Medarbetare

Tidningen har flera medarbetare förutom jag själv. Tills vidare skriver de under anonym användare därför att vissa näthatare hatar också i verkligheten. Medverkande är också källor till bloggen. Alla deltar vid behov och när tid ges. Ingen jobbar heltid med Tidningen.

 

redaktorglasJag, redaktören
Chefredaktör, skribent, designer, webbadministratör.
Från början en helt vanlig person med samma åsikter om allt som de flesta här i världen. Är intresserad av programmering och vetenskap. Numera driver jag denna tidning aktivt. Deltar också i grävandet av identiteter men jobbar främst med opinionsbildning och lobbyverksamhet.

 

 

helena_X[1]Helena
Kritisk granskare av bloggen, skribent, idéspruta, anonym källa.
Hon är förmodligen en av de bästa grävarna på denna planet. Säg ett namn och hon kan ALLT om den personen “inom en timme”. Hon deltar i arbetet med tidningen efter mån av tid och ork.

 

 

AktivRespekt
Skribent, faktabank, anonym källa.
En person som intresserat sig för näthatatets mekanismer och har därmed följt näthatet på nära håll i flera år och har mycket att delge om själva näthatet men är också en mycket viktig källa om anonyma användares tankesätt.

 

 

mrmaggot[1]MrMagott
Skribent, registrator, anonym källa.
Hen sköter allt som har med presentationen av de verkliga identiteterna bakom de anonyma användarna men jobbar också själv med att gräva fram dem och vill därför vara en anonym källa.

 

 

4[1]Journalisten
Kritisk granskare, idespruta, någon gång skribent, anonym källa.
En känd skrivare som tidvis också medverkar i bloggen mest med synpunkter men också med en och annan artikel.

 

 

1[1]Insider
Snubben på insidan som ingen på utsidan får veta något om

 

 

x

Träffar: 3

  •   
  •   
Antal "Träffar:" och "Facebook-delningar" gäller från 2020-05-05.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer