Flashback – Outlaw

Jag var på besök hos min vän, som är moderator på Flashback, för några dagar sedan.
Han släppte in mig på Flashbacks Outlaw igen.

Jag har lovat att inte skriva vad som står där, som jag gjort tidigare, för att ingen skall kunna identifiera honom som inloggad precis då. Hur som helst är det intressant att se att moderatorer inte alltid är vänner och att de har ganska olika syn på reglerna. En del tycker man kan “hänga ut” folk medan andra tycker motsatsen. Admin är där också emellanåt. Jag tycker det verkar som om nya moderatorer utfrågas av admin.

Att ha tillgång till Outlaw är en stor tillgång i bekämpandet av näthat!

Träffar: 6

  •   
  •   

KOMMENTERA HÄR - Det ökar intresset!

  • 2014-03-27 kl. 22:22
    Permalänk

    De som anser att det är rätt att hänga ut folk borde inte jobba som moderator och inte jobba på forumets outlaw-avdelning, för där måste de se till att nu på stubinen sluta upp med att hänga ut folk, för uthängning av folk har tyvärr bidragit till att livet för den som har blivit uthängd har blivit förstörd, och att risken ökar att man blir utsatt för trakasserier, förtal och hot,och övrig cybermobbning.

      [CITERA]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer