Inbjudan till Nord att försvara sig har gått ut

(Det finns fler än 5.900 Nord i Sverige)

Nord är en person som förtalar mig och min dotter mycket allvarligt till myndigheter och ute på nätet. Han gör detta därför han tror jag “hänger ihop” med den han stalkar som han vill ha för sig själv. Andra som utsatts för honom har mailat mig och berättat att han inte har några gränser och att han alltid vänder allt till de andras nackdel. Så har vi också blivit behandlade av denna märkliga man.

Jag och min dotter har inget sammarbete med den han stalkar och min dotter har inget alls med henne att göra och har aldrig haft det någonsin. Jag har hjälpt kvinnan med ett forum och en blogg, inget annat.

Oavsett det så avgör jag vem jag skall umgås med, det gör inte en äldre man i Stockholmstrakten!

Min dotter, jag och min familj har lidit tillräckligt av mobben på nätet utan att ovanpå detta få en gammal gubbe på halsen som dessutom skickar skamliga förslag till min dotter och sms:ar min fru.

För att få stopp på eländet gjorde jag ett allvarligt försök att tala med honom, jag inbjöd bla till att han skulle få skriva en artikel på min blogg hur han själv ser på detta och varför han gör som han gör. Jag erbjöd också att ta bort allt om honom och aldrig mer skriva något om honom om han upphörde med att bland in oss i sina affärer och slutade posta om oss på nätet.

Han svarade med att posta ännu mer än tidigare på nätet om min dotter och delvis om mig. Det betyder att jag nu kommer visa världen hur hans mail till olika myndigheter ser ut i sin helhet. Det är ofattbart mycket material. Om jag började posta ett mail han skickat in om dagen skulle jag få hålla på mycket länge innan allt är publicerat. Det är naturligtvis inte hållbart därför kommer jag bara att publicera sådant han skickat in till myndigheter där han i klartext pekar ut oss som kriminella, dåraktiga psykfall med konstig sexuell läggning och som är med i en kvinnas kriminella grupp.

Nord är inte unik, så gott som alla som postar förtal på nätet är små Nord:are. Det som skiljer är att han i hållt på med detta i flera år i en idensitet som ingen gjort förut och som ingen kommer att mäkta med i framtiden.

reportern /Redaktören

 

Träffar: 1

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2014-09-01 kl. 08:02
  Permalänk

  Men jag har bevisligen försvarat mig och om du inte skärper dig blir du ett nytt rättsobjekt, att du visar att du varit det innan förstärker bara ärendena emot dig. Du är fan lika korkad som ** om inte än mer.
  https://www.flashback.org/t109842

    [CITERA]

 • 2014-09-01 kl. 09:13
  Permalänk

  Bevisligen försvarat dig?

  Det är exakt så som en stalker beter sig. Jag har beskrivit det i inlägg om stalkers. Du fyller den mallen perfekt. Dvs vänder helt ogenerat allt mot den andre.
  Skulle jag vara ett rättsobjekt? Det närmaste jag kommer “rättsobjekt” är alla de hundratals mail du skickat in till rättvisan runt om i Sverige där du förtalar mig och min dotter mycket allvarligt.

  Nu är du på Flashback och postar en massa förtal och lögner tillsammans med de andra grisarna.

  – Visa mig var “bevis” på att du försvarar dig!
  – Visa mig var jag hänger ut dig och din familj!

  Lämna mig och min familj ifred!
  Radera allt om oss på nätet som du skrivit!
  Vi har inte ett minsta dugg med dig att göra och vill inte det heller. Problemet är att ditt sätt är sådant att du inte kan sluta när du väl börjat jävlats med någon. Du bryr dig inte om du förstör liv för andra men du blir totalt blindgalen om man försvarar sig mot dina tilltag.

  Jag kommer att hälsa på dig lite längre fram, jag tar med mig fruga, min dotter och ett filmteam och några till. Jag kommer att ringa dit en polisbil som får se till att allt går lungt till. Risken är ju överhängande annars att du vänder på allt igen och skickar in det till rättsvårdande myndigheter som du alltid gör.

  Detta blir sista kommentaren du får göra på min blogg. Jag tål inte dina jävla lögner.

    [CITERA]

 • 2014-09-01 kl. 12:58
  Permalänk

  Människan är totalt hopplös och skyr inga medel. Han är för besatt för att lägga av och har sysslat med detta under allt för lång tid (sedan sent 90-tal) så det har blivit till ett livsmönster. Han behöver förmodligen riktig hjälp för att ta sej ur sitt beteende. Han klarar inte det på egen hand och det verkar inte som han vill det själv heller. Att stalka och trakassera är hans kall i livet!

    [CITERA]

 • 2014-09-01 kl. 17:29
  Permalänk

  Ni förväxlar er själva med andra?

    [CITERA]

 • 2014-09-01 kl. 18:44
  Permalänk

  Va???

    [CITERA]

 • 2014-09-01 kl. 23:59
  Permalänk

  Från det ena till det andra som jag har läst lite om… Finns det verkligen en Nordindikator och funkar den verkligen? Fick dock ett gott skratt då jag läste om den. Kan någon i så fall berätta hur den fungerar.

    [CITERA]

 • 2014-09-02 kl. 00:30
  Permalänk

  Varje webbläsare lämnar tre saker efter sig:

  1. Cookies
  2. User-agent
  3. IP-nummer

  På Usenet utvecklade någon ett skript som läste av varje posts information som också innehöll webbläsarinformationen. Informationen kontrollerades mot en databas där några av Nords tidigare User-agents fanns. Om detektorn fick napp hade den hittat ett Nordinlägg. Den kallades för Nord-detektor.

    [CITERA]

 • 2014-09-13 kl. 19:47
  Permalänk

  Då kan man säga att detektorn är en sorts Nord-radar som får napp direkt så fort en kommentar skrivs och postas och då märker radarn vilket skrivsätt som skribenten använder.

    [CITERA]

 • 2014-09-13 kl. 20:39
  Permalänk

  Ja!

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer