Flashbackare på insidan av rättsväsendet

Flashbackare anställda av rättsväsendet

Näthat är ett oerhört tragiskt sattyg för de som drabbas. Flera har vittnat om att livet är slut då man varken kan få arbete eller kan hyra lägenhet. Nyvunna vänner eller nya partners googlar och strax efter får man reda på att de inte är intresserade längre. En person beställde tid hos frissan till ett par dagar längre fram. Några timmar efter ringer frissan upp och säger att det inte går få tid hos dem. Jag skulle kunna hålla på hela dagen att sätta upp exempel på hur Flashbackare förstör människoliv genom utplockade dokument.

Utplockade dokument är ett verktyg för att fabricera lögner

En stor källa till lögnerna på Flashbackare kommer från myndigheters offentliga dokument. De är ofta skrivna i nivån “troligt”, “misstänkt”, “kanske”, “någon har sett”, “ett vittne säger..” och mycket mer. Sådana fomuleringar ger utrymme för vida gissningar om dokumenten hamnar i fel händer och i fel händer hamnar de flesta av det som beställs ut där gissningar sedemera blir tråd”sanningar”.

Anställda inom rättsväsendet förser näthatare med amunition

Det värsta är dock att det sitter folk från Flashback på insidan av exempelvis rättsvårdande myndigheter som plockar ut dokument och postar på Flashback. Ibland är de inte ens offentliga!

En sådan person kallar sig för “Adolfhilter” på Flashback.

adolfhilter
adolfhilter

Källa: https://www.flashback.org/u283512

Denna person kan inte kallas för näthatare då hen aldrig näthatar eller bär sig illa åt. Tvärt om verkar denne person trevlig och vänlig. Hen skriver välformulerat och utan slang mm. Problemet är att han trots sin vänlighet är en av de farligaste Flashbackare då han matar idioterna med material från rättsvårdande myndigheter.

Liv förstörs därför är det angeläget att visa vem som plockar ut dokumenten

Jag tror inte denne vänlige person är medveten om hur illa hans arbete träffar helt oskyldiga personer. Det kanske till och med finns de som tagit sina liv på grund av hens postade dokument på Flashback. Därför är det angeläget att den personen plockas bort från sitt arbete på myndigheten och hans id presenteras så att alla kan se vem det är.

Vi följer en utstakad plan

Vi har för avsikt att prenstera hen framöver. Vi följer dock en plan så det är inget vi bara slänger upp hur som helst. Frågan är om vi tar kontakt med arbetsgivaren först eller hur vi gör, det återstår att fundera på. Våra jurister vill säkerligen ha ett ord med i laget först också.

Ni begår ett brott som kan rendera avsked

Ni som inifrån myndigheter utnytjar er ställning att plocka ut material för att posta på Flashback begår förmodligen ett brott. Vad för verkshöjd ett sådant brott har vet vi inte men att det kan rendera avsked står helt klart efter en diskusion vi haft med en högt uppsatt inom rättsväsendet.

Gör mänskligheten en tjänst och sluta med det förbannande sattyget

 

REDAKTIONEN

 

 

 

x

Träffar: 5

  •   
  •   

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer