Vi har en maillista

Många användare är det

Vi har en lista på över 40.000 mejladresser från folk som reggat sig på Flashback. Det är ett utmärkt verktyg för att få fram anonyma användare på samma sajt. Själva användaren finns inte med i listan, bara mejladressen. Men det är ändå utmärkt då vi kan korsköra mot andra databaser vi har. Det är inte alls omöjligt att få fram några tusen Flashbackanvändare på detta vis.

Många har listan

Många har denna lista men få kan det vi kan. Bara det att ha programmeringskunskap i “huset” är en enorm tillgång. Medan andra sitter och “hand”-läser fixar vi detta med datorprogram.

Mycket jobb är det

Det kommer att vara en hel del arbete att genomföra en korskörning. Nytt datorprogram får bla utvecklas för uppgiften osv.

Mycket jobb har vi

Det största hindret vi har just nu är allt jobb vi försöker forcera igenom. Hinner typ bara en liten del av det vi vill.

Egentligen är det inte vi på tidningen som har mejllistan. Det är en anonym tipsare som har den och gör jobbet med listan. Vi tar däremot fram programvaran som kan gräva i den stora mejlmassan.

REDAKTIONEN

 

Träffar: 6

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2015-02-15 kl. 23:53
  Permalänk

  Häng ut asen! Total freedom of speech…

    [CITERA]

 • 2015-02-18 kl. 07:54
  Permalänk

  Egarth:
  Häng ut asen! Total freedom of speech…

  Ja, man tycker ju att “asen” redan gett oss tillstånd då de själva hänger ut eller deltar i uthängandet av helt oskyldiga. Så, ja, varför inte!

  Vi har redan några hundra vi kan hänga ut men än så länga har vi bara presenterat användare utan personuppgifter. Vi är nog för snälla börjar jag tro för inte fan är de snälla på Flashback. Har haft mycket att göra också så vår medarbetare som publicerar dem har inte hunnit det på ett tag.

    [CITERA]

 • 2015-02-18 kl. 18:49
  Permalänk

  Skulle vilja ha reda på vilka som gömmer sig under flashbackkontona
  Passacaglia, Dafuq, Pajter,som hängde ut mej våren2012 på en tråd på flashback kontot som kallar sig 770101-xxxx som reggade sig på Flashback 2011 och låg bakom tråden som svartmålade en kvinna hösten2011.
  samt reda på vem som ligger bakom kontot Untribium som hotade samma kvinnan den 22januari2012 inne på Flashback.

    [CITERA]

 • 2015-02-18 kl. 19:12
  Permalänk

  Spion: Passacaglia

  Listan innehåller bara mailkonton. Vi kan alltså ta reda på ungefär hälften av listans personer men vi kan inte koppla dem till en användare på Flashback.

  Jag har användarna noterade ifall vi får tid att gräva fram dem.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer