Flashback – Tillåter inte ihopkopplande av användare, här är det tillåtet…

…det är ju det som är yttrandefrihet, eller hur?

Som skrivits i en annan artikel har fysiska personer på Flashback inte bara ett konto. De kan ha 3, 10, 20 eller ännu fler konton per person. För en fysisk person har vi hittat fler än 500 konton. Vi har också hittat automatreggningar. I sådana fall kan det röra sig om tusentals användare. Vi kan se om de är autoreggade då de alla i dessa fall, nästan alltid, har exakt samma lösenord. Mer om autoreggade i en annan artikel.

Här är tre med samma person bakom

Denna gång tänker vi dock nöja oss med att visa tre användare med samma person bakom:

flera1 flera2 flera3

Som ni ser har de namnen SecretCodeName, pentaxanalytiken och Utredningsgruppen.

Våra regler tillåter ihopkopplandet av användare

Vi har börjat med nytt system eftersom Flashbacks regler inte tillåter ihopkopplandet av användare men vi vill demonstrera att det är fullt möjligt utanför Flashback.

Samma person bakom användarna

Det är alltså samma person bakom alla tre och personen har mer än 15 användare på Flashback och vi vet vem det är.  Det kommer dock att ta tid att presentera denna persons id därför han står inför rätta på grund av förtal mot en av våra medlemmar.

Inte mycket till utredare

Han kallar sig bla för “Utredningsgruppen” med en kvinnans huvud på ett fat som avatar. Efter att ha läst alla hans användares postningar kan vi säga att det inte är mycket till utredningar som åstadkoms. Det handlar mest om ondska, elakheter och förtal som skapas, förmodligen, i brist på annan sysselsättning.

Flashback är alltså en uppblåst ballong

God Jul!

redaktortomte /Tomteredaktören

Träffar: 16

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2014-12-24 kl. 05:48
  Permalänk

  Varför stämmer ni inte Axelsson och ser till att FB tas bort. Jag kan tänka mig att sponsra om det handlar om pengar.

    [CITERA]

 • 2014-12-24 kl. 14:11
  Permalänk

  Anonym:
  Varför stämmer ni inte Axelsson och ser till att FB tas bort. Jag kan tänka mig att sponsra om det handlar om pengar.

  Det är många som hört av sig och vill sponsra det ena och det andra men det är lättare att skriva än att göra. Alla de som vill sponsra måste maila via den mailadress som anges under knappen “Kontakt”. Avsändarmailet måste komma från et ip som inte är en anonymitetstjänst och maliet måste innehålla text som visar att det är seriöst.
  En privat process mot Flashback/Jan Axelsson kan gå på upp mot miljonen som man inte kan räkna med att få tillbaka om man vinner och dessutom måste man räkna med att kunna betala motståndarens processkostnader om man förlorar. Dvs att det behövs minst två mille för en sådan process.

  Kan någon lägga fram 2 mille på bordet lovar jag att vara igång inom någon dag med det arbetet. Själva rättegångsprocessen kan ta från sex månader upp till ett år innan den kan komma igång.

  Vi har tillräckligt mycket på benen för att ha utsikten att ro hem ett sådant mål. Dock är Svenskt rättsväsende så nyckfullt att slutdomen kan liknas med att dra en lott i ett lotteristånd.

    [CITERA]

 • 2014-12-25 kl. 17:31
  Permalänk

  Det är väl enbart rättegångskostnader ni får betala och bara om ni förlorar. Ge upp striden mot Flashback, det är waste of time!

    [CITERA]

 • 2014-12-25 kl. 23:11
  Permalänk

  Joel:
  Det är väl enbart rättegångskostnader ni får betala och bara om ni förlorar. Ge upp striden mot Flashback, det är waste of time!

  Vid förlust är det rättegångskostnaden för den andra men också den egna sidans jurister måste betalas. Till detta kan komma diverse kostnader.
  En helt vanlig rättegång mot en privatperson där rättegången tar en dag kan gå på 100.000-150.000kr. En rättegång mot Flashback skulle säkerligen kräva flertalet förhandlingar och därmed mycket större kostnader vid en förlust.

  Att slåss för det fria ordet, och privatpersoners intrigitet kan aldrig bli waste of time!

    [CITERA]

 • 2014-12-26 kl. 08:40
  Permalänk

  Det är väl försäkringsbolaget alternativt att man har rätt att begära rättshjälp som borde gälla. Då är det 20 % som är praxis att man måste stå för om man förlorar. Dessutom kan man i stämningen begära att vardera part står för sina egna kostnader. Jag tror att flera uthängda kan sponsra en stämning om man undersöker det. Att människor inte skriver öppet sin epost och IP kan ha att göra med risker med att hängas ut vid hackningar av din sida. FB är kända för sina hackare.

    [CITERA]

 • 2014-12-26 kl. 15:59
  Permalänk

  Att Flashback är ett känt gömställe för inavlade hackare vet vi sen länge.
  Vi vet att Flashback ligger bakom de så kallade raiderangreppen mot flera forumsajter som har ägt rum, man har raidat sajterna Hamsterpaj, och flera andra forumsajter och sänkt ner forumsajternas servrar

    [CITERA]

 • 2015-04-08 kl. 16:53
  Permalänk

  Det här problemet går inte att lösa med hjälp av juridik eller polisanmälningar.
  Istället är det andra metoder som krävs.

  Jan Fyhrholdt

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer