Centerpartiet har dåligt omdöme!

Centerpartiet har dåligt omdöme!
På Flashback annonserar drogtillverkare, casino spelbolag, porrsidor och ….. ja just det Centerpartiet. oerhört smaklöst av ett parti som kallar sig seriöst att annonsera på Sveriges, utan motstycke, värsta förtalssajt. De förtalar inte bara folk tills de tar sina liv utan de låter pedofiler lära av varandra hur man lättast skaffar ett barn inför helgens övningar och hur narkomaner bäst blandar sin kemikalier för bästa ruset. De hänger ut döda, handikappade och andra ovetandes som någon jävla freakcirkus och där annonserar Centerpartiets ungdomsförbund. Hur står det till med omdömet? Vet moderpartiet om detta? Samtidigt går regeringen ut riktigt bra med väl underbyggda kunskaper som går ut på att näthatet skall bekämpas: Regeringen skall stoppa näthatet . Man kan fråga sig hur det står till i Alliansen, synkroniserar ni inte alls med varandra?

Jag uppmanar alla att aldrig mer rösta på detta parti eller enskilda personer i samma parti som stödjer eländet i kvadrat genom att annonsera på förtalsmaskinen Flashback. Låt de försvinna från den politiska arenan genom att ramla ur Riksdagen och EU för där vill vi inte ha supportrar till näthatet som dödar.

näthat, politik, förtal, kränkning, självmord, EU, Riksdagen, val, politiker, pedofil, våld, sex, narkotika
EDIT:
Ett svar har inkommit som visar att politikerna i Centerpartiet lever på en annan planet och inte alls har förstått vad det handlar om att bli uthängd, förtalad och sökbar på nätet tillsammans med utövande pedofiler, kvinnohatare, rasister av värsta typ och mycket mer. Därför byter jag överskrift från ett frågande “Centerpartiet, dåligt omdöme?” till ett konstaterande “Centerpartiet har dåligt omdöme!”

[Bilden nedan är något redigerad för att delvis visa vad som finns på Flashback]

Centerpartiet

 

Gabriella Lahti journalist på Nyheter24

Träffar: 3

  •   
  •   

KOMMENTERA HÄR - Det ökar intresset!

  • 2014-06-10 kl. 00:05
    Permalänk

    Några obildbara personer har inte förstått vad detta inlägg handlar om. De tror jag är emot yttrandefriheten osv. Orsaken är att de är så jävla korkade att de inte kan ta till sig läst text. Inlägget handlar om Centerpartiet som annonserar på en förtalssajt samtidigt som de säger att de är emot förtal. Med den annonsen är de med på att bekosta förtalen mot andra medborgare.

      [CITERA]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer