Vi kommer att presentera näthatare på denna blogg

Vi kommer att presentera näthatare efter hand på denna blogg! Gensvaret på förra artikeln var övertygande. Som vi gissade går det omkring mängder av folk ute i samhället som inte kunnat göra något åt det förtal de varit utsatta för men vill på något sätt “straffa” de som betett sig så illa. Även andra som gjort nätbaserade brott mot medmänniskor kommer att presenteras här, bla stalkers.

Med anledning av detta och med våra tidigare funderingar på att avslöja näthatares identiteter har vi nu tagit beslutet att göra avslöjandena på denna blogg, kopplat till postningar de gjort, för att visa vidden av näthatet från den enskilda personen. Jag har utsetts för att posta och redigera i kategorin som detta kommer att postas i. Jag är en anonym person och också en anonym källa till bloggen, och jag går under det klingande användarnamnet “MrMagott“.

Tidigare tankar var att göra detta på en anonym sajt baserad i ett annat land. Men nu ändrar vi alltså på det och gör det på denna blogg. En ny kategori har skapats för detta “ANONYMA AVSLÖJAS“.

De som blivit utsatta och vill se sin banneman presenterade här kan meddela detta nedan. En särskild kontaktsida för detta ändamål kommer också att upprättas där man anonymt kan berätta sin historia och vem eller vilka näthatare det gäller.

anonymous/MrMagott

 

 

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Gabriella Lahti journalist på Nyheter24

Träffar: 4

  •   
  •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer