admin – Hitta Jan Axelssson

Jan Axelssons har skyddad identitet, förmodligen därför att mängder av oskyldiga, har retat sig på honom som tillåter ett forum existera som tar andra, oftast helt oskyldiga människors liv. Det finns ingen som helst förståelse för det som tillåts pågå på Flashback. Forumet skall absolut byta inrikting! Allt förtal och andra brott skall bort, även sådant som kränker medmänniskorna utan att vara olagligt skall bort.

För att lyckas med det måste vi hitta Jan Axelsson, det är han som är den ytterst ansvariga för forumet och det är han som skall stå för allt det som hänt under åren. Dessutom har han ett föreläggande på sig som säger att alla inlägg måste granskas innan det får släppas fram. Om detta inte görs väntar ett drygt bötesbelopp för var och ett av alla inlägg som gjorts sedan domen 2002. Har för mig att det var 400.000kr/inlägg och sedan domen har det postats i runda slängar 20 miljoner inlägg.

Ni som bor nära Flashback Media Group (FMG) om ni har tid kan ni sitta utanför deras kontor, och när Jan Axelsson kommer ut, följa efter tills ni ser vart han tar vägen.

För att hitta företagets adress kan man vänta på den som hämtar posten härifrån:

Box 92041
120 06 Stockholm

Därefter följer man den personen till det egentliga kontoret. När kontoret är hittat väntar man in Jan Axelsson och följer honom till hans hem. Jag gissar att den officiella kontorsadressen inte är den riktiga.

Eftersom myndigheterna fullständigt skiter i folket som går under får vi göra det själva!
Det är nu angeläget att han hittas för vi är många som vill få ett snack med den okrönte förtalarkungen, men kom ihåg att brottslig verksamhet sysslar inte vi med. Om han hittas kommer vi inte att lägga ut uppgifterna.

REDAKTIONEN

 

 

Träffar: 79

 •   
 •   

KOMMENTERA HÄR - 22 kommentarer är postade

 • 2014-09-01 kl. 12:38
  Permalänk

  Jag vet mycket, kan säga att han till och med bytt mellannamn. Hans f.d. flickvän har till och med ändrat förnamn. Jag har hans personnummer och allt, Egart hans marknadschef har också skyddad id men jag vet allt om han också. Personnummer kan postas vid behov.

    [CITERA]

 • 2015-02-12 kl. 01:02
  Permalänk

  Som sagt spelar ingen roll vad han har för namn ,tack vare media slocknar snart skiten
  )menar FB) 🙂 det är bra nu ungdomar som dör pga trådar som ej tas bort JA:S LIKGILTIGHET för alla offer kommer han möta själv snart . en reflektion bara ,identitet hemlig självklart samarbetet med polisen på FB ÄR KÄNT men gömma sig bakom dom näääää glöm det.

    [CITERA]

 • 2015-05-14 kl. 17:14
  Permalänk

  Nej, den verksamhet som vanligtvis är brottslig skall man bara syssla med i självförsvar och i nödvärn.
  I första hand skall man alltid låta myndigheterna agera för brottsoffren,
  men det rättssamhälle som vi lever kan aldrig bli perfekt.
  Däremot blir det sämre för varje dag, och man får i det läget, om man inte vill dö,
  som många offer gör, faktiskt vara realist, vilket innebär rätt till självförsvar.
  Man skall inte använda mer våld än vad nöden kräver.
  Och hur stor nöden är i sin tur, framgår tydligt av den skaderapport som finns.

  Kan inte myndigheterna göra något, finns ju andra organisationer, som exv denna.

  Men skall man ersätta dysfunktionella myndigheter och polis med något så är det
  väl inte direkt någon obeväpnad fredsaktivist som skall föra ens talan.

  Jan Fyhrholdt

    [CITERA]

 • 2015-05-17 kl. 16:28
  Permalänk

  Inom kretsen:
  Jag vet mycket, kan säga att han till och med bytt mellannamn. Hans f.d. flickvän har till och med ändrat förnamn. Jag har hans personnummer och allt, Egart hans marknadschef har också skyddad id men jag vet allt om han också. Personnummer kan postas vid behov.

  Publicera personnumret och eventuell adress på Jan Axelsson så att alla kan läsa.

  Jan Fyhrholdt

    [CITERA]

 • 2015-12-28 kl. 14:24
  Permalänk

  Till Redaktören .

  Avseende “skyddad identitet – sekretess skydd” så är faktum att den gäller endast för en person i taget och för ett år i taget!
  Något är fel, fel, fel för varje år ska den skyddade med sambo, barn etc, med oerhört starka nya bevismaterial styrkta att synnerligen allvarliga hot är faktum, annars – skall – skyddet enligt lag, dras in.
  Någon tjänsteman på Skattemyndigheten har Axelssons mantalsskrivnings adress, så sök kontaktperson på skattemyndigheten i stället.
  Lycka till och Gott Nytt År!

    [CITERA]

 • 2015-12-28 kl. 17:27
  Permalänk

  juristen.:
  Till Redaktören .

  Avseende ”skyddad identitet – sekretess skydd”så är faktum att den gäller endast för en person i taget och för ett år i taget!
  Något är fel, fel, fel för varje år ska den skyddade med sambo, barn etc, med oerhört starkanya bevismaterial styrkta att synnerligen allvarliga hot är faktum, annars – skall – skyddet enligt lag, dras in.
  Någon tjänsteman på Skattemyndigheten har Axelssons mantalsskrivnings adress, så sök kontaktperson på skattemyndigheten i stället.
  Lycka till och Gott Nytt År!

  Det har gjorts.
  Det lutar åt att Jan Axelsson bor i London.

  Gott Nytt år

    [CITERA]

 • 2016-11-09 kl. 22:43
  Permalänk

  Hmm undrar lite om vad som gör att Angela Maccarone är Brittiska?
  Vad binder Jan Axelssons så kallade flickvän till Storbritannien? Och hur pass starka är dessa uppgifter?

  Personligheten Jan Axelsson gillar uppenbart att utnyttja yttrandefriheten och samtidigt strypa dess värden i grunden. Att lämna felaktiga eller vilseledande uppgifter förefaller inte alls vara främmande. Att vara tillsammans med någon “Brittiska” som enligt flera artiklar är tyska och lesbisk. man kan ha vilka preferenser man vill men just kombinationen av dessa är lite ovanlig och udda, normalt utan intresse
  https://en.wikipedia.org/wiki/Angelina_Maccarone

  Att regissera avledningsmanövrer skulle jag nog gissa på kan ligga nära Jan Axelsson liksom i delade ekonomiska intressen är svårt att utesluta. Jans egna drömmar om att vara journalist och komma med avslöjande bilder andra inte kan ligger heller inte så långt borta.

  kan gott tänka mig att partnerskapet har en rent ekonomisk karaktär, eller passar någonstans i personens-företagets yttre föresvävande och inte alls behöver vara någon romantiskt förhållande. En massa adresser till kontorshotell i USA och England visar på någon som gärna manipulerar roten till hela bilden av vad yttrandefriheten betyder när det gäller pålitlighet. Man ska nog inte ta Jan Axelssons egna påståenden alltför allvarligt. Han verkar dock vara ganska paranoid inför att namnet flashback faktiskt betyder något annat i världen än ett forum i Sverige. Flashback verkar för denna personlighet betyda att sprida en post hallucinativ målbild av betydelsen genom att strypa den beskrivande bredden.

    [CITERA]

 • 2016-11-10 kl. 01:12
  Permalänk

  Spåman:
  Du har helt rätt i allt du skriver men vad det gäller Angelina är det inte den tyska varianten som är den Angelina vi menar. Detta är en helt annan person som också är delägare i Flashback:
  https://site2corp.com/uk/angelina-maccarone

    [CITERA]

 • 2016-11-10 kl. 10:32
  Permalänk

  Fullt möjligt att det kan vara två olika Angelina Maccarone. Därför undrar jag vad som finns för stöd för att det verkligen är så…

  Den Angela Maccarone som ni hänvisar till är född i augusti 1965 vilket förutom namnet också stämmer väl överens med den tyska Angela Maccarone (21 augusti 1965) Gissar att hon inte är skriven i Stockholm eller Storbritannien på andra ställen än i dessa handlingar vilka i sak inte bevisar någonting, förutom att någon registrerat namnet i samband med att företaget aktiviteter i Stockholm vilket inte krävde någon legitimering såvitt det framgår, däremot måhända en verifiering av adressen på sin höjd. Vad finns det som talar för att det finns en Angela Maccarone med dessa födelsedata i UK eller i Sverige?

    [CITERA]

 • 2016-11-10 kl. 12:16
  Permalänk

  Skapa Skal:
  Fullt möjligt att det kan vara två olika Angelina Maccarone. Därför undrar jag vad som finns för stöd för att det verkligen är så…

  Den Angela Maccarone som ni hänvisar till är född i augusti 1965 vilket förutom namnet också stämmer väl överens med den tyska Angela Maccarone (21 augusti 1965) Gissar att hon inte är skriven i Stockholm eller Storbritannien på andra ställen än i dessa handlingar vilka i sak inte bevisar någonting, förutom att någon registrerat namnet i samband med att företaget aktiviteter i Stockholm vilket inte krävde någon legitimering såvitt det framgår, däremot måhända en verifiering av adressen på sin höjd. Vad finns det som talar för att det finns en Angela Maccarone med dessa födelsedata i UK eller i Sverige?

  Hon är skriven på det engelska Flashback. Huruvida de kräver legitimering vet vi inte. I de handlingarna, de senaste från 2016, står det att hon bor i Stockholm. Den Tyska Angelina bor i Tyskland.
  Att man skulle hitta på namnet Angelina och att hon för övrigt inte finns tror vi inte är möjligt. Att det skulle vara den Tyskan man ljuger om att hon är brittiska osv, låter inte alls rimligt förutom att hon också föredrar kvinnor som partner.
  Läs mer här Flashback – Angelina Maccarone

    [CITERA]

 • 2016-11-10 kl. 13:41
  Permalänk

  Den tyska Angelina Maccarone är inte bara lesbisk hon är också filmskapare och gjort ett antal filmer med homosexuellt tema, bland annat den väldigt bra filmen Fremde Haut som handlar om en lesbisk flykting i Tyskland som klär sig som en man och utger sig för att vara en man.

  Det är inte samma Angelina Maccarone som är kopplad till Flashback, det vet jag eftersom jag har 100% konfirmering på det via samtal med personen ifråga.

    [CITERA]

 • 2019-03-02 kl. 21:22
  Permalänk

  Redaktören: Det har gjorts.
  Det lutar åt att Jan Axelsson bor i London.

  Gott Nytt år

  Än idag?

    [CITERA]

 • 2019-03-02 kl. 21:46
  Permalänk

  Anonym: Än idag?

  Vi fick ett tips att det kan vara så. Numera tror vi mer att han bor i Sverige men är i London vissa tillfällen.

    [CITERA]

 • 2019-03-02 kl. 23:38
  Permalänk

  REDAKTIONEN: Vi fick ett tips att det kan vara så. Numera tror vi mer att han bor i Sverige men är i London vissa tillfällen.

  I london i långvistelse? Vad har han där att göra?

    [CITERA]

 • 2019-03-03 kl. 00:36
  Permalänk

  Jag är osäker på det men enligt vår källa har hans fru släkt där. Det kan dock vara helt fel så vi har lämnat dörren öppen för alternativ.

    [CITERA]

 • 2019-03-10 kl. 21:42
  Permalänk

  Gick det inte vissa rykten om att Jan Axelsson för några år sedan var bosatt i Norrköping? och om någon har Jan Axelssons födelsenummer med mera så kan man be Skatteverket och Folkbokföringsmyndigheten att luska ut var Jan Axelsson bor någonstans för hans anonymitetsrätt borde nog hävas för att han borde nog bli inkallad till förhör och utredning på grund av att han har högsta ansvaret för företaget Flashback Mediagroup AB som har sitt kontor i Stockholm och att han har medvetet låtit sina medarbetare som jobbar som moderatorer tillåta mycket skit som skrivs och postas inne på förtalsfabriken Flashback .Sen borde nog flea myndigheter se till att tvinga Bahnhof internet och telefoni AB att stänga ner Flashback från deras server på Södermalm i Stockholm och att företaget ska tvingas att riva upp alla avtal med Jan Axelsson och kompani och samtidigt plocka bort forumet från deras serverhotell.Samt att myndigheterna borde totalförbjuda Flashback att bedriva verksamhet i Sverige och att försätta Flashback mediagroup i konkurs och konfiskera varenda tillgångar som tillhör Flashback mediagroup AB och Jan Axelsson och hans kompanjoner på företaget .

    [CITERA]

 • 2019-03-11 kl. 00:39
  Permalänk

  Spion:
  Gick det inte vissa rykten om att Jan Axelsson för några år sedan var bosatt i Norrköping? och om någon har Jan Axelssons födelsenummer med mera så kan man be Skatteverket och Folkbokföringsmyndigheten att luska ut var Jan Axelsson bor någonstans för hans anonymitetsrätt borde nog hävas för att han borde nog bli inkallad till förhör och utredning på grund av att han har högsta ansvaret för företaget Flashback Mediagroup AB som har sitt kontor i Stockholm och att han har medvetet låtit sina medarbetare som jobbar som moderatorer tillåta mycket skit som skrivs och postas inne på förtalsfabriken Flashback .Sen borde nog flea myndigheter se till att tvinga Bahnhof internet och telefoni AB att stänga ner Flashback från deras server på Södermalm i Stockholm och att företaget ska tvingas att riva upp alla avtal med Jan Axelsson och kompani och samtidigt plocka bort forumet från deras serverhotell.Samt att myndigheterna borde totalförbjuda Flashback att bedriva verksamhet i Sverige och att försätta Flashback mediagroup i konkurs och konfiskera varenda tillgångar som tillhör Flashback mediagroup AB och Jan Axelsson och hans kompanjoner på företaget .

  Vi håller med dig på alla punkter.
  Dock är det så att myndigheter får inte luska i var folk med skyddad id bor osv.

  Jan Axelsson är uppväxt i Norrköping men flyttade till Stockholm. Var han bor exakt kan vi ta en annan gång..

    [CITERA]

 • 2019-05-16 kl. 21:02
  Permalänk

  Hej till er alla som besöker Intre.se
  Har ni sett den här personen? Vi gissar på att han har kortare hår idag, hästsvansen är nog bortklippt. Hör av er till mailadressen

  flashback.org@protonmail.com En bild på den personen som är lyst

  http://www.webbstrateg.net/wp-content/uploads/2015/02/janaxelsson.png

  https://gotiskaklubben.wordpress.com/2010/07/19/flashback-utvecklar-demokratin/

  Jan, allt har ett slut, men man måste bara veta när det är dags att sluta, något du inte har lärt dig efter alla dessa år tyvärr.

  Belöning utlovas till den som kommer med tips.

    [CITERA]

 • 2019-05-17 kl. 19:41
  Permalänk

  ——-:
  Hej till er alla som besöker Intre.seHar ni sett den här personen? Vi gissar på att han har kortare hår idag, hästsvansen är nog bortklippt. Hör av er till mailadressen

  flashback.org@protonmail.comEn bild på den personen som är lyst

  http://www.webbstrateg.net/wp-content/uploads/2015/02/janaxelsson.png

  https://gotiskaklubben.wordpress.com/2010/07/19/flashback-utvecklar-demokratin/

  Jan, allt har ett slut, men man måste bara veta när det är dags att sluta, något du inte har lärt dig efter alla dessa år tyvärr.

  Belöning utlovas till den som kommer med tips.

  ? kan ni inte fastnåla det här inlägget och ha en bild på herr Jan istället för länk så alla kan se vem det är? Inte många som har orkar klicka vidare länkar. Gärna också en text med ”WANTED”

    [CITERA]

 • 2019-05-17 kl. 20:55
  Permalänk

  Anonym: ? kan ni inte fastnåla det här inlägget och ha en bild på herr Jan istället för länk så alla kan se vem det är? Inte många som har orkar klicka vidare länkar. Gärna också en text med ”WANTED”

  Det är inte nödvändigt för oss eftersom vi vet var han finns.

    [CITERA]

 • 2019-05-18 kl. 20:20
  Permalänk

  REDAKTIONEN: Det är inte nödvändigt för oss eftersom vi vet var han finns.

  Var han bor? Det tror jag inte att ni vet. Lägg ut det om ni vet.

    [CITERA]

 • 2019-05-18 kl. 22:51
  Permalänk

  Anonym: Var han bor? Det tror jag inte att ni vet. Lägg ut det om ni vet.

  Nej, vi kan inte lägga ut det eftersom det pågår arbete.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer