Ledare – Vi inbjuder Nord att försvara sig

(Det finns fler än 5.900 Nord i Sverige)

Vi bjuder in Nord att skriva en egen artikel som kommer att postas i denna nättidning. Kravet är max ca ett A4 och får endast innehålla försvar mot påståenden i nättidningen.

Artikeln kan skickas in via “Kontakta oss”. Bifoga också 4st av dina mejladresser som du vet att jag sett för att verifiera att du är Nord. Vi stänger av skriptet som tar bort dina mejl just för det kontot som är mottagare av mejlen under denna vecka. För de andra mejlkontona är dock skriptet i funktion hela tiden.

 

Vi erbjuder alla som på något sätt figurerar i denna nättidning att själva skriva en artikel om det som står i nättidningen om dig. Innehållet får inte strida mot Svensk lag eller outa någon.

Andra som också vill skriva artiklar kan skicka in dem via “Kontakta oss”. Vi lovar dock inte att alla artiklar publiceras.

 

Eftersom den ansvarige utgivaren måste svara inför Justitiekanslern kan det ibland vara så att vissa stycken i en artikel måste strykas innan den släpps fram. En artikeln som skrivits av utomstående part kommer aldrig i övrigt att redigeras.

Detta är ett unikt erbjudande som denna nättidning är förhållandevis ensam om att använda. Missa inte tillfället!

Kent Carlsson
Ansvarig utgivare

Träffar: 6

 •   
 •   

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2014-08-11 kl. 11:28
  Permalänk

  Det kom ett mail från den du utmanar att du fått det du efterfrågat per mail, att han är upptagen av en valkampanj till valet och har ett hus mm att sköta om efter semestrarna och före hösten. Men om du vill fortsätta kan det komma en oväntad överraskning eller flera.

  Svar på era repriser från förra året i fg inlägg kommer snart när ni spammat färdigt.

    [CITERA]

 • 2014-08-11 kl. 11:43
  Permalänk

  Du behöver inte gömma dig bakom alias.
  Jag har inte fått något jag efterfrågar. Har man tid att nästan dygnet runt att sitta framför datorn och posta en massa och på det skriva en mängd mail kan det inte vara tiden som är problemet.

  Det finns inget som överraskar mig när det gäller dig!
  Glöm inte att jag har väldigt tydligt förtal av dig i stor mängd mot mig och min dotter i ditt eget namn i din egen mailadress som jag har rekommenderats ta till enskilt åtal. Så tala inte med mig om överraskningar. Dessutom har jag erbjudit och erbjuder dig att få plats på bloggen att skriva din version.

  Var spammar jag? Du behöver inte kalla mig för “ni”, det går utmärkt med “du”.

  Du får alltså en unik möjlighet att visa din åsikt på min blogg i stalker-frågan. Kanske kan vi tillsammans få slut på detta hysteriska mailskickande till kleti och pleti. Kanske kan vi tillsammans få stopp på alla postningar på olika forum där varje inlägg handlar om “rosa” på ett eller annat sätt. Om du känner dig stalkad borde det vara välkommet, eller hur?

  Jag sträcker mig ett steg till nu och erbjuder mig att ta bort allt om dig på min blogg om vi kan komma överens om att du slutar följa, ha åsikter om och skicka in en massa mail till rättsvårdnade myndigheter om den där rosa kvinnan och de andra. Jag kommer också att för gott lägga dokumentet om ditt förtal mot mig och min dotter till handlingarna.
  Sedan kan du på heltid bygga på huset, vara politiker och krama familjen.

  Inte många som får sådana erbjudanden!

    [CITERA]

 • 2014-08-11 kl. 21:46
  Permalänk

  Han är informatör igen till Livsmissbrukare, oväntat?

    [CITERA]

 • 2014-08-11 kl. 23:16
  Permalänk

  Nord kan inte försvara sig utan att begå brott och förtala andra. Det är så han arbetar nämligen!

    [CITERA]

 • 2014-08-12 kl. 00:10
  Permalänk

  Du kan via PM till “Redaktören” ge din version av det som har hållit på i cirka 4 år.

    [CITERA]

 • 2014-08-12 kl. 02:16
  Permalänk

  Och sen skulle jag kunna föreslå att du och din motpartner har ett möte, där ni diskuterar och går igenom allt Sen kan Redaktören här också medverka till mötet där du och din motpart ska förhandla fram ett “fredsavtal” så att det blir lugnt, i fredsavtalet ingår att du låter Rosa damen och hennes anhöriga få vara i fred, i utbyte mot att man låter dej och din familj vara i fred, och att alla inblandade parter upphör med att skicka in inlagor med diverse trams till rättsvårdande myndigheter och andra myndigheter, Studera gärna mitt “fredsförslag” och gå med på “fredsavtalet” så att det blir ett slut på allt trätande på nätet.

    [CITERA]

 • 2014-08-12 kl. 19:38
  Permalänk

  Vad vet du om Andr*as Sch*ff*l?
  *=e

  Redigerat
  /Redaktören

    [CITERA]

 • 2014-08-12 kl. 20:17
  Permalänk

  Tack för ditt erbjudande som min huvudman ska begrunda så ska vi försöka återkomma till dig inom något dygn eller 2.

  Det normala är att skriva anonymt på nätet som i dessa fall, de andra råkar illa ut som vi ser. Att gissa är en annan sak men det kan man hålla för sig själv så får polisen mindre att göra.

  Team Mpa

    [CITERA]

 • 2014-08-12 kl. 20:51
  Permalänk

  Jag väntar på ditt försvar!
  Varför försöker du gömma dig bakom anonyma användare? det är bara tramsigt för fullvuxna män. Jag avser inte gömma mig alls. Jag står upp för mina åsikter helt öppet oavsett hur mycket det blåser. Den synen delar de riktiga männen/kvinnorna från de näthatande psykfallen.

    [CITERA]

 • 2014-08-12 kl. 21:05
  Permalänk

  Vem ställde du frågan till?

    [CITERA]

 • 2014-08-12 kl. 21:33
  Permalänk

  Han verkar uppenbarligen inte vilja lägga ner trots redaktörens erbjudande.

    [CITERA]

 • 2014-08-12 kl. 22:01
  Permalänk

  Apapapap vad har vi sagt om att hänga ut andra personers namn, nu lägger vi av med att hänga ut namn.

    [CITERA]

 • 2014-08-12 kl. 22:14
  Permalänk

  Till Hemmajuristen LTD UPA /Team MPA som företräder målsägaren och Redaktören och Rosa Damen Titta igenom de intressanta erbjudande som Redaktören och jag har kommit med, och om alla parter uppfyller de förslag till avtal som har snickrats ihop, så kan vi alla gå vidare i livet
  Här är följande förslag till avtal
  .1 Att alla parter förbinder sig till att ta bort allt som har skrivits om Rosa Damen, TN och Redaktören på olika forum och bloggar.
  .2 Att samtliga parter upphör med att skicka in en massa tramsande till rättsvårdande myndigheter, dessa myndigheter blir trötta på allt spammande och tramsande som skickas in i tid och i otid.
  .3 Att alla parter förbinder sig till att lämna Rosa damen och hennes anhöriga inklusive hennes vänner i fred, samt att alla lämnar TN och hans familj i fred, och att alla lämnar Redaktören och Skelettkvinnan och deras barn i fred .

  Med vänlig hälsning Åska//

    [CITERA]

 • 2014-08-12 kl. 22:25
  Permalänk

  Till Redaktören. Jag skulle nog föreslå att du,Rosa Damen och Redax kan planera och boka in en dag så att ni kan till exempel träffas på nåt cafe eller en restaurang i ett enskilt rum där ni tre kan diskutera de fredsförslag som du och jag har snickrat ihop, Jag föreslår att du tar kontakt med Redax och Rosa damen via mejl och bestämmer till exempel att ni kan träffas på ett cafe eller restaurang i Göteborg, och ta en bra diskussion med varandra, där alla parterna kan ta och berätta sina versioner, och sen att man lägger det som har varit till handlingarna, och att samtliga parter efter diskussionen kan gå vidare i livet och sköta sina respektive privata angelägenheter för sig själva. Med vänlig hälsning Åska//

    [CITERA]

 • 2014-08-12 kl. 22:46
  Permalänk

  Veckan har bara börjat…

    [CITERA]

 • 2014-08-12 kl. 22:51
  Permalänk

  det räcker nog gott med en artikel från Nord. Om innehållet lutar åt rätt håll kan det bli verklighet.

    [CITERA]

 • 2014-08-15 kl. 12:30
  Permalänk

  Min e-postadress är äkta om du vill något, då vi pga semester har haft annat att göra denna vecka men du kan förvänta dig ett positivt svar så snart allt återgår till det normala. Så slipper du nya anmälningar och att hamna i domstol igen.

  ………………
  En del av texten borttagen då det inte är tillåtet att publicera enligt lag
  /Redaktören

    [CITERA]

 • 2014-08-15 kl. 16:37
  Permalänk

  Jag sträcker ut tiden till nästa vecka också!

  Den dagen jag “hamnar i domstol” är den dagen vi börjar sätta åt näthatarna!
  Någon annan gång blir det knappast!

    [CITERA]

 • 2014-08-15 kl. 19:24
  Permalänk

  Svaret kan du leverera till “Redaktören” och till mig “Åska” när ni har gjort de viktigaste grejerna klart, och om ni vill så kan ni avvakta med svaret tills någon gång under nästa vecka, men huvudsaken är att vi tillsammans har en bra chans till att få ett slut på det negativa som har varit i cirka 4 år, och att vi alla sen gå vidare i vårat liv, med jobb, studier, hobby, samt lite semesterresor.

    [CITERA]

 • 2014-08-16 kl. 13:45
  Permalänk

  Det är bättre han erbjuds vård!!!

    [CITERA]

 • 2014-08-17 kl. 16:37
  Permalänk

  Varför låta spam-maskinen och näthataren Nord i H******e försvara sitt sjukliga beteende? Det kommer bara bli förtal och näthat på nytt!

    [CITERA]

 • 2014-08-17 kl. 16:49
  Permalänk

  Jag har som princip att alla som omnämns på denna blogg skall få förklara sig.
  Jag vill helt enkelt föregå med gott exempel. Vad det gäller Nord har jag målet att sluta ett avtal med honom att han slutar med det han håller på med och jag tar bort det jag har om honom. Nord är lite speciell, han kommer aldrig sluta om man inte har speciella metoder.

    [CITERA]

 • 2014-08-17 kl. 23:23
  Permalänk

  Ebba Lilla, och Mats lille sumpa inte bort en chans som vi har genom att nämna hans namn och adress stup i kvarten som ni gör. Nu har Redaktören och Hemmajuristen Redax en gyllene chans till ett “fredsavtal”

    [CITERA]

 • 2014-08-22 kl. 21:18
  Permalänk

  Nu har väl tidsfristen gått ut, och med god marginal.
  Har Nord presenterat något försvar eller förklaring?

    [CITERA]

 • 2014-08-22 kl. 22:15
  Permalänk

  Har inte hört ett ord på några dagar.

    [CITERA]

 • 2014-08-23 kl. 19:05
  Permalänk

  Det har inte kommit något svar från Redax/Hemmajuristen där hen ska ge sin version av det hela.

    [CITERA]

 • 2014-08-31 kl. 03:39
  Permalänk

  “”Ok Ni raderar allt, du och “de andra” slutar skriva om mig, så kan jag
  sluta svara om er till myndigheterna.””

    [CITERA]

 • 2014-08-31 kl. 11:24
  Permalänk

  Frågan är varför någon måste svara andra till myndigheterna??? Det är inte så man diskuterar två personer emellan!!!

    [CITERA]

 • 2014-08-31 kl. 13:26
  Permalänk

  Bra då har vi en överenskommelse på Gång. Till administratören av bloggen, Jag vill att du raderar bort allt som har skrivits om H1 här inne på bloggen, och den uppmaningen gäller även de forumsidor på nätet som har postat mycket om H1, Allt om honom ska tas bort, och H1 har i utbyte lovat att sluta skicka inlagor till rättsvårdande myndigheter.

    [CITERA]

 • 2014-08-31 kl. 17:09
  Permalänk

  Tyvärr postar han ute på webben direkta förtal mm i oförminskad takt. Min plan att lägga ut vad han skriver till myndigheter om andra helt oskyldiga ligger fast!

    [CITERA]

 • 2014-08-31 kl. 17:31
  Permalänk

  Det kom ett mail till Karlsson:
  “”Jag sträcker mig ett steg till nu och erbjuder mig att ta bort allt
  om dig på min blogg om vi kan komma överens om att du slutar följa, ha
  åsikter om och skicka in en massa mail till rättsvårdnade myndigheter
  om den där rosa kvinnan och de andra. Jag kommer också att för gott
  lägga dokumentet om ditt förtal mot mig och min dotter till
  handlingarna.”
  Ok Ni raderar allt, du och “de andra” slutar skriva om mig, så kan jag
  sluta svara om er till myndigheterna.


  Mvh
  Nord

    [CITERA]

 • 2014-08-31 kl. 18:02
  Permalänk

  Jag ser mycket tydligt att du inte alls slutat skriva, tvärt om du skriver för fullt. Bla som Tamayo på Flashback och du ljuger som en oljad blixt i vanlig ordning. LP skriver inte alls på denna blogg som du påstår i var och annat inlägg.

    [CITERA]

 • 2014-08-31 kl. 20:31
  Permalänk

  Och hur diskuterar någon med er som spärrar allt?

  Du kommer aldrig att få diskutera med oss!
  /Redaktören

    [CITERA]

 • 2014-09-01 kl. 05:21
  Permalänk

  Du kan inte skylla på en person, som LP brukar, att din dotter eller åklagaren gjort bort sig så det blir åtal igen. Självklart hamnar de i massmedia och självklart har folk rätt att diskutera saken.

  Av ovanstående text framgår att du ska ta bort förtalet här först, sedan ska någon eller några sluta att skriva om er. Du synes inte ha uppfyllt din del av avtalet. Vad massmedia skriver om er kan inte de ni förföljer styra över.

  Se nu till att vara rakryggad och följa det du skrivit, kan du inte det kanske du råkar ut för det du skrivit i andra sammanhang.
  Dessa texter sparas hur du än trixar med dem.

    [CITERA]

 • 2014-09-01 kl. 07:02
  Permalänk

  Vad fan pratar du om?
  Skriv ditt riktiga namn i stället för att sno andra användare hela tiden.

  Det var jag som föreslog att du skulle sluta skriva om oss på nätet och sluta skicka in oändliga antal mail tlll myndgheter om oss. Vi har inget med dig att göra överhuvudtaget och vill inte det heller. Allt jag skriver om dig är i självförsvar pga allt jävelskap du håller på med på nätet mot oss.
  Att du sedan inte har stake nog att skriva detta till de myndigheter, du gråtet krokodiltårar inför hur bra du är och hur du vill vara ifred, är sjukt.
  När någon är kallad till förhör därför att någon polisanmält henne är inget nytt. Det sitter folk på sin kammare och plisanmäler både henne och mig dagligen. Det som är nytt är att det skrivs på nätet om det. Du säger att du har rätt till detta men det har du inte, det du gör, förutom att vara oförskämd mot min familj, är att du begår brott. Du och flera andra begår mycket grova brott med inslag av mycket allvarliga hot. Det är inte tillåtet på något sätt enligt våra lagar.
  Efter, eller under pågående grovt förtal från dig, har du alltså mage att påsta att det är jag som inte följt “avtalet”. Jag har inte skrivit något alls om dig på något sätt någonstans, under den tid jag satt ut som väntetid på ditt svar som aldrig kom. Inte heller kom du in med en artikel till min blogg där du skulle få försvara dig. Det du i stället gjorde och gör är ett mycket grovt förtala med rena lögner mot min dotter och mig ute på nätet.

  Nästa gång jag är i ditt område skall jag komma till dig och så kan vi, din fru och min fru, sitta och tala om detta problem som du drog in mig och min dotter i när du såg att den du stalkar kommenterade på min blogg och som du fortfarande i nästan varenda postning påstår att vi håller ihop med. Med oss kommer eventuellt att följa en person från rättsväsendet. Reglerna kring detta är lite oklart så vi får se. Alternativt frågar jag om “Trolljägarna” vill komma med, vi får se.

  Under tiden vi väntar på att åka till dig förbereder jag mitt material om hur du beter dig på nätet och i inskickade skrifter till en mängd olika myndigheter. Jag har oerhört mycket material, det är nästan så jag beundrar hur aktiv du varit under åren. Hur kan du hålla reda på alla lögner du spritt och sprider ut? En del av materialet jag har om dig känner inte ens du själv till att det finns utanför dina dörrar. Det är av en karaktär att jag först måste rådfråga en jurist om det går att posta det då det rör sig om personligt väldigt känsligt material.

  Efter detta kommer jag inte längre att släppa fram dig på min blogg för jag vill inte ha några empatilösa näthatare i kommentarsfälten.

    [CITERA]

 • 2014-09-01 kl. 22:55
  Permalänk

  Till Nord. Om personer hamnar i offentliga massmedier, så har folk full rätt att diskutera de som läggs ut publikt i massmedier på ett lagligt sätt. Så det kan faktiskt vi här inne köpa .

    [CITERA]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer