Sätta upp forum och bloggar

Jag har satt upp ett antal bloggar och forum under åren. För ett år sedan frågade en kvinna om jag kunde hjälpa henne med att fixa ett forum åt henne. Det tidigare forumet hon haft hade hackats.

Jag gjorde detta och finputsade det under ett tag samtidigt som jag hjälpte till med att sköta forumet då denna typ av forum är svårare att lära sig och underhålla.

När jag var klar med det lämnade jag över till en annan person att hjälpa till med administrationen av forumet så att jag kunde lägga mer tid på det jag egentligen sysslar med. När den personen var på semester hackades forumet. Jag hoppade in igen och återställde det och passade på att skapa en efterfrågad blogg åt henne också.

En annan person kom in efter ett tag och sköter nu administrationen av forumet. Därmed anser jag att uppdraget återigen är slutfört och lämnar forumet.

När jag gick in och skapade forumet visste jag inget om hennes historia. Det fick jag reda på den hårda vägen då hennes stalker började stalka också mig och min dotter. Han skickade in avskyvärda texter till domstolar och polisen om oss. Det fick mig att skapa ett dokument där vi bestred Nords uppgifter. Efter förfrågan skapade jag också ett par dokument åt kvinnan som hon sedan använde i ett par rättsstrider mot Nord.

Jag vill absolut bestrida att jag i övrigt har något med kvinnan och näthatet mot henne att göra även om jag symatiserar med hennes kamp mot idioterna. Hon sköter sitt och jag sköter mitt. Det som står på nätet, som fjanten Nord spridit ut, att vi samarbetar är inte sant på något sätt. Vi har diametralt olika åsikter i flera viktiga frågor men jag respekterar naturligtvis hennes åsikter. Det är dessutom frågor som är mycket viktiga för mig.

Det är väldigt överraskande att postare på Flashback går på det som Nord pm:ar dem men än värre är det att självaste Flashback låter den livstidsbannade Nord härja på forumet genom bulvaner.

Nu står vi inför våra största uppgifter någonsin och det jobbet tar all min tid och lite till.

Det finns tusentals “Nord” i Sverige.

REDAKTIONEN

 

Träffar: 2

  •   
  •   

KOMMENTERA HÄR - Det ökar intresset!

  • 2014-08-07 kl. 20:00
    Permalänk

    Nord har satt många människor i arbete genom spammande och stalkande genom åren!

      [CITERA]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer