MrsMagoo – motsägelsernas kvinna – är för hårdare tag mot näthatare

Är en kändis

MrsMagoo är en kvinna som i sitt verkliga jag är en kändis. Hon sticker upp näsan högt och stolt i skyn i den märkliga tron att hon har en exklusiv rätt att alltid ha rätt. Hon har frotterat sig i vitt skilda läger som skattesmitarkretsar eller som försvarare av barn som farit illa genom statens försorg. Fast det senare är ju väldigt motsägelsefullt då hon också sett till att hem för ungdomar stängts och förmodligen att en förening för fd utsatta barn lagts ner. I vårt arbete att undersöka näthatares förehavande har vi sett att hon också begått mened inför rättvisan.

Har bott på många platser

För övrigt har hon bott på flera olika ställen i Sverige, bla i södra-, västra-, östra- och norra Sverige. I sin ungdom bodde hon förmodligen på hem för barn långt norrut. MrsMagoo har bytt ut sitt förnamn från Kaarina till ett mer svensk-klingande dito och det verkar som hon är på väg att byta ut sitt efternamn eller möjligtvis tänker hon använda båda efternamnen. MrsMagoo lär ha en förmögen syster som hon också har bott hos under en period.

Gjort sig känd som en hårdför debattör med lämnade lik bakom sig

De lämnade liken är symboliskt beskrivning för hur illa hon behandlar sina medskribenter men framför allt hur illa hon behandlar enskilda medborgare som ovetandes omskrivs. Skyldiga eller oskyldiga struntar hon högaktningsfullt i när hon nästan bokstavligen rullar dem i tjära. I sitt förtalarvärv har vi aldrig tidigare läst så omfattande formuleringar som endast syftar till att kränka och metodiskt klä av folk in på bara benen så utstuderat som denna kvinna gör. Janne Axelsson måste hålla denna kvinna högt då hon ensamn måste stå för en betydande del av hans inkomster dock, som vanligt, utan att dela med sig till henne. Det kan vara ett av svaren till att hon lugnt kan begå brott också mot Flashbacks regler i hög omfattning.

Begår omfattande brott mot PUL

De som utsätts för hennes behandling tar mycket illa vid sig där flera av dem inte längre kan få jobb om arbetsgivaren googlar sina blivande anställda. Det kan också vara svårt att både få lägenhet och vänner. Det är nämligen så att MrsMagoo älskar att “hänga ut” folk. Det verkar som hon fått det kallet av självaste kungen som hon också hyllar gränslöst. Fast jag tror inte kungen delar hennes syn på medmänniskorna i vårt land eller på hennes notoriska “uthängande” av folk som gjort henne till den i Sveriges som förmodligen begått mer brott mot PUL än någon annan. Speciellt illa går hon åt människor som inte ser Europeiska ut. Jag har förmodligen aldrig läst värre formuleringar någonstans tidigare än vad hon åstadkommit om våra nya svenskar.

Hon måste lida av något

Denna kvinna måste lida av något som gör att hon kan vända etthundraåttio grader mellan inläggen. Hon är en av de värsta näthatarna i vårt land som gått i ett par tofflor. Det är ingen tillfällighet att hon hyllar “corruptio” som skapat en massa bloggar där han skriver mycket illa om myndighetspersoner. corruptio verkar dock få stå till svars för vad han gjort, utredning pågår i frågan. Hon är liksom samma skrot och korn som honom och vi räknar med att även hon kommer att hämtas av polisen en vacker dag. Mitt upp i allt hennes näthatande blir man väldigt konfunderad när hon plötsligt skriver så här:

mrsmagoo1
mrsmagoo2

Det  inom det rödmärkta är minst sagt intressant text. Hon skriver alltså:

Ger svensk lag fullgott skydd för privatlivet?

Nej, det gör den inte. Det faktum att MrsMagoo själv kan hålla på att spy ur sig den ena skiten efter den andra och fortfarande går på fri fot visar med all önskvärd tydlighet att så inte är fallet. Hon är alltså själv beviset på att de Svenska lagarna som skall skydda folks intrigitet inte fungerar!

MrsMagoo tycker också, mycket överraskande, att Sverige inte ger ett fullgott skydd åt medborgarna i dessa frågor:

Nej, det tycker jag inte.

Hon tycker, också överraskande, precis som vi att:

Svenska staten har inte implementerat Europakonventionen om skyddet av privatlivets helgd till alla delar.

Så är det! Sverige bryter mot Europakonventionen i dessa frågor och Sverige bryter mot FN:s konvention om de mänskliga rättigheterna. Flera andra länder är mycket bättre än Sverige på förtalsfrågor och att skydda sina medborgares intrigitet:

Den konventionen ger ett bättre skydd än våra förtalsregler. Våra grannländer har till exempel ett bättre skydd.

Ja, så klartänkt är MrsMagoo när någon skriver skit om det hon älskar, som i detta fall, är kungen. Men hon glömmer det hon själv skriver som är värre än någon annan. MrsMagoo är förmodligen Sveriges och kanske Europas värsta kränkare som går i ett par skor. Det skall bli ett stort nöje att snart få presentera personen som står bakom denna vulgära varelse och hon vill det själv för hon tycker själv, bevisligen, att kränkningar och förtal skall beivras.

Den tiden är snart inne för MrsMagoo

Det kommer mer om MrsMagoo efter hand

redaktorglas /Redaktören

Träffar: 13

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2014-12-14 kl. 21:50
  Permalänk

  JJ:
  Hon var lätt att hitta på nätet.

  Jo, de flesta som letat efter henne vet vem det är. Det svåra är att bevisa det. Vi har dock bevis färdigt!

    [CITERA]

 • 2014-12-16 kl. 15:12
  Permalänk

  Beviskraven måste vara hög så att man är säker på att det är rätt person man har ringat in, och i detta fall så är det troligtvis till 75% att man har ringat in den person som har signaturnicken MrsMagoo på Flashback.

    [CITERA]

 • 2014-12-16 kl. 17:39
  Permalänk

  Spion:
  Beviskraven måste vara hög så att man är säker på att det är rätt person man har ringat in, och i detta fall så är det troligtvis till 75% att man har ringat in den person som har signaturnicken MrsMagoo på Flashback.

  Beviskraven är olika beroende på vad man skall använda det till.
  I en åklagarledd rättegång kräver men “utom alla rimlig tvivel”.
  I ett stämningsmål som man leder själv gäller det mindre kravet “sannolikt”.
  För att vi skall presentera någon kan vi gå på “magkänsla” men än så länge har vi gått på de två högre kraven.

    [CITERA]

 • 2014-12-17 kl. 10:13
  Permalänk

  Ett rykte spreds för runt två årsedan att det skulle vara desire ahokas men det är fel och själv har jag bara stött på henne i Marinatråden och där gjorde hon ifrån sig på ett beundrade fantastiskt sätt i över tre år.

    [CITERA]

 • 2014-12-17 kl. 12:53
  Permalänk

  Men nu handlar det om mrsmagoo som är ett riktigt avskyvärt svin.

    [CITERA]

 • 2014-12-17 kl. 13:00
  Permalänk

  Vi låter ingen nämna privatpersoner här men Desireé Ahokas är en offentlig person så henne går det utmärkt att tala öppet om. Dock inget förtal eller annan pajkastning då vi är sju resor bättre än slaskhinken Flashback.

  Alias från nätet kan man skriva vad som helst om eftersom de inte omfattas av förtalslagar eller PUL.

  Håller definitivt med om att MrsMagoo är ett svin!
  Efter att ha läst en del om och med Desireé Ahokas vill jag säga att hon uppfyller alla krav att hamna i samma hink som Flashback.

    [CITERA]

 • 2014-12-17 kl. 13:08
  Permalänk

  acustic:
  Ett rykte spreds för runt två årsedan att det skulle vara desire ahokas men detär fel och själv har jag bara stött på henne i Marinatrådenoch där gjorde hon ifrån sig på ett beundrade fantastiskt sätt i över tre år.

  Du är den första som kopplar ihop Ahokas med MrsMagoo. En intressant tanke men sådana kopplingar kan vi inte göra så ogrundat. Källa på det som hände för två år sedan?

    [CITERA]

 • 2014-12-17 kl. 23:04
  Permalänk

  Redaktören: Du är den första som kopplar ihop Ahokas med MrsMagoo. En intressant tanke men sådana kopplingar kan vi inte göra så ogrundat. Källa på det som hände för två år sedan?

  Det var precis det jag såg också dessutom vet man som bekant att de enda som tycker mrsmagoo är mrsmagoo själv samt de ytterst få rättshaverister hon känner AFK. Det är ingen tvekan vem mrsmagoo är då försägningen tidigare var episk i sin proportion.

    [CITERA]

 • 2014-12-18 kl. 02:12
  Permalänk

  Piraten: Det var precis det jag såg också dessutom vet man som bekant att de enda som tycker mrsmagoo är mrsmagoo själv samt de ytterst få rättshaverister hon känner AFK. Det är ingen tvekan vem mrsmagoo är då försägningen tidigare var episk i sin proportion.

  Ja, och inte bara det, de bor väldigt nära varandra enligt ip-nummret, så nära att man kan tro att det handlar om en inneboende hos Ahokas.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer