonika dra ur sladden och ta med sig en server utan att fråga ägaren till serverhallen. Inget konstigt alls alltså att hacka sig in.

    [CITERA]

 • 2015-03-29 kl. 23:07
  Permalänk

  Det kan vara en bra strategi, håller jag med om. Tillgången till internet kanske skulle behöva regleras också vad anser ni om det? Går att koppla upp sig via grannes olåsta wifi e t c eller kanske via tåg eller bibliotek eller andra öppna anslutningar utan att man riskerar att någonting, och sprida olämpligheter. Inte helt lätt att förändra internet kulturen men det kanske går om man verkligen vill… frågan är om politikerna verkligen vill prioritera detta.

    [CITERA]

 • 2015-03-29 kl. 23:24
  Permalänk

  Kicker:
  Det kan vara en bra strategi, håller jag med om. Tillgången till internet kanske skulle behöva regleras också vad anser ni om det? Går att koppla upp sig via grannes olåsta wifi e t c eller kanske via tåg eller bibliotek eller andra öppna anslutningar utan att man riskerar att någonting, och sprida olämpligheter. Inte helt lätt att förändra internet kulturen men det kanske går om man verkligen vill… frågan är om politikerna verkligen vill prioritera detta.

  Man måste förändra synen på hur man sätter fast nätbrottslingar. Det har nu i två-tre decennier visat sig att det inte går låsa någon vid ett ip-nr eller till en dator. Det gäller att binda en fysisk person till en användare eller händelse. Det finns olika tekniker för detta men framförallt tiden. Våra myndigheter som utreder nätbrott måste ta god tid på sig och vara tålmodig för rätt som det är sitter de där med beviset.

  Om man jobbar så spelar det ingen roll om nätbrottslingen surfar från tåg, grannas wifi, kontankort, Proxy, vpn eller något annat.

    [CITERA]

 • 2015-03-30 kl. 13:52
  Permalänk

  Vad är det för ena jävla idiot som vill hänga ut hjältarna som slåss mot hatet på nätet???

    [CITERA]

 • 2015-03-30 kl. 14:11
  Permalänk

  Väst Erås:
  Vad är det för ena jävla idiot som vill hänga ut hjältarna som slåss mot hatet på nätet???

  Det är en person som inte går med på att det finns yttrandefrihet och som vill straffa dem som nyttjar denna yttrandefrihet! Denna dåre går ett steg längre och vill straffa också sådana som inte ens vet att denna nättidning existerar.
  En riktig jävla dåre, med andra ord. Sådant pack är inget att bry om, de är harmlösa fegisar!

    [CITERA]

 • 2015-04-07 kl. 00:29
  Permalänk

  Spåra IP
  Vi har sökt igenom våra databaser och konstaterar följande för
  IP-adressen 62.210.170.27.

  IP-adressen verkar höra hemma i Frankrike* Flagga.

  Man kan undra om användaren Whiterspoon använder någon form utav anonymitetstjänst eftersom IP-adressen verkade hemma höra i Frankrike?

    [CITERA]

 • 2015-04-07 kl. 00:31
  Permalänk

  IP-adressen 62.210.170.27.

  Man kan undra om användaren Witherspoon använder någon anonymitetstjänst eftersom IP-adressen hör hemma i Frankrike?

    [CITERA]

 • 2015-04-07 kl. 00:38
  Permalänk

  Det är ingen tvivel om att dåren försvarar näthatarforumet Flashback med både näbbar och klor, och om det kan vara H1 som är i farten igen eller något annat troll som häckar på Flashback som är i farten igen som vill hänga ut redaktörerna för denna nättidning som rättshaverister och psyksjuka idioter. Det är nog så som näthatarna på Flashback och andra sidor brukar göra

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer