Ny dom mot Google

En domstol i Japan dömde Google att ta bort träffar där folk felaktigt hängs ut som brottslingar. Domstolen menar att det kränker och skadar påtagligt folk som drabbas.

Heder till Japan för detta. Nu förväntar vi oss att detta sprids över Världen och kanske når det fram till vårt efterblivna rättsväsende till slut. Enligt Svenska lagar, och FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, är det förbjudet att kränka personers intrigitet. Rättsväsendet i Sverige gör allt för att slippa döma i sådana frågor. Man kallar alltid sådana brott för “inte av allmänt intresse” hur allmänt det än är. De tycks tro att folket inte vet något alls om frågan och hoppas att de inte ser strutsen som gömt huvudet i sanden.

 

redakto /Redaktören

 

 

x

Träffar: 1

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2014-10-10 kl. 21:53
  Permalink

  Kommer att bli en mera strikt censur på nätet pga av allt missbruk. Folk klarar inte av att själv få styra det minsta media. Kan bli ett totalstopp av bloggar som det inte krävs personligt/juridiskt ansvar för.

  Sajter som tjänar pengar på att folk krigar mot varandra typ Flashback har ingen framtid för sig. Den eran är nog snart över.

  Hade nästan själv tänkt tanken på att öppna en kloaksajt typ Flashback och låta folk hänga ut varandra för en peng. Kanske man får sponsorpengar av organisationen Mind då på köpet.

    [CITERA]

 • 2014-10-11 kl. 22:16
  Permalink

  Do hoppas jag att det leder till att Google tar bort bloggar på sin tjänst Blogger som kränker och hänger ut folk. Bloggen http://**************.blogspot.se/ finns fortfarande kvar efter 3 år på Googles bloggtjänst Blogger.

    [CITERA]

 • 2014-10-11 kl. 22:17
  Permalink

  En rättelse Blogspot heter Googles bloggtjänst.

    [CITERA]

 • 2014-10-12 kl. 16:37
  Permalink

  Detta var ett bra beslut som kanske kan sprida sig. Det är ett jävlar eländes elände med allt jävla förtal på nätet!!!!

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer