xxxxxx

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2015-03-10 kl. 00:03
  Permalink

  intressant hur ni nu presenterar folk som ni själva tycker är bra personer och som inte näthatar. får se hur detta utvecklas

    [CITERA]

 • 2015-03-10 kl. 00:08
  Permalink

  Näthataren:
  intressant hur ni nu presenterar folk som ni själva tycker är bra personer och som inte näthatar. får se hur detta utvecklas

  Bra skribenter ger legalitet åt Flashback och det är inte alls bra, inte alls.

    [CITERA]

 • 2015-03-10 kl. 00:42
  Permalink

  Snubben är mycket aktiv i krimtrådarna och hänvisar gärna till länkar på fupar och liknande. Helt klart bidrar han till ödeläggelsen av familjer.

    [CITERA]

 • 2015-03-10 kl. 09:40
  Permalink

  Det här var något av ett lågvattenmärke som bevisar att du naturligtvis inte är ett dugg bättre än det du hävdar ni ska bekämpa. Du är precis lika anonym och näthatar precis lika mycket som vilken som helst näthatare.

  Den här användaren är en bra och trevlig skribent på flashback. Dvs det enda den här eventuella uthängningen har resulterat i är att ni avslöjar er. Är det näthatet som är problemet eller är det det den anonyma fria diskussionen?

  Hur kan ‘bra skribenter ge legalitet åt flashback’? Ett av de märkligaste argumenten jag sett.

  Skämmes. Synd på en annars viktig blogg som fått åtminstone mig att tänka efter.

    [CITERA]

 • 2015-03-10 kl. 15:51
  Permalink

  Jag får för mig att Quarrel är ungefär som på avataren, alltså en riktig gentleman. Han är emot rasism. Han är egentligen en riktigt bra karl. Angående att hänga ut misstänkta eller dömda så vet du antagligen mycket väl att i USA hänger staten själv ut dessa. Nu bor vi i Sverige med andra lagar men det är alltså ingen universell sanning att det är fel att hänga ut grova brottslingar. Nu talar vi om mördare, våldtäktsmän och sådana.

  Fast detta är ju en av paradoxerna med de goda Flashbackarna. De ger indirekt draghjälp åt de verkliga hatarna. Men som jag skrev, ut med MrsMagoo. Jag vet vem hon är och nästan alla andra vet det också så det är ju ingen sensation, men där har du ju drottningen av näthatarna som du brukar säga. Gör ett riktigt grundligt jobb med henne!

    [CITERA]

 • 2015-03-10 kl. 17:15
  Permalink

  Skeptisk:
  Jag får för mig att Quarrel är ungefär som på avataren, alltså en riktig gentleman. Han är emot rasism. Han är egentligen en riktigt bra karl. Angående att hänga ut misstänkta eller dömda så vet du antagligen mycket väl att i USA hänger staten själv ut dessa. Nu bor vi i Sverige med andra lagar men det är alltså ingen universell sanning att det är fel att hänga ut grova brottslingar. Nu talar vi om mördare, våldtäktsmän och sådana.

  Fast detta är ju en av paradoxerna med de goda Flashbackarna. De ger indirekt draghjälp åt de verkliga hatarna. Men som jag skrev, ut med MrsMagoo. Jag vet vem hon är och nästan alla andra vet det också så det är ju ingen sensation, men där har du ju drottningen av näthatarna som du brukar säga. Gör ett riktigt grundligt jobb med henne!

  Vi hänger inte ut någon. ingen utom offentliga personer är sökbara.
  Vad det gäller MrsMagoo räcker det inte med att vi vet vem det är, det måste gå att bevisa också.

    [CITERA]

 • 2015-03-13 kl. 10:45
  Permalink

  Leo:
  Det här var något av ett lågvattenmärke som bevisar att du naturligtvis inte är ett dugg bättre än det du hävdar ni ska bekämpa. Du är precis lika anonym och näthatar precis lika mycket som vilken som helst näthatare.

  Hata på nätet kallas det för när man ger sig på andra människor och skriver klandervärt om dem eller liknande. Jag heter Kent Carlsson och är inte ett dugg anonym och sätter ett värde i att inte vara det. Jag vågar stå för vad jag säger!

  Den här användaren är en bra och trevlig skribent på flashback. Dvs det enda den här eventuella uthängningen har resulterat i är att ni avslöjar er. Är det näthatet som är problemet eller är det det den anonyma fria diskussionen?

  Ja, han skriver oftast vänligt och bra. Men han lägger upp FUP:ar och hänvisar till FUP:ar. Att göra en FUP tillgänglig för en var kan innebära förtal och att beskriva andra människor som klandervärda. FUP:ar är bensinen man kastar in i brasan så att det tar eld ordentligt. Han är vedervärdig som gör på detta sätt!

  Hur kan ‘bra skribenter ge legalitet åt flashback’? Ett av de märkligaste argumenten jag sett.

  Alla som skriver och formulerar sig bra ger legalitet åt rövhålet likaså alla trådar som handlar om vanliga ämnen. Flashback och dess anonyma användare har förstört liv, inte bara min dotters liv, utan flera andras liv och det kommer att fortsätta att förstöra liv om ingen gör något åt det. Om Quarrel var en god människa borde han hjälpa till att rädda de som ännu inte råkat ut för förtal. Men han väljer i stället att sprida FUP.ar och att deltaga i diskusioner där folk förtalas. Det kan jämföras med ett slagsmål mellan två personer där en av de som tittar på ger dem vapen de kan skada varandra med och heja på dem så att de inte slutar att slåss. Det han gör och flera andra “vänliga” personer gör är inget annat än vedervärdigt!!!

  Skämmes. Synd på en annars viktig blogg som fått åtminstone mig att tänka efter.

  Jag skämms inte, tvärt om jag är stolt för att vi fått sådan genomslag och det kommer mer av den varan.

    [CITERA]

 • 2015-03-13 kl. 10:55
  Permalink

  Piraten:
  Snubben är mycket aktiv i krimtrådarna och hänvisar gärna till länkar på fupar och liknande. Helt klart bidrar han till ödeläggelsen av familjer.

  Ja, exakt så ser vi det och därför är det viktigt att visa vilka de är.

    [CITERA]

 • 2015-03-14 kl. 17:26
  Permalink

  Stämmer utrycker sig mycket diplomatiskt och men har bara en sak i sinnet ruinera och aldrig låta folk få resa sig efter straff. Men han fattar nog snart 😉 för mellan rader ser man en sjukligt besatt människa, varför ? hm..:-)

  Tack denna sida växer dagligen Kolla Tidningar i Serbien återkommer med länk.

  Bra jobbat !

    [CITERA]

 • 2015-03-17 kl. 08:41
  Permalink

  Man bör jämföra Flashback med Hitlers Tredje rike. Alltså en minoritet av riktigt dåliga personer – fast de själva kanske trodde att de gjorde det rätta – stödda av en högljudd minoritet av folket styrde över majoriteten. Majoriteten var innerst inte ond men svag och lättlurad. De allierade bombade Dresden när Tredje riket redan var dödsdömt. De tog också jättestora landområden och gav till Polen och Ryssland. Många tyskar som inte var nazister led ohyggligt. Det var rätt att besegra nazisterna men fel att straffa tyskar som inte fattade bättre.

  Liknelsen är lite patetisk, eftersom Tyskland är Europas största land sett till befolkning och våldtäkt, mord och förluster av hem och egendom knappast går att jämföra med att presentera flashbackare och få dem att lämna forumet och flashback är man frivilligt medlem på men man föddes till tysk, men jag tror att ni förstår hur jag tänker. De riktigt dåliga på Flashback är admin själv, de flesta moderatorer och de medlemmar som verkligen stalkar och förföljer utanför själva nätet. Men vi verkar vara rätt överens om att just dessa ska vara det primära målet.

    [CITERA]

 • 2015-03-17 kl. 10:17
  Permalink

  Skeptisk:
  Man bör jämföra Flashback med Hitlers Tredje rike. Alltså en minoritet av riktigt dåliga personer – fast de själva kanske trodde att de gjorde det rätta – stödda av en högljudd minoritet av folket styrde över majoriteten. Majoriteten var innerst inte ond men svag och lättlurad. De allierade bombade Dresden när Tredje riket redan var dödsdömt. De tog också jättestora landområden och gav till Polen och Ryssland. Många tyskar som inte var nazister led ohyggligt. Det var rätt att besegra nazisterna men fel att straffa tyskar som inte fattade bättre.

  Liknelsen är lite patetisk, eftersom Tyskland är Europas största land sett till befolkning och våldtäkt, mord och förluster av hem och egendom knappast går att jämföra med att presentera flashbackare och få dem att lämna forumet och flashback är man frivilligt medlem på men man föddes till tysk, men jag tror att ni förstår hur jag tänker. De riktigt dåliga på Flashback är admin själv, de flesta moderatorer och de medlemmar som verkligen stalkar och förföljer utanför själva nätet. Men vi verkar vara rätt överens om att just dessa ska vara det primära målet.

  Ja, vi är överens!
  Märk väl, Tysklands förmåga till krig berodde uteslutande på Tyska folkets vilja att kriga. Utan den viljan skulle snart Tyskland förlora. Under fem år försökte man vinna mot Tyskland i regelrätt strider från västsidan. De misslyckades med det så det som återstod var att stoppa Tyska folkets krigsvilja. Det kan bara göras genom att bomba civila mål. På så sätt förstördes stad efter stad tills folket började ge upp. Det är mycket illa att göra så men det var nödvändigt för att spara liv framöver.
  Sovjet gjorde inte så. De valde att strida man mot man i regelrätt slag mot Tysklands militärapparat. Sovjet sparade på så vis tyska liv men förlorade oerhört på det i egna förluster.

  Vi är svaga i jämförelse med Flashback, det kan jämföras med att kommunen Lerum går till anfall mot Tyska krigsapparaten. Utgången är självklar i en sådan kraftmätning men Lerum gör det de måste göra för att vinna kriget. De bombar civila mål i Tyskland gång på gång för att undergräva försvarsviljan. Omskrivet måste vi ge oss på alla mål på Flashback för att undergräva viljan att vara där. Till detta måste vi använda list och våra färdigheter. Vi kommer förmodligen aldrig att lyckas “besegra” Flashback men möjligen kommer vi att kunna tvinga dem att ändra inriktning en smula. Vi kan också “ge oss på” ägaren och styrelsetoppen i snabba tysta anfall. Slår vi bort grunden faller skrytbygget till marken. Vi tänker också alliera oss med starkare makter för att jämställa oddsen. Detta pågår just nu….

    [CITERA]

 • 2015-03-17 kl. 21:52
  Permalink

  Det är därför som Robert Aschberg och Trolljägarna bord knacka dörr hos Jan Axelsson som driver och äger forumet, samt att Trolljägarna borde även knacka dörr hos de moderatorer, och medlemmar på Flashback som ägnar sig åt att smutskasta, trakassera, förfölja och hota folk stup i kvarten . Flashback är rena trollnästet. Trolljägarna borde knacka dörr hos medlemmen Quarrel.

    [CITERA]

 • 2015-08-17 kl. 21:05
  Permalink

  Nytt nick nu, postar med nicket XeniaOnatopp i krimtrådar, fup och domar låter han nicket kolportoren sköta, kan ju vara praktiskt att dela på jobbet så att säga, men det är samma person bakom alla tre. 🙂

    [CITERA]

 • 2015-08-17 kl. 21:28
  Permalink

  asartoth:
  Nytt nick nu, postar med nicket XeniaOnatopp i krimtrådar, fup och domar låter han nicket kolportoren sköta, kan ju vara praktiskt att dela på jobbet så att säga, men det är samma person bakom alla tre. :)

  De flesta vi hanterat på något sätt har slutat posta. De nick du visar kände vi till sedan en tid. Tack för meddelandet! Meddelandet har plockats ut ur nättidningen och går inte att hitta för utomstående.

    [CITERA]

 • 2015-08-17 kl. 21:42
  Permalink

  Men han har ju knappast slutat posta, tvärtom han postar lika friskt och spekulerar vilt nu när han känner sig anonym igen över 3000 poster sedan i Mars med nya nicket, lika spekulativ som han var i tråden om Marina Johansson i Spekeröd eller i tråden om Bangsuan (Bodentråden), vad sägs om en liten refresh på personen?

    [CITERA]

 • 2015-08-18 kl. 01:12
  Permalink

  asartoth:
  Men han har ju knappast slutat posta, tvärtom han postar lika friskt och spekulerar vilt nu när han känner sig anonym igen över 3000 poster sedan i Mars med nya nicket, lika spekulativ som han var i tråden om Marina Johansson i Spekeröd eller i tråden om Bangsuan (Bodentråden), vad sägs om en liten refresh på personen?

  Om vi skall presentera hans nya alias måste vi leta upp hållbara bevis. Just nu har jag inte tid med det.

    [CITERA]

 • 2015-08-24 kl. 23:16
  Permalink

  Lustigt att XeniaOnatopp och quarell skriver i samma trådar, även i inlägg efter varandra. I gamla trådar dessutom. Vad är oddset för det. Även använder samma ordval som inte är så vanligt förekommande “Jag tror att månen är en grön ost”.. Bägge ogillar SD och rasister. Snacka om uppenbart,att Quarell växlar konto.

    [CITERA]

 • 2015-08-25 kl. 01:21
  Permalink

  nosse:
  Lustigt att XeniaOnatopp och quarell skriver i samma trådar, även i inlägg efter varandra. I gamla trådar dessutom. Vad är oddset för det. Även använder samma ordval som inte är så vanligt förekommande ”Jag tror att månen är en grön ost”.. Bägge ogillar SD och rasister. Snacka om uppenbart,att Quarell växlar konto.

  Ja, det tycks vara så.
  För vår del har vi stora krav på bevisning innan vi kan säga hur det ligger till.

    [CITERA]

 • 2015-09-28 kl. 19:43
  Permalink

  Jag misstänker att Quarrel/XeniaOnatopp även skriver under nicket nopomil. Samma åsikter, samma sätt att utrycka sig och många snarlika formuleringar…

    [CITERA]

 • 2015-09-28 kl. 21:39
  Permalink

  Anonymously:
  Jag misstänker att Quarrel/XeniaOnatopp även skriver under nicket nopomil. Samma åsikter, samma sätt att utrycka sig och många snarlika formuleringar…

  TACK!

  Jag skall undersöka saken när jag får lite tid.

    [CITERA]

 • 2015-10-04 kl. 09:34
  Permalink

  Tveksamt att nopomoil är samma person som Quarrel/xeniaonatop. Språkbruket är lite för avvikande. Dock är nopomil extremt kränkande och otrevlig mot såväl allmänhet, samhälle samt mot övriga postate.

  Quarrel/Xeniaonatop är dock oslagbar i sitt sätt att kränka och nedvärdera på ett passivaggresivt sätt samt hänger ut och anklagar folk på ett diffust, men ändå mycket tydligt, sätt utan grund och utan att någonsin stå upp för sin verkliga åsikt. “Vad jag tror saknar betydelse” återkommer ofta.

  Hoppas du kan få tid och möjlighet att med säkerhet bevisa att Q och X är samma person (vilket det inte råder någon som helst tvivel om)

    [CITERA]

 • 2015-10-04 kl. 10:49
  Permalink

  sleepy:
  Tveksamt att nopomoil är samma person som Quarrel/xeniaonatop. Språkbruket är lite för avvikande. Dock är nopomil extremt kränkande och otrevlig mot såväl allmänhet, samhälle samt mot övriga postate.

  Quarrel/Xeniaonatop är dock oslagbar i sitt sätt att kränka och nedvärdera på ett passivaggresivt sätt samt hänger utoch anklagar folk på ett diffust, men ändå mycket tydligt, sätt utan grund och utan att någonsin stå upp för sin verkliga åsikt. ”Vad jag tror saknar betydelse” återkommer ofta.

  Hoppas du kan få tid och möjlighet att med säkerhet bevisa att Q och X är samma person (vilket det inte råder någon som helst tvivel om)

  Jo, ingen skall pekas ut innan man vet med säkerhet.
  Jag har väldigt lite tid just nu men vi får se lite längre fram.

    [CITERA]

 • 2015-10-12 kl. 00:21
  Permalink

  Nopomil kan inte vara samma som Quarell/Xeniaonatopp, för då diskuterar han mot sig själv i flera inlägg. Så otroligt korkad kan han inte vara.

    [CITERA]

 • 2015-10-12 kl. 02:56
  Permalink

  nosse:
  Nopomil kan inte vara samma som Quarell/Xeniaonatopp, för då diskuterar han mot sig själv i flera inlägg. Så otroligt korkad kan han inte vara.

  Tack för iakttagelsen!

    [CITERA]

 • 2015-11-03 kl. 13:09
  Permalink

  Får känslan att Nopomil är ett extrakonto för Fnurra-På-Tråden.

    [CITERA]

 • 2015-11-03 kl. 16:09
  Permalink

  Göran Steen:
  Får känslan att Nopomil är ett extrakonto för Fnurra-På-Tråden.

  Kan vara så!
  Vi har hittat användare som har minst 500 konton på Flashback borträknat de som har autmatreggat tusentals konton.

    [CITERA]

 • 2015-11-05 kl. 01:15
  Permalink

  Av ren nyfikenhet, hur får ni reda på att en användare har 500 konton? Och ju Xo är ett jävla troll.

    [CITERA]

 • 2015-11-05 kl. 01:35
  Permalink

  Mupp:
  Av ren nyfikenhet, hur får ni reda på att en användare har 500 konton? Och ju Xo är ett jävla troll.

  Av en moderator vi känner. Det är också allmänt känt i våra kretsar att en enda person har upp mot 500 konton på Flashback men också flera tusen konton om alla forum räknas in.

    [CITERA]

 • 2015-12-30 kl. 13:17
  Permalink

  Nopomil är troligen samma person som Fagro/lagro. Dom skriver på samma sätt, och i samma trådar. Och har alla samma förakt mot Polisen och militären. Upprepar gärna samma sörja dom skriver, gärna flera inlägg efter varandra. Inloggade ungefär samtidigt på dygnen. Klagar ständigt på rasism. Nu när Fagro är avstängd så kör Nopomil på i samma takt. Så det är uppenbart att Nopomil/Fagro/lagro är samma person.

    [CITERA]

 • 2015-12-30 kl. 16:34
  Permalink

  nikkke:
  Nopomil är troligen samma person som Fagro/lagro. Dom skriver på samma sätt, och i samma trådar. Och har alla samma förakt mot Polisen och militären. Upprepar gärna samma sörja dom skriver, gärna flera inlägg efter varandra. Inloggade ungefär samtidigt på dygnen. Klagar ständigt på rasism. Nu när Fagro är avstängd så kör Nopomil på i samma takt. Så det är uppenbart att Nopomil/Fagro/lagro är samma person.

  Tack!
  Det skall noteras och undersökas.

    [CITERA]

 • 2016-01-25 kl. 01:53
  Permalink

  Quarell/XeniaOnatopp/Göran Steen drar sig inte för att kränka Lisa Holms minne och hennes familj, genom att propagera för att Lisa skulle ha begått självmord!
  https://www.flashback.org/sp56030654

  Perverst, är ordet.

    [CITERA]

 • 2016-01-26 kl. 02:08
  Permalink

  Carl Carlsson:
  Quarell/XeniaOnatopp/Göran Steen drar sig inte för att kränka Lisa Holms minne och hennes familj, genom att propagera för att Lisa skulle ha begått självmord!
  https://www.flashback.org/sp56030654

  Perverst, är ordet.

  Det jag reagerade på är att denne användare har postat mer än 8400 poster på bara 10 månader. Det gör 840 i månaden eller ca 27 poster per dygn i 10 månader i sträck. Vem det än är kan snubben inte har något eget liv. Det är Perverst!

    [CITERA]

 • 2016-01-27 kl. 13:05
  Permalink

  Redaktören: Det jag reagerade på är att denne användare har postat mer än 8400 poster på bara 10 månader. Det gör 840 i månaden eller ca 27 poster per dygn i 10 månader i sträck. Vem det än är kan snubben inte har något eget liv. Det är Perverst!

  Ja, denna vuxna man bor helt klart på Flashback och lever helt för att driva teser som han vet irriterar andra. [En mening raderad, kan utgöra förtal/Redaktören]

    [CITERA]

 • 2016-01-28 kl. 23:41
  Permalink

  Om Quarrell startat flera multipla trollkonton på Flashback så har hen gjort det i syfte att backa upp sin diskussion.

    [CITERA]

 • 2016-01-29 kl. 18:06
  Permalink

  Spion:
  Om Quarrell startat flera multipla trollkonton på Flashback så har hen gjort det i syfte att backa upp sin diskussion.

  Användaren Ruggedo tillhör säkert XeniaOnatopp, eftersom denna hela tiden försöker dra igång de diskussioner som XO vill ha.

  Näthat, är ju temat på denna hemsida och det som XeniaOnatopp/Quarell gör, bör faktiskt klassas som just det, även om det handlar om en udda variant. Alltså eftersom han drivs av ett begäret att ständigt driva en ståndpunkt som skiljer sig från majoritetens, skändar han utan att tveka Lisas minne och hennes familj genom att hävda att och detaljerat beskriva hur Lisa skulle tagit livet av sig inne i ladan på Blomberg. Det är inte vackert alls.

    [CITERA]

 • 2016-02-02 kl. 15:43
  Permalink

  Det jävligaste är att moderatorerna verkar hålla honom om ryggen och låter honom hållas med sitt vedervärdiga spekulerande om att Lisa har begått självmord. Pinsam och uppmärksamhetssökande typ som tydligen sitter på Flashback mer eller mindre dygnet runt för att kränka och förtala ett mordoffer och hennes familj. Finns det inga lagar om vad man får skriva på nätet?

    [CITERA]

 • 2016-02-02 kl. 20:57
  Permalink

  AntiQuarrel:
  Det jävligaste är att moderatorerna verkar hålla honom om ryggen och låter honom hållas med sitt vedervärdiga spekulerande om att Lisa har begått självmord. Pinsam och uppmärksamhetssökande typ som tydligen sitter på Flashback mer eller mindre dygnet runt för att kränka och förtala ett mordoffer och hennes familj. Finns det inga lagar om vad man får skriva på nätet?

  Jag håller med dig att det är för jävligt med sådana personer.

  Det finns förtalslagar men de är konstruerade så man måste själv driva ett mål mot den som förtalat. Det kan bli väldigt dyrt om man inte väljer ett “småmål” (= “Förenklat tvistemål”). Om man väljer “småmål” måste man i stället vara insatt i juridiken. Det största problemet är dock att bevisa vem den anonyma användaren är. Alltså, i princip finns det inga sådana lagar i Sverige och det händer inget förrän någon tar saken i egna händer och slår ihjäl en näthatare.

    [CITERA]

 • 2016-02-15 kl. 01:34
  Permalink

  Carl Carlsson:
  Fast vi vet att Steen är XeniaOnatopp (och Quarrel.)
  En användare hade Steens porträtt som avatar i en diskussion med XeniaOnatopp och blev efter detta avstängd för “Hot och personangrepp” och avataren avlägsnades av FB:s tekniker. Detta porträtt, på sidan 8, alltså:
  https://www.socialdemokraterna.se/upload/webbforalla/ak/botkyrka/dokument/bt0604.pdf

  Ja, det var ju ett säker kvitto!

  Jag får tacka för infon!!

    [CITERA]

 • 2016-04-02 kl. 13:12
  Permalink

  Nu blev Quarell/Xeniaonatopp avstängda precis samtidigt, samma klocklag. Är nu spikat att dom har samma konton. Dom skrev i samma tråd boden fallet, och man får inte göra så man drar fördel av sin åsikt med hjälp av sitt ena trollkonto som var Xeniaonatopp i det här fallet. Så nu stängdes han av med sina två konton, med hänvisning till Regel 1.07 missbruk av multipla konton. Får hoppas på en permanent banning av denna herre nu. Regel 1.07 dyker oftast inte upp så man kan se hur länge han blev avstängd. Men gissar det blir bara 1 vecka, då han är favorit bland moderatorerna..

    [CITERA]

 • 2016-04-02 kl. 16:47
  Permalink

  henke:
  Nu blev Quarell/Xeniaonatopp avstängda precis samtidigt, samma klocklag. Är nu spikat att dom har samma konton. Dom skrev i samma tråd boden fallet, och man får inte göra så man drar fördel av sin åsikt med hjälp av sitt ena trollkonto som var Xeniaonatopp i det här fallet. Så nu stängdes han av med sina två konton, med hänvisning till Regel 1.07 missbruk av multipla konton. Får hoppas på en permanent banning av denna herre nu. Regel 1.07 dyker oftast inte upp så man kan se hur länge han blev avstängd. Men gissar det blir bara 1 vecka, då han är favorit bland moderatorerna..

  Ja, det kan sägas vara ett bra bevis på att det är samma herre. En liten rättelse bara: Du skriver “Quarell” men det skall vara “Quarrel”

    [CITERA]

 • 2016-04-03 kl. 23:12
  Permalink

  Botkyrka

  henke:
  Nu blev Quarell/Xeniaonatopp avstängda precis samtidigt, samma klocklag. Är nu spikat att dom har samma konton. Dom skrev i samma tråd boden fallet, och man får inte göra så man drar fördel av sin åsikt med hjälp av sitt ena trollkonto som var Xeniaonatopp i det här fallet. Så nu stängdes han av med sina två konton, med hänvisning till Regel 1.07 missbruk av multipla konton. Får hoppas på en permanent banning av denna herre nu. Regel 1.07 dyker oftast inte upp så man kan se hur länge han blev avstängd. Men gissar det blir bara 1 vecka, då han är favorit bland moderatorerna..

  Fast XO var avstängd en månad under nov/dec och borde således få minst sex månader nu.

    [CITERA]

 • 2016-04-03 kl. 23:17
  Permalink

  Anonymously:
  Jag misstänker att Quarrel/XeniaOnatopp även skriver under nicket nopomil. Samma åsikter, samma sätt att utrycka sig och många snarlika formuleringar…

  Inte samma person. Däremot bör oddsen vara rätt låga på att megapostaren Bogomil och nopomil är samma användare. Postar i olika forum, men förutom att ha liknande namn driver de sina medpostare till vansinne och irritation med rent kräkande (brottsforumet) eller obegripliga (religionsforumet) resonemang.

    [CITERA]

 • 2016-04-04 kl. 00:57
  Permalink

  Redaktören: Ja, det kan sägas vara ett bra bevis på att det är samma herre. En liten rättelse bara: Du skriver ”Quarell” men det skall vara ”Quarrel”

  Vad jag kan se var Xeniaonatopp avstängd en vecka i början av maj 2015 och en månad i november 2015. Det betyder att han bör vara borta i sex månader nu…

    [CITERA]

 • 2016-04-04 kl. 03:38
  Permalink

  sleepy: Vad jag kan se var Xeniaonatopp avstängd en vecka i början av maj 2015 och en månad i november 2015. Det betyder att han bör vara borta i sex månader nu…

  Låter rimligt! Märkligt att de inte annonserat ut avstängningarna…

    [CITERA]

 • 2016-04-13 kl. 22:13
  Permalink

  Det är sex månader . Finns att läsa här .
  https://www.flashback.org/t2707714 .
  Egentligen borde ju en sån här person bannlysas på livstid naturligtvis .
  Men eftersom Flashback är måna om många postningar så låter
  man dåren hållas med sitt vedervärdiga ältande om saker som bara existerar
  i hans egen hjärna .

    [CITERA]

 • 2016-05-19 kl. 20:30
  Permalink

  Med all denna information ni har om honom
  : varför kontaktar ni inte partiet han representerar? Om de visste borde de inte kunna låta honom fortsätta. Möjligtvis att Flashback ser genom fingrarna av reklamintäktmässiga skäl, men ett politiskt parti är nåt helt annat! Rör om i grytan!

    [CITERA]

 • 2016-05-19 kl. 21:53
  Permalink

  LBA:
  Med all denna information ni har om honom
  : varför kontaktar ni inte partiet han representerar? Om de visste borde de inte kunna låta honom fortsätta. Möjligtvis att Flashback ser genom fingrarna av reklamintäktmässiga skäl, men ett politiskt parti är nåt helt annat! Rör om i grytan!

  Vi vidtar åtgärder men vi jobbar långsiktigt och säger oftast inte vad vi gör.
  Vad det gäller att kontakta partiet finns det två problem:

  1. Vi jobbar inte så
  2. Är han fortfarande aktiv i partiet

  Punkt 1. Att meddela partiet, arbetsplatsen, frun eller grannar och liknande är kontraproduktivt. Det skapar lite skvalleragenda av det hela och får oss att liknas vid bråkmakare. Vi är inga bråkmakare.
  Det som kan komma för hans del och flera andra kommer att få de flesta att sluta med dumsnut-jobbet på Flashback som ställer till det för de riktiga snutarna.

    [CITERA]

 • 2016-05-21 kl. 19:33
  Permalink

  Då bör ni ta kontakt med Bahnhof internet och telefon AB i Stockholm som låter
  Flashback hyra en plats på deras serverhotell om att stänga ner Flashback från deras server

    [CITERA]

 • 2016-05-21 kl. 21:11
  Permalink

  Spion:
  Då bör ni ta kontakt med Bahnhof internet och telefon AB i Stockholm som låter
  Flashback hyra en plats på deras serverhotell om att stänga ner Flashback från deras server

  Bahnhofs VD, Jon Karlung, är god vän sedan barnsben med Jan Axelsson. Han kommer att försvara Flashback in i döden.

    [CITERA]

 • 2016-09-27 kl. 03:21
  Permalink

  Lyckligtvis finns det människor som värnar om yttrandefriheten i Sverige.

    [CITERA]

 • 2016-09-27 kl. 11:13
  Permalink

  Jakob:
  Lyckligtvis finns det människor som värnar om yttrandefriheten i Sverige.

  Ja, men det innebär inte att man skall yttra sig på ett sätt som förstör andras liv.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer