Wildis – Till Wildis på Flashback

En annan rubbad sak är att jag läst pappans öppna brev i Aftonbladet och visst har jag medlidande och där låter han vettig, men samtidigt skickade han mig mycket otrevliga PM i samband med hela den här historien, nu kan jag inte svära på att det var han som skickade PM (man är ju trots allt anonym), men han framträdde som hennes pappa och han mordhotade mig i princip i sina PM (som jag inte sparat) och mot bakgrund av det kan jag inte riktigt förstå hur han är funtad. Visst han blev arg och kränkt eftersom jag spekulerade i om hans dotter haft sex med skelett, men att det ska vara ett värre brott än att mordhota folk…? Nog för att man som förälder kan gå över lik för sina barns skull, men va fan….

Klicka på bilden för full storlekaaa Wildis! Du kan vara helt lugn! Jag har fått till mig, och sparat, alla PM som skickats mellan dig och den där du talar om. Jag kan inte hitta något mordhot bland PM som skickats till dig. Däremot hittar jag myckat grovt förtal i de inlägg du gjort och som jag sparat ner. Straffet för grovt förtal är upp till 2 års fängelse.

Träffar: 6

 •   
 •   

KOMMENTERA HÄR - 5 kommentarer är postade

 • 2013-08-11 kl. 15:06
  Permalänk

  “Wildis” på Fl******k är en virrpanna som erkänner flera olika brott. Om ni tar fast henne skall ni gå igenom ALLA hennes inlägg så hittar ni dessa brott så kan hon få sota för det också!

    [CITERA]

 • 2013-08-11 kl. 15:55
  Permalänk

  Vi har henne redan så oroa dig inte.

    [CITERA]

 • 2013-08-11 kl. 15:56
  Permalänk

  Hon och hennes fru i västerbotten kommer få det väldigt jobbigt.

    [CITERA]

 • 2013-08-11 kl. 21:42
  Permalänk

  En sida på internet (Hänt i Sverige) skriver om dig.

  Ska ni sätta dit personerna bakom?

    [CITERA]

 • 2013-08-11 kl. 22:57
  Permalänk

  Ja!
  De har polisanmälts några gånger men polisen lägger ner utredningarna pga okänd ägare. Men vi ger oss inte!!!

    [CITERA]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer