Molly Sandén – tjejen som slog tillbaka

Molly blev svårt mobbad när hon var liten. Det är samma andas barn bakom mobbare som näthatare, det behöver dock inte vara samma personer för barn kan vara grymma men växer ofta ifrån det senare.

Näthatare är oftast vuxna personer som börjat sitt värv på äldre dar.

Molly har också blivit  näthatad där de säger att hon är tjock, ful, ser ut som en gris och mycket mer. Några säger sanningen dock, heder åt er.

Varför just vackra fotogeniska kvinnor som visat sig offentligt blir näthatade är en gåta, de borde bli omskrivna av andra orsaker. Förmodligen är det den gränslösa avundsjukan, som de flesta näthatare är behäftade med, som skapar nätmobben mot dem.

Men nu slår Molly tillbaka med en bra video, man blir tårfylld av den tysta bakgrundshandlingen i videon. När den unga flickan till slut ger upp och slänger sitt skrin i sjön ser vi Molly hämta upp skrinet igen i en känsla av triumf!

Molly Sandéns triumf!

Jävla mobbare, jävla näthatare, hur står det till bakom pannbenet?

 

reportern /Redaktören

Träffar: 4

 •   
 •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

KOMMENTERA HÄR - 0 kommentarer är postade

 • 2014-08-09 kl. 19:11
  Permalänk

  Det här är ju mest patetiskt faktiskt, eftersom hon enbart får positiva kommentarer på Flashback. Varför /../ och tycka synd om sig själv? Detta är enbart en PR-grej från hennes sida och kollar man hennes figur, så är ju hela grejen ett stort hån mot dom som verkligen är överviktiga.

  /redigerade en olämplig mening
  redaktören

    [CITERA]

 • 2014-08-09 kl. 22:23
  Permalänk

  Hon får en del positiva kommentarer på FB, det är sant! Men de som är negativa nöjer sig inte med det utan drar ut det till ett jävla näthat!
  Videon kan dock passa in hos alla som blivit mobbade eller näthatade.

    [CITERA]

 • 2014-08-09 kl. 23:54
  Permalänk

  Det börjar bli lite tjatigt med hennes ständiga viktprat. Hade hon vägt 100 kilo hade saken varit en annan. Det börjar också bli lite väl klisché med detta återkommande: “så här ser jag minsann ut utan smink”, “nu kastar jag kläderna i protest mot utseendefixeringen”. En enda stor PR-grej. Folk dras till naket som flugor till skit. 90% av kommentarerna om henne på Flashback handlar om hur gudomligt snygg hon är.

    [CITERA]

 • 2014-08-10 kl. 00:26
  Permalänk

  Huvudorsaken till att jag skrev artikeln är därför att videon visar väldigt fint vad mobbing och näthat kan leda till. Den visar också att man inte skall ge upp.
  Själv visste jag inte ens vem Molly var förrän jag så en artikel om det i en tidning.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer