Flashback – Hot på bloggen

Jag har sett att det finns de som påstår att jag hotar folk på bloggen. Här hotas inget alls som kan kallas för “olaga hot”. Däremot hotas både jag och min dotter mycket allvarligt av folk på nätet. Jag får också ett antal mail varje dag där någon skall skära halsen, slå in skallen, vrida av nacken, hälla bensin över oss och tända på mot inte bara mig utan hela min familj. Ansvaret för detta ligger helt på Flashback som tillåter störda personer att näthata och hetsa varandra till värre och värre dåd. Det är med oerhört stor förvåning att en moderator som också är professor ställer upp och tillåter detta???

Professor Bhöme, om någon skulle lyckas i sitt uppsåt med att ta våra liv skulle du fortfarande stödja de som hetsar på varandra till detta på Flashback?

Efter att ha läst ett antal sådana mail om dagen blir det väldigt kontsigt att läsa att jag hotar folk i min blogg. Jag hotar ingen överhuvudtaget, har aldrig gjort det och kommer aldrig att göra det.

Däremot har jag utryckt känslor för hur det känns att bli allvarligt förtalad på nätet. Det är inte alls konstigt att uttrycka sådana känslor, det sägs till och med vara bra för läkandet av det trauma det är att bli utsatt för så grovt och empatilöst förtal som som de gamla snorungarna på nätet håller på med.

Det är inte heller något olagligt hot att gräva fram syndarna och hänga ut dem, det skall betraktas som ett löfte. Det är också ett löfte att göra det svårare att näthata. Vi kommer att göra allt som står i vår makt att få stopp på, i första hand, Flashbacks iver att förtala helt vanliga och oskyldiga människor. Vi kommer att öka ansträngningarna att hitta Jan Axelsson och ställa honom mot väggen!

Ovanstående kan inte betraktas som hot på något sätt någonsin.

Inte heller kan det betraktas som hot när jag skriver att jag kommer att försvara mig och min familj mot alla angripare som det påstås, genom hot, har skickats mot oss. Jag kan till och med säga att jag kommer att försvara mig med våld om så behövs. Jag är väl förberedd och har installerat väl vald skyddsutrustning. Var det ett hot att säga så? Självklart var det inte ett hot men desvärre helt sant.

Om jag får tag i den och de på Flashback som hotat oss kommer det inte bli lätt för dem:

olagahot

Professor Bhöme, varför låter du så allvarliga hot som ovanstående stå kvar? Tycker du om att folk misshandlas? Eller vad är det för fel? Har du någon åkomma som driver dig till att tillåta förtal och hot som kan ta livet av vem som helst? Vad säger din skolas policy om detta?
En sak är säker, normalt är det definitivt inte!

 

hot_mot_Helena-maskat

Detta är ett mycket allvarligt hot som föranledde polisen att rekommendera min dotter att inte bo kvar i lägenheten

mordhot

Detta är ett mycket allvarligt hot som föranledde polisen att rekommendera min dotter att inte bo kvar i lägenheten

Det är alltså Flashback som står för hoten inte jag och min blogg!

Jag nämner Bhöme därför ytterst är det hans fel att det som förekommer på Flashaback får förekomma då han är anskiktet utåt. Ägaren är ju en feg krake som låter andra ta skiten och det är inte mitt val, det är ert val!

När jag får tid skall jag leta upp “C2H6” och fråga vad han menade med detta. Jag tar med mig filmkameran och folk som skall filma mm. Sedan lägger jag ut det på nätet så alla får se fegisen som sitter och ljuger ihop en massa olaga hot i anonymiteten framför en dator.

Tycker ni inte själva att det framstår som väldigt märkligt att jag hotar er när det finns sådana inlägg som ovanstående? Jag har fler hot från er att lägga upp, två av dem är så allvarliga att polisen rekommenderade min dotter inte bo hemma.

Sanningen är att ni bara är en samling byfånar som inte ens törs kliva ur er anonymitetslåda som ni så påpassligt bytt till en ny. Tyvärr känner jag igen er ändå!

reportern /Redaktören

 

Träffar: 0

  •   
  •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer