Grävlingarna – Avslöjandet av kattmördaren i Göteborg

Det sägs att några på Flashback tar åt sig äran för gripandet av kattmördaren. I media har Polis gått ut och sagt att det delvis är så.

Hur som helst är detta inte bra!
Varför är det inte bra nu när de tagit kattmördaren?

Jo, därför under resans gång har flera personer hängts ut med namn och allt. En 17 årig pojk blev oskyldigt uthängd. Han säger nu att livet är förstört.
Föräldrar till den skydiga pojken är uthängda! Har föräldrarna dödat katter? Om inte, varför hängs de ut?

Bli uthängd på den suspekta sajten Flashback är ett straff med en okänd straffskala och med mindre noggräknade ur befolkningen som bödlar. Rättegången är kattmördartråden!

Nej och åter nej!!
Det är fel, så går det inte till i ett rättsammhälle!

För att få stopp på detta jävla elände med uthängningar av oskyldiga måste Flashback plockas ner från det fria nätet. Den sajten är det fria ordets dödgrävare och är farlig för demokratin, fria ordet och nätet i allmänhet!

Flashback skall plockas ner eller börja bli anständig, något annat finns inte!

Nu är det dessutom lättare då servrarna, sedan i Juni förra året, står i Sverige och Flashback är hostad av Bahnhof. Vi vet också att Admin (med Idi Amin som avatar) heter Jan Axelsson och dömdes år 2002 till 400.000kr för varenda en av alla postningar som inte granskats innan de släps ut på forumet.

Han är det bara att sätta åt nu när vi vet att han fortfarande leder och styr Flashback personligen.

Men först skall ett annat mycket stort arbete färdigställas som kommer att ge ordentligt med eko, först därefter ger vi oss på självaste Flashback.

REDAKTIONEN

Träffar: 7

  •   
  •   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer