Det kan bli konsekvenser att näthata

Ni kan aldrig veta vem ni näthatar

En konsekvens som näthatare sällan tänker på uppstår, när de identifieras, är att man aldrig kan veta vad för person den de näthatat är. Kanske är det en person som själv inte tänker på konsekvenser. Kanske söker offret upp sin banneman och själv blir en banneman, det kan ingen veta.

Efter våra undersökningar har vi sett att en del av de som blivit näthatade är kriminellt belastade där några är dömda för våldsbrott. Det är anmärkninsgvärt att näthata en sådan person. Den som gör detta tar en mycket stor risk förmodligen i tron att de är anonyma. Men anonymiteten är ett tunt instrument som inte är omöjligt att tränga igenom. Den dagen en sådan näthatare får sin identitet avslöjad stapplar sanningens minut in på arenan, då är det dax att ta konsekvenserna av lögnerna, skitpratet och de rent brottsliga brottsliga handlingarna. Lita på mig, de följer er på Flashback varje dag så fort de får möjlighet. De väntar bara på tillfälligheten då det får reda på vem du är!

Du näthatare där ute, har du tänkt på vad för konsekvenser det kan bli av ditt näthat?

När min dotter och min familj blev mycket illa näthatade såg man hur de ena efter den andra slängde sig in i tråden och kastade ur sig lögner och förvanskad fakta i långa rader. Det blev till en tävling i hur vidrig man kunde vara. Vi satt på första parkett och följde hela spelet i realtid. Jag vet hur det känndes att läsa dessa lögner om sig själv. Jag som definitivt inte alls kan bära hand på en medmänniska eller ens på en fluga fick mordiska kännslor. Om jag, i det ögonblicket, kunde sträcka mig fram, sticka in händerna genom bildskärmen, greppa tag i förövaren och dra ut denne genom skärmen och ut i mitt rum skulle jag, precis i det ögonblicket slå ihjäl fanskapet. Så kändes det för mig som annars inte kan göra en fluga förnär!

Betänk då vad en person kan göra som saknar konsekvenstänkande!

Därute finns också personer som aldrig glömmer. Får de sin heder förtalad det allra minsta kommer de aldrig att ge sig till den dagen de hittar sin förövare. Om samma person saknar konsekvenstänkande och hämndbegäret är stort kan ingen garantera utgången av träffen mellan näthataren och offret.

En ung tjej på Flashback har retat gallsten på kriminella gäng i Göteborg genom Flashback. Hon har både hängt ut dem och förtalat dem mycket grovt. Den tjejen har förmodligen inte ett uns av konsekvenstänkande. Vad tänkte du på? Trodde du att du var skyddad på Flashback? Det var du inte! Om vi kunde hitta dig är risken stor att de du förtalat också kan hitta dig. Det tog bara några minuter för min dotter att hitta din facebooksida med flera hundra bilder på dig själv. Jag nämner bilderna för att du skall förstå att du är hittad.

Om min dotter kunde hitta dig på några minuter är risken överhängande att de kriminella gängen också kan hitta dig då det haft lång tid på sig. Ett bra tips är att skaffa skyddad id och flytta till hemlig ort.

Jag får väldigt mycket mail. Ibland upp till 200 om dagen. Bland dem kan jag tydligt se att det finns personer som söker, och länge har sökt, sin förtalare. En av dem har letat efter en person sedan 2004. Den personen frågarde om jag kan leta fram en av användarna på Flashback. Just den användaren har jag identiteten till redan! Skall jag presentera den näthataren på min blogg? Ja, svaret är komplicerat. Å andra sidan, varför skall jag skydda en idiot som inte tvekade en sekund att förtala min familj å det grövsta?

Jag anser att ni som näthatar faktiskt måste ta konsekvenserna av det, jag ser inte att det kan vara mina problem då ni faktiskt blev mitt problem med eftertryck som var nära att ta livet av min dotter och utplåna min familj. Varför skall jag skydda er?

På Flashback talas det med stor självsäkerhet att ni inte kan hittas. Just ni, som är mest självsäkra av alla, är sedan länge hittade och det är just er jag, då när det hände, skulle vilja dra ur bildskärmen och göra mig olycklig på.

Eftersom jag inte tillhör gruppen som aldrig glömmer har mitt fokus numera vridits åt ett allmänt intresse att motverka näthat. Om jag gör något åt de som näthatat min familj så blir det på sin höjd att dra dem till domstol. Förmodligen kommer jag hem och hälsar på er för att få en förklaring och en ursäkt. Kanske med en “Brutal attack“-grupp.

Sensmoralen: Tänk på konsekvenserna!

REDAKTIONEN

 

 

Träffar: 8

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2014-08-30 kl. 22:29
  Permalänk

  Brutal attack-idén är rent av olaglig, så lycka till med det.
  Det är inte på något sätt olagligt! /Redaktören

  Du har ingen rätt att lägga upp ditt material utan att censurera. 🙂
  ?? /Redaktören

    [CITERA]

 • 2014-08-31 kl. 01:08
  Permalänk

  Ja, det syns tydligt!

  Om han vill att jag skall radera allt om honom och inte skriva mer så får han allt lägga av att förtala mig på det jävla viset. Han saknar fullständigt empati och omsorg om andra. Dessutom har han inte ett jävla dugg med det att göra! Att gubben har mage att klandra på andra när han är den värsta av alla själv!

  Jag fortsätter min planering att lägga ut mer om honom. Vet dock inte var jag skall börja då jag har flera gigg med material.

    [CITERA]

 • 2014-08-31 kl. 01:50
  Permalänk

  Jag är riktigt förundrad över hur den här person är funtad. Han lägger sej i allt om alla, trots att inget angår honom. Vill han svartmåla andra för att må bättre själv? Han sprider rykten och falska påståenden och mailar runt till olika myndigheter. Kan inte polis och åklagare stoppa honom någon gång? Vad jag förstår har datorn i H******egått varm sedan 90-talet. Har han inget liv? Psykiska problem? Neuroser? Tvångsmani? Vanföreställningar? Pillermissbruk? Vad? Vad är hans motiv? Förklara!

    [CITERA]

 • 2014-08-31 kl. 02:14
  Permalänk

  Han postar också i flera alias på Dagens Juridik om Helena.

    [CITERA]

 • 2014-08-31 kl. 11:20
  Permalänk

  Jo, och så vill ha att jag skall radera allt….

    [CITERA]

 • 2014-08-31 kl. 15:32
  Permalänk

  TNord på Dagens Juridik:

  ………………………………………………………….
  “Johanna lör, 2014-08-30 23:51

  Jaså, för en kvinna som man hittar skelett hos på golvet?

  besvara”
  ………………………………………………………….

  “Johanna sön, 2014-08-31 02:47

  Du menar som dig, vad spännande. Men om du vet mer kan du väl vara snäll och svara normalt på varje inlägg om vad som är fel, annars kan man ju tro att du är trollet 🙂
  HL verkar vara en fin flicka numera, till skillnad emot hennes pappa, eller så byter de namn?

  besvara”
  ………………………………………………………….

    [CITERA]

 • 2014-08-31 kl. 21:33
  Permalänk

  Denne sjukpensionär i H******e har inget liv att tala om. Hans syre är stalka, spamma forum, intrigera, flejma och trakassera! Han är bannlyst för all framtid på Flashback, men registrerar cirka 5 konton/vecka.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer