taags

Uppgifter

Sundström

Flashback,

 

 

 

Träffar: 1

 •   
 •   
"Träffar:" "Facebook" och "Twitter" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2015-03-11 kl. 11:44
  Permalink

  Jag är själv givetvis antirasist. Rasism är något av det fulaste som finns. Däremot tycker jag att Sveriges invandringspolitik och integrering borde fungera på ett annat sätt än idag. Man måste skilja helt på saklig invandringskritik och rasism.

  Thomas Lundström kommer aldrig att få någon makt i samhället men om han hade det skulle han tysta ANTIrasister. Förstår du min poäng? Låt rasisterna prata istället så drar de ner byxorna på sig själva. Du håller troligen inte med om detta men det är min ståndpunkt. Åtminstone din dotter säger att hon “verkligen inte är vänster”. Jag gissar att hon har åsikter som är mer gångbara i USA än i Sverige. Det är bara en gissning men mina gissningar brukar vara rätt. I USA får rasisterna prata på och SJÄLVA visa vilka idioter de är utan några trolljägare. I USA är rasisterna procentuellt sett färre än i Sverige. Jänkarnas metod verkar effektiv. De är inte världens starkaste nation för inte. Men som sagts tidigare så gör ni som ni vill.

    [CITERA]

 • 2015-03-11 kl. 11:56
  Permalink

  Skeptisk:
  Jag är själv givetvis antirasist. Rasism är något av det fulaste som finns. Däremot tycker jag att Sveriges invandringspolitik och integrering borde fungera på ett annat sätt än idag. Man måste skilja helt på saklig invandringskritik och rasism.

  Thomas Lundström kommer aldrig att få någon makt i samhället men om han hade det skulle han tysta ANTIrasister. Förstår du min poäng? Låt rasisterna prata istället så drar de ner byxorna på sig själva. Du håller troligen inte med om detta men det är min ståndpunkt. Åtminstone din dotter säger att hon ”verkligen inte är vänster”. Jag gissar att hon har åsikter som är mer gångbara i USA än i Sverige. Det är bara en gissning men mina gissningar brukar vara rätt. I USA får rasisterna prata på och SJÄLVA visa vilka idioter de är utan några trolljägare. I USA är rasisterna procentuellt sett färre än i Sverige. Jänkarnas metod verkar effektiv. De är inte världens starkaste nation för inte. Men som sagts tidigare så gör ni som ni vill.

  Till din förvåning: Vi håller med!
  Min dotter är Libertarian med fokus på människans rätt till full intrigitet.

    [CITERA]

 • 2015-03-11 kl. 16:33
  Permalink

  Kan du inte hänga ut pensionären i Hu****ge?

    [CITERA]

 • 2015-03-11 kl. 17:13
  Permalink

  Joel:
  Kan du inte hänga ut pensionären i Hu****ge?

  Nej, vi hänger inte ut någon även om de andra hänger ut oss. Vi vill visa att vi är goda människor. Däremot presenterar vi olika användare då och då. Den du skriver om är redan presenterad.

    [CITERA]

 • 2015-03-14 kl. 12:25
  Permalink

  Jag skrev ett långt inlägg som försvann genom ett tekniskt fel. Så här kommer en starkt förkortad variant.

  Jag ser inte det goda i att nämna eller “presentera” någon som Grillo, Evilhoney, Quarrel, AdolfHilter, Hamilkar eller Qrisse. Din besatthet vid att Hamilkar formellt inte är professor längre tyder mer på avundsjuka. Tyvärr. Det är bara juridiskt som Hamilkar inte får kalla sig professor. Men ska man gå strikt efter juridik är det olagligt att ett barn köper en liter mjölk på ICA utan en skriven fullmakt från sin målsman. Hamilkar har dessutom minst en gång FÖRSVARAT din dotter. Det är kontraproduktivt att ge sig på honom. Helt och hållet. Qrisse är enligt folk som känner honom en jättesnäll människa. Han är den enda av de uppräknade som har lämnat Flashback. Kontraproduktivt igen. Givetvis får du tycka tvärtom och gör det nog också.

    [CITERA]

 • 2015-03-14 kl. 13:07
  Permalink

  Skeptisk:
  Jag skrev ett långt inlägg som försvann genom ett tekniskt fel. Så här kommer en starkt förkortad variant.

  Jag ser inte det goda i att nämna eller ”presentera” någon som Grillo, Evilhoney, Quarrel, AdolfHilter, Hamilkar eller Qrisse. Din besatthet vid att Hamilkar formellt inte är professor längre tyder mer på avundsjuka. Tyvärr. Det är bara juridiskt som Hamilkar inte får kalla sig professor. Men ska man gå strikt efter juridik är det olagligt att ett barn köper en liter mjölk på ICA utan en skriven fullmakt från sin målsman. Hamilkar har dessutom minst en gång FÖRSVARAT din dotter. Det är kontraproduktivt att ge sig på honom. Helt och hållet. Qrisse är enligt folk som känner honom en jättesnäll människa. Han är den enda av de uppräknade som har lämnat Flashback. Kontraproduktivt igen. Givetvis får du tycka tvärtom och gör det nog också.

  Hamilkar är numer professor. Avundsjuka är förmodligen det sista jag är, speciellt på en professorstitel.
  Vi har flera gånger skrivit att Hamilkar varit bra mot min dotter. Hon har också talat med Hamilkar personligen i flera timmar.

  Vår sak handlar inte om någon varit bra mot oss eller inte, det handlar om vad Flashback tjänar på dessa personer. Flashback är ett riktigt kriminellt hål på nätet. Men ju fler “bra” människor som hänger där ju mer acceptans får kriminaliteten. Det är den acceptansen vi motarbetar. Vi anser att kriminalitet ALDRIG skall accepteras av någon någonstans, det står vi för och det är vi stolta för.

    [CITERA]

 • 2015-03-14 kl. 16:44
  Permalink

  Gränsdragningsproblematiken skulle bli oöverstiglig om man skulle ta bort allt som folk känner sig en smula ledsna i ögat för
  Ska man ta bort inlägg med grova påhopp?

  – Det är väldigt lätt att kasta ut barnet med badvattnet när man gör sådant.. Vi lever i en lättkränkt tidsålder, yttrandefriheten lever trångt där allt inte får sägas .

  Detta må låta lätt och ledigt ,men bakom vilar Myrdals tanke sätt syn. Noll empati för dödsoffer på FB. Men lättkränkt tidsålder sa du Jan låter som du inte är det?

  låt se 🙂 ulven i fåra kläder ödmjuk visuellt men med en syn på människor som kommer visa sig snart. ledsna i ögat menar du alla dina offer då du valt att inte ta bort trådar som dödat? professor? men bra att du inte är lättkränkt :-)) var håller du hus ? :-)) känsligt ? tidsålder av grupperingar av gott och ont, du glömde det.

  din syn på funktionshinder ad/hd vittnar om din syn på vad-vem du är. Lättkränkt förnedrad lär dig skillnaden. Du behöver det är vad jag tror. HOPPAS DU TRIVS I DITT SÄLSKAP.DE SOM ÄGER DITT BOENDE VAKNAR SNART. LEDSEN I ÖGAT BLOTTAD ENSAM PÅ GATAN BESPOTTAD ,PRECIS SOM DE SOM DÖTT PGA av FB. lät kränkt ledsen i ögat,??

  kom igen du fixar det du är ju legend (bara i ditt eget huvud)minns det .

  R
  ad acta- dura necessitas .

    [CITERA]

 • 2015-03-14 kl. 17:16
  Permalink

  Hur mång admin finns det idag på FB? jag gissar hm..60 st ,-)
  Förståeligt de vet att deras val att låta trådar som gjort skada över deras förstånd
  nu kommer tillbaka. resterande är jag svaga individer med för stort ego,liksom clownen ovan . snäll hm.. alla får ta sitt ansvar det handlar om medveten nonchalans
  av borttagning av trådar som ….efterbliven feg el ej. J¨. Axelsson manipulerar och bär skulden till GENOMTÄNKT urval av svaga människor som för stunden får känna sig viktiga. Thomas är en bra profil på användare -admin på FB. problemet är att sidan inte är borttagen. en sak i taget . Ang min gissning vem vet kanske jag har rätt ,men vad vet jag. FB har tagit sig friheter de ej kan pröjsa för det gäller personer som de borde lämnat utanför sina sjuka spekulationer. så`

  VÄLKOMMEN TILL MIG GÄRNA HEM INTE SVÅRT ATT TA REDA PÅ
  TA MED BLÖJOR OCH SYRGAS (TÄNKER PÅ THOMAS)

  Dessa personer står helt fullt på denna sida, intre.se
  Vill nämna det bara.

  R
  Z.C

    [CITERA]

 • 2015-03-14 kl. 17:33
  Permalink

  Hur mång admin finns det idag på FB? jag gissar hm..60 st ,-)

  118st är det!

    [CITERA]

 • 2015-03-14 kl. 17:57
  Permalink

  Aktiva…men jag gissar 😉
  noggrannhet är förvisso viktigt i sanerings frågor .

  2 u Kent
  Bravo!

    [CITERA]

 • 2015-03-15 kl. 14:32
  Permalink

  Vilket fegt kräk. Vågar inte ens stå för det han har sagt. Men på FB kan han vara verbal och agressiv med sina åsikter. Usch.. Bra att han försvinner från FB eller hoppas att han slutar använda FB iaf.

    [CITERA]

 • 2015-05-27 kl. 22:34
  Permalink

  Thomas Sundstrõm, Taags, I am big and I am black and I am ****** *** *************. You better start ******* behind you back……

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer