Flashback – Dödar folk men Jan Axelsson skyddas av samhället

Flashback hackade Orginal Gangsters

Alias på Flashback hackade “Original Gangsters” hemsida och kom åt ledaren Denho Acars mejl. Mejlen lades sedan helt ogenerat ut på Flashaback. Acar utfäste en belöning på en halv miljon till den som kunde komma med uppgifter som leder fram till den skyldige. De fick tydligen in tecken som tyder på att det var Jan Axelsson själv som var den skyldige, vilket verkar tveksamt.  Jan Axelsson förnekade dessa uppgifter och lade in om att få skyddade personuppgifter. Även hans fru och Flashbacks annonssäljare fick samma skydd.

Jan Axelsson driver Flashback själv

En vän till Jan Axelsson berättar till Aftonbladet att Jan Axelsson driver Flashback forum själv. Han skulle aldrig släppa den kontrollen trots allt prat om utländska ägare osv.

På Flashback får man mothugg

Jannes vän säger att det skrivs mycket grovt på Flashback men de får också mothugg och tycks mena att en balans uppnåtts. Det är ett generalfeltänk att en balans har uppnåtts för de som “hängs ut” blir sökbara för alltid och kan förhindras till arbete, bostad och mycket mer. Postarna på Flashback skriver mycket kränkande lögner om folk som alla kan ta del av och som många tror på. Det är alltså ingen tröst överhuvudtaget att det någon gång bjuds på motstånd. Undertecknad kan också säga att om den de skriver om är inne i tråden och bjuder motstånd bannas den användaren på livstid. Det är alltså inte bara så att de tillåter hatarna att skriva lögner om andra utan de förhindrar den de skriver om att försvara sig.

Janne solar sig i karibien medan moderatorerna jobbar gratis

Medan moderatorerna, helt gratis jobbar för Janne, är Janne ute och reser Jorden runt för de pengar moderatorterna jobbat ihop åt honom. I mina ögon verkar moderatorskåren antingen vara dubbelkorkade jubelidioter eller så är de av en ovanligt typ av självplågare.  Vem jobbar gratis åt någon som rullar in miljoner?
Under tiden Flashback växer i antal postningar ligger alltså Janne och solar på någon exotisk ö eller sitter i baren på ett kryssningsfartyg i varmare breddgrader. Kanske sitter han och räknar pengarna som han tjänat på att andra kränks i en omfattning som få kan ta till sig.

Skyddas av samhällt

Den mannen har samhället valt att skydda, samma samhälle som vägrar att skydda de som kränkts på hans forum. Dessutom hämnas samhället på sina egna medborgare.  Det är inte det samhälle jag valt att leva i. Jag vill leva i ett samhälle som skyddar sin befolkning i stället för att skydda deras banneman.

Det är tid nu för en ändring

Det är hög tid att vårt fina samhälle tar tag i saken och sätter stopp för Flashback och liknande förtalssajter. Om samhället inte gör det kommer folket snart att själva stoppa Flashback. Det komiska är att de kan exempelvis hacka Flashback utan åtal för det finns ingen ju målsägare…..

Källa: Aftonbladet

REDAKTIONEN

Träffar: 7

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2015-02-13 kl. 14:52
  Permalänk

  Jan Axelsson är en äcklig feg liten råtta!!!

    [CITERA]

 • 2015-02-14 kl. 17:31
  Permalänk

  Na***ten Jan Axelsson är kåt på pengar, ps***pat och har noll empati!

    [CITERA]

 • 2015-02-15 kl. 04:33
  Permalänk

  Att påstå att Flashback dödar någon är detsamma som att påstå att “alkoholistens bil dödade en fotgängare.”

  Dumma bil.. 🙁

    [CITERA]

 • 2015-02-15 kl. 10:43
  Permalänk

  Kanin:
  Att påstå att Flashback dödar någon är detsamma som att påstå att ”alkoholistens bil dödade en fotgängare.”

  Dumma bil.. :(

  Fel!
  Jag har på nära håll sett att kränkningarna och lögnerna kan döda. De som kränks tar så illa vid sig att de tar sina liv. Jag har också talat med flera personer där deras anhöriga verkligen tagit sina liv efter exempellöst näthat.

  Om man skall jämföra med en alkoholist som kör bil blir det så här:

  Jan Axelsson propsar på att den aspackade grannen skall låna hans bil. Grannen lånar bilen och kör ihjäl en person men klarar sig undan.
  Jan Axelsson fortsätter propsar på att den aspackade grannen skall låna hans bil….

    [CITERA]

 • 2015-02-15 kl. 20:55
  Permalänk

  Flera flashbackare hetsade en person att ta livet av sig 2010.

    [CITERA]

 • 2015-02-21 kl. 18:46
  Permalänk

  Denho Acars snälla 🙂 förstår ni inte att det finns andra aktörer som valt fel väg i livet
  men som är betydligt mer respekterade och idag familj fäder som försöker leva ett normalt liv.
  dessa har blivit drabbade. Denho phu! den första gruppering där medlemmar var tvungna att betala avgift för att vara med svaga små killar som självklart var FB narkomaner.Till saken hör att dessa har kunnat när som helst stänga FB men valt att inte el ej kunnat pga det personliga
  hat som finns ibland poliser mot dessa killar som idag lever ordnat oavsett land. FB dödar med en mångfacetterad ond klick av fega kräk som gjort sina val.låt mig säga följande denna sida(er) kommer inte vara så aktuell snart detta är min förhoppning för självklart har offer från människor man inte vill bli ovänner med blivit just drabbade. jag ha sett allt man inte borde se mm inte varit en duvunge.Men mina själ varför jag är här och yttrar mig tar jag med Jan själv. Men det primära är att våra barn el människor svaga el som har problem inte ska gå döden till mötes mer.
  NIKADA!
  Z.C.

  Z.C.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer