Ny Regering i Sverige

Precis nu när, detta skrivs har Riksdagens talman, gett Stefan Löven uppdraget att bilda regering.

Vi i vår grupp struntar fullständigt i vilken regering vi får. Vi tar helt enkelt inte ställning i regeringsfrågan. Vi hoppas däremot att den nya regeringen tar näthat och andra nätbrott på allvar.

Vi har inte en aning om var Stefan Löven står i denna fråga men han verkar vara mindre arrogant än företrädaren. Eftersom Löven kommer från det gråa folkdjupet finns chansen att han är mer benägen att göra något mot näthatet som oftast slår hårdast mot just den intrigitetslängtande grå massans enskilda medlemmar.

 

redakt /Redaktören

Träffar: 1

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2014-09-28 kl. 02:52
  Permalink

  Socialdemokrater, vänsterpartister och miljöpartister är enligt en undersökning i någon media som gjordes i somras mot att systembolagets försäljningsmonopol ska bort, de vill behålla systembolagets försäljningsmonopol och tvärvägra alla möjligheter att tillåta försäljning av alkohol i livsmedelsbutiker, gårdsbutiker och direkt på bryggerier. Det räcker att man åker till Danmark så kan man köpa alkohol i livsmedelsbutiker, och på Åland och i Finland är det tillåtet att köpa mellanöl och vin i livsmedelsbutiker men starksprit säljs enbart på den finska ALKO som är motsvarande Systembolaget. Denna bakåtsträvarpolitik bidrar bara till att landsbygden utarmas och att nya microbryggerier och vingårdar som startas får svårigheter att saluföra sina produkter och svårigheter med att expandera verksamheten som bidrar till nya arbetstillfällen både i städerna och ute i landsbygden inklusive skärgården. Livsmedelsbutiker och lanthandelsbutiker som har sett sin omsättning sjunka för varje år skulle kunna överleva om man fick tillstånd att sälja alkohol, men den chansen har politiken slagit av benen på. Denna nyinstallerade regering har inte tänkt på att landsbygdens framtid hotas om inte man tillåter alkoholförsäljning i lanthandelsaffärer i landsbygden som ligger ute på landet samt på skärgårdsöarna och uppe i fjällvärlden.

    [CITERA]

 • 2014-09-28 kl. 02:54
  Permalink

  men hoppas på att denna nya regering klubbar för att ta i med hårdhandskarna mot näthatet som florerar på nätet.

    [CITERA]

 • 2014-09-28 kl. 18:55
  Permalink

  Jag tror inte landsbyggden står och faller med fri alkoholförsäljning. Det handlar nog mer om enstaka som vill berika sig på andras elände.

    [CITERA]

 • 2014-09-29 kl. 07:10
  Permalink

  Nicklas: Bönderna vill ha närmare till lagligt dricka. Varför inte söndagsöppet om det ska supas mer.

  Det handlar inte om bönder generellt, det handlar om vinbönder som också producerar vin. De vill kunna sälja vinet på gården direkt till kund.

    [CITERA]

 • 2014-09-30 kl. 10:11
  Permalink

  Okej dricka är okej men denna post handlar fär fan om näthat. Något måste göras helt enkelt eller???

    [CITERA]

 • 2014-09-30 kl. 10:16
  Permalink

  Helena:
  Okej dricka är okej men denna post handlar fär fan om näthat. Något måste göras helt enkelt eller???

  Ja, helt klart handlar det om näthat.
  Jag har sett flera som med sina kommentarer försöker vrida diskusionen mot något annat. De är livrädda för att själva bli avslöjade!

    [CITERA]

 • 2014-09-30 kl. 11:57
  Permalink

  Redaktören: Ja, helt klart handlar det om näthat.
  Jag har sett flera som med sina kommentarer försöker vrida diskusionen mot något annat. De är livrädda för att själva bli avslöjade!

  Ja, och om de visste hur många hundra av dem vi har på FB.

    [CITERA]

 • 2014-09-30 kl. 13:49
  Permalink

  Helena: Ja, och om de visste hur många hundra av dem vi har på FB.

  Ja, det finns stor anledning att vara oroliga med tanke på att flera av dem erkänt brott, nätahatat eller annat mindre tvivelaktigt.

    [CITERA]

 • 2014-09-30 kl. 15:33
  Permalink

  Ja, Wildis som erkänt urkundsförfalskning mm kommer få problmet. Men henne tar jag nog via privat åtal!

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer