Fritidsglädje eller Hatglädje

När man arbetar varje dag och kommer hem inför kvällen eller helgen infinner sig en skön känsla. Känslan börjar egentligen timmarna innan man avslutar dagen. Det blir liksom trevligare att arbeta de sista timmarna. De som tycker uppgiften annars är tråkigt lyser upp när det närmar sig hemgång.

Väl hemma sträcker man ut och mår skönt. Skall man titta på en bra film med lite tilltugg eller skall man träffa någon av sina bekanta framför en kopp kaffe. En härlig kvällsmiddag på något fint matställa kanske hägrar någon kväll.

Flera av oss har också andra aktivitéter som sporta, snickra, sköta trädgården eller helt enkelt samla på något som skall katalogiseras och ordnas med. Någon kanske meckar med en veteranbil eller varför inte en nyare modell medan andra håller på med kläder av olika snitt. Ja, idéerna är många och varierande men de har en sak gemensamt: Det är en del av ett lyckligt liv!

Andra tycks välja en annan väg. De sätter sig framför en dator och börjar hänga ut ovanstående och dess anhöriga på nätet. De ger dem egenskaper som inte alls ens är påtänkt på något sätt. Någon påstår att en av ovanstående är pedofil medan någon annan bestämt tycker samma person är en sjuk galning osv i all oändlighet. De når sin lycka av att hänga ut och förtala andra, det är en djup och innerlig glädje som de känner genom kroppen.

Fast nu ljög jag en aning. De sätter sig inte framför datorn när de kommer hem, sanningen är att de suttit där hela tiden medans de andra varit på jobbet. Jo, så är det i de flesta fallen! Det finns undantag också, naturligtvis, men de är få. Om de sitter framför datorn nära nog dygnet runt och hatar för att få glädje anar åtminstone jag att något gått snett.

Det känns skönt, efter en arbetsvecka eller bara en arbetsdag, att komma hem och känna den där känslan att ha dragit sitt strå till stacken.  Näthataren är också väldigt angelägen om att dra sitt strå till stacken bland näthatargruppen. De är tom än bättre på det än vanligt folk. De jobbar i princip dygnet runt och förtalar i kvadrat medans den goa känslan stiger i deras nivå för att nå fram till klimax när den där förtalade galningen hängs ut.

Men tidens tand kommer att jaga ut de där näthatarna. Då får de möta “pedofilerna”, “galningarna” och allt vad de nu kallat de skötsama för. Då är tiden inne för att göra upp räkenskapen med näthatarna, då skall de få förklara sig, flera kommer att lipa floder medan andra kommer att sticka huvudet i sanden.

Då är tiden inne för de skötsamma att glädjas av att hata.

 

reportern / Redaktören

Träffar: 4

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2014-08-21 kl. 04:41
  Permalänk

  Jomän så kan det vara när man ser här från nattskiftet i bruket. Vars har du för jobb.

    [CITERA]

 • 2014-08-21 kl. 05:34
  Permalänk

  Egen företagare

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer