Researchgruppen, vänster och alla andra

Vänster höger eller vad fan som helst

Vi är ingen vänstergrupp. Punkt.
Det tål att upprepas då Flashbackarna ständigt buntar ihop allt de tycker är dåligt med “vänster”. Flashbackare är av sin natur svart-vita och dualistiska i sitt tänk, det vill säga att det kan bara finnas en fiende och alla kommer från samma håll.

Researchgruppen och våra mål

Vi samarbetar inte med Researchgruppen  men har haft kontakt med dem.  Deras uppgifter har aldrig varit till nytta för oss och uppgifterna vi tagit del av är rent av bristfälliga. Vi samarbetar inte med Researchgruppen eller någon annan grupp. Vi ogillar agenda-grävare då de på sin höjd kan gynna terrorn på Flashback medan vi anser att hela Flashback är ett hot emot samhället och den personliga integriteten. Att bara leta upp rasister eller bara antirasister är agendor vi inte ställer upp på. Vi vill dra masken av hela Flashback med vissa förbehåll. Vårt mål är Flashback, dess moderatorer och dess användare. Det vi fokuserar mest på är moderatorer men då spelar det ingen roll om denna är socialdemokrat, nazist, sverigedemokrat, man, kvinna eller ung alternativt gammal. Ja, vi gräver till och med fram de som Flashbackarna själva hatar, dvs de som är PK.

Vi står starkt stolta och rår oss själva

Vi känner oss starka nog att stå själva och jobba orubbligt mot våra mål. Vi är inte beroende av någon eller något. Vi lyssnar bara på oss själva och ingen annan kan påverka oss. Vi bryr oss inte om några politiska åsikter eller andra åsikter som cementerar fast friheten att välja det vi anser är bäst. Vi ser inga hinder på vägen och vi använder de verktyg som för stunden ger störst framgång. Vi skiter i vad andra kallar dessa verktyg, vi använder dem ändå.

Vi vet vad vi kan, vi vet vad vi vill och vi kommer att nå våra mål.

Det är med andra ord oss Flashback har stor anledning att ha respekt för då vi inte har något att förlora utan bara allt att vinna!

/Helena

 

Träffar: 5

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2015-03-14 kl. 12:29
  Permalänk

  Vet du vad? Det heter I-N-T-E-G-R-I-T-E-T. Det är inte dumt att kunna stava till det som man säger att hela denna nättidning kämpar för.

  Förlåt. Kunde inte låta bli. 😉

    [CITERA]

 • 2015-03-14 kl. 13:12
  Permalänk

  Skeptisk:
  Vet du vad? Det heter I-N-T-E-G-R-I-T-E-T. Det är inte dumt att kunna stava till det som man säger att hela denna nättidning kämpar för.

  Förlåt. Kunde inte låta bli. ;)

  Det är ok att påpeka felstavningar!
  Jag har extremt mycket att jobba med och skriver därmed väldigt fort. Det borde hjälpa att det finns en rättstavningskontroll men jag kollar inte alltid. I övrigt är det ok för mig om de som kommenterar stavar eller skriver fel ibland. Vi har bla utländska postare som använder Google att översätta till Svenska och vi tycker det är ok.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer