Flashback – Ondskan

När någon låter idioter posta på ett forum, som försätter hela familjer i krisläge och ger dem PTS som tar år att komma över, samtidigt som de blir googlebara för all framtid, kan det inte vara något annat än brutal ondska.

Personifieringen av ondskan är de moderatorerna som verkar på forumet. De måste helt enkelt vara mycket onda människor som fullständigt saknar empati om andra människor. Jag talar nu naturligtvis om förtalsforumet Flashback.

De jobbar alltså frivilligt för att deltaga i slakten av sina medmänniskor. En är professor någon annan är psykolog osv.

Hur i helvete kan ni sälja er till en sådan verksamhet ni som är så bildade? Ni legaliserar ju brotten mot mänskligheten som pågår där, ni stödjer pedofiler som lär varandra hur man lättast får tag på ett barn att leka med på Lördagkvällen, ni deltar i legaliserandet av droger till unga människor, ni legalisera kränkandet av döda barn som målas i lustiga färger och ni legaliserar rätten att få förfölja och kränka folk tills de både försöker och lyckas ta sina liv.

Hur kan ni, skäms ni inte?

Vad säger era arbetsgivares policy? Kan en skolas policy tillåta att dess professor släpper igenom det som står här ovan på ett forum?
På mitt arbete har vi nolltolerans mot sådant! Skulle det komma fram att någon på mitt arbete var moderator på Flashback skulle den personen få gå på fläcken! De skulle leda honom till dörren, han skulle aldrig mer få återkomma, han skulle inte ens få chansen att städa ur sitt skrivbord.

Tänk över vad ditt företag har för policy och vad de skulle göra om de fick reda på att du sysslar med indirekt dödande och indirekt hjälp att skaffa barn till pedofiler i egenskap av moderator som inte tar bort sådant.

Tänk noga och fort för de kan få reda på det!

Träffar: 3

  •   
  •   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer